Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pifpaf.pl?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

o ku.rwa

MS pokazal ze jak na chate zjedzie sie rodzina i siadzie na familiade, ja odpale halo 5 na lapku z 2008 roku ktory dostanie free upgrade do win10

z tego mam grubą bekę. Czy jakiś bękart gejmingu może spokojnie wytłumaczyć mi - Baronowi - czemu mam dopalać grę z konsoli podpiętej do 55 calowego ekranu LCD lub 103-calowego projektora, na 15-calowym lapku z 2008 roku podczas zjazdu rodzinnego? Wygodniej nam się będzie grało wspólnie zgarbiwszy się na taborecie?

Tylko nie piszcie, że tv będzie wolny, bo Baron ma osobny Tv do grania, osobny do oglądania c'nie

Opublikowano

Kermit, cieszymy sie z tobą ze będziesz mógł na telefonie pograć, i będziesz tak bardzo anty rodzinny.

Opublikowano

Podsumujmy co co zrozumial czlowiek rozumny z konfy MS:

- hololens to olbrzymi krok, ktory moze zmienic nasz swiat

Co zrozumial klapers:

- NIE HOLOGRAM!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111111 BEKA Z XBOTOW

Opublikowano

10% z kinnecta, 50% z dx12, jeszcze chwila i sie microsoftowi skoncza procenty :D

Opublikowano

Lol po tym co pokazał MS , to juź chyba lepsza byłaby śmierć Xboxa One.

Remote play było juź w Playstation Portable, cross buy przyszedł z Playstation Vita. Mają zapłon w ch*j :)

Oczywiście powodzenia w graniu remote play, który wymusi downscale i z g*wna rozmazanego zrobi się sr*ka rozmazana ;)

Opublikowano

boty wracaja do korzeni, blacharnia 100 procent

Opublikowano

o ku.rwa

MS pokazal ze jak na chate zjedzie sie rodzina i siadzie na familiade, ja odpale halo 5 na lapku z 2008 roku ktory dostanie free upgrade do win10

z tego mam grubą bekę. Czy jakiś bękart gejmingu może spokojnie wytłumaczyć mi - Baronowi - czemu mam dopalać grę z konsoli podpiętej do 55 calowego ekranu LCD lub 103-calowego projektora, na 15-calowym lapku z 2008 roku podczas zjazdu rodzinnego? Wygodniej nam się będzie grało wspólnie zgarbiwszy się na taborecie?

Tylko nie piszcie, że tv będzie wolny, bo Baron ma osobny Tv do grania, osobny do oglądania c'nie

zjazd rodzinny jeszcze najlepiej by sie odbyl w tym samym pokoju co lezy konsola bo te remote play ma dzialac tylko lokalnie

Opublikowano

Kurde, widze tylko: 

Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Ficus

Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Guernica

Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Mendrek

xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Poza tym Czezky wrócił, a raczej "wrócił" , bo odchodzić na serio nie zamierzał. Zaś jego rzekomo obiektywny post na odchodne, był typowym i kolejnym manipulacyjnym trollingiem, tanim "chłytem makekingowym" , mającym na celu nagonić niezdecydowanych, niewinnych, świeźych i nieznających tych jego trików czytelników tego tematu, na niewłaściwe wybory (które sam podjął i chce teraz innych w bagno wciągać).

Opublikowano

slaba psyche ma chlopak

Opublikowano

Pi.erdolicie dziś Klapy niczym ten Pan.

9ed84b521a8b82d275dae097ec246c30.jpg

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Kur.va zjazd rodzinny i wielka potrzeba odpalenia Halo 5 i postrzelania z lasterków, nawet na 15 calowym lapku. Życie wg botów jest takie smutne...

Opublikowano

B767QzbIMAAuwtc.png

Opublikowano

Ból pupska mocno wyczuwalny - skoro MS na konferencji dotyczącej windowsa potrafi pokazać więcej dla ludzi korzystających z ich konsoli niż Sony pokazało na imprezie z okazji 20 lecia swojej pierwszej konsoli. Nie wspominam nawet o wtopach, które wtedy poczyniło. Beka z nieudolności Sony.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Fable i cross multi, dx12, xbox i dvr na pc.

Opublikowano

55?

Myslalem, ze baroni gejmingu maja wieksze TV :reggie:

Jeszcze napisz Waldek, ze samsung, to beczunia bedzie dopelniona.

A tak w ogole, to czemu klapy od Keymakera skopiowali wyrazenie baron gamingu i przypisali sobie?

Jestescie fanami zbigniewa?

A moze xboxa?

Opublikowano

Kur.va zjazd rodzinny i wielka potrzeba odpalenia Halo 5 i postrzelania z lasterków, nawet na 15 calowym lapku. Życie wg botów jest takie smutne...

ale remote play na vicie na kibelku to jarango co

Opublikowano

Jaczes miałeś nie pisać w cw. Pamietaj co ci mówił lekarz

Opublikowano

A tak w ogole, to czemu klapy od Keymakera skopiowali wyrazenie baron gamingu i przypisali sobie?

Sami by nie byli w stanie nic wymyślić, więc niczym firma-matka, podkradają tylko pomysły od wszystkich dookoła :reggie:

Opublikowano

Fable i cross multi, dx12, xbox i dvr na pc.

Fable crossplay z PC?

>xbon traci exa

SF V na PS4 i PC

>MIAZGA BOTKÓW W NAJLEPSZEJ BIJATYCE DOSTĘPNEJ TYLKO NA KONSOLI PLEJSTEJSZON

dat double standards

Opublikowano

Jezu, jak można wyjsć z pokoju gdy rodzina przyjeżdża? Ja tak robiłem w szkole podstawowej jak dobrze pamiętam. Przecież to jest tak gimbusarskie ze aż mi łeb ro.pierdala jak o tym mysle.

Opublikowano

To tez dobre:

"guilty gear najlepszy ex, lecz odpuszczam. W SF5 bede napyerdalal jak dzikus!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.