Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Beka z ciebie, że nie ogarniasz że noszenie przed sobą wyciągnietego urządzenia zamiast wygodnych googli to nie to samo, no i jak tam ta technlogia invizimals rządzi co nie?

W przeciwieństwie do ciebie Google Glass miałem półtora roku temu i wiem jak działają w praktyce aplikacje AR, a tobie w 2015 pokazują elektroniczne okulary i szalejesz jaka to innowacja xD Boty zachowują się jak mieszkańcy jakiejś zapadłej wioski w podkarpackim, którym dopiero w 2015 kanalizacje założyli i latają po necie mówiąc jaka to rewolucja nastąpiła u nich w gminie, nie wiedząc że na całym świecie to jest już już dostępne od lat. A nie czekaj - wam nie założyli, wam dopiero zapowiedzieli że założą xD

Miales a nie rozrozniasz VR od AR. Klapy dalej anihilują sie same. Such a good day.

Edytowane przez El Loco Chocko

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zabawne jak Observer nie widzi różnicy pomiędzy obrazem wyświetlanym na goglach, a obrazem, z którym można wchodzić w interakcję :P

Opublikowano

Przychodzi maly exact do mamy i pyta:

- mamo, czy kiedys bede oral xboty?

kristen-bell.gif

Opublikowano

Tyle że ta gra zdalna u Sony nie działa jak należy. Bo jeżeli mam Vitę bezpośrednio podłączoną do PS4, bez routera, a wystarczy że wyjdę z nią do kibla by zerwać połączenie, to coś jest nie tak. Nie mówiąc już o lagach, przez które pograć to ja sobie mogę co najwyżej w jRPG (szkoda, że żadne nie wychodzą).

Już Wii U ma lepszy remote play niż (pipi) obesrane.

U Ciebie nigdy nic nie dziala jak nalezy ^^

Wszystkie sprzęty śmigają pięknie oprócz tych sygnowanych logo SONY (pomijając PS1/PS2/PSP/Vitę bo to akurat dobry sprzęt).

Nie wiem, może po prostu jestem przyzwyczajony do wyższych standardów i jak coś po prostu nie działa, to nie wmawiam sobie że jest ok, tylko że sprzęt kuleje. Baroni gamingu tak mają.

Opublikowano

Nie odpowiedziales na pytanie - czy ten twoj super tv to samsung?

niestety Czezky, ale tylko projektor. Zapraszam do odpowiedniego tematu. Douczę jak trzeba i pomogę w wyborze. 

Opublikowano

niestety Czezky, ale tylko projektor. Zapraszam do odpowiedniego tematu. Douczę jak trzeba i pomogę w wyborze. 

duży i mocny projektor to sprytny sposób, żeby nie słyszeć szumu PS4

Opublikowano

Beka z ciebie, że nie ogarniasz że noszenie przed sobą wyciągnietego urządzenia zamiast wygodnych googli to nie to samo, no i jak tam ta technlogia invizimals rządzi co nie?

W przeciwieństwie do ciebie Google Glass miałem półtora roku temu i wiem jak działają w praktyce aplikacje AR, a tobie w 2015 pokazują elektroniczne okulary i szalejesz jaka to innowacja xD Boty zachowują się jak mieszkańcy jakiejś zapadłej wioski w podkarpackim, którym dopiero w 2015 kanalizacje założyli i latają po necie mówiąc jaka to rewolucja nastąpiła u nich w gminie, nie wiedząc że na całym świecie to jest już już dostępne od lat. A nie czekaj - wam nie założyli, wam dopiero zapowiedzieli że założą xD

Miales a nie rozrozniasz VR od AR. Klapy dalej anihilują sie same. Such a good day.

:daddy: ALE PRZECIEŻ PIF PAF GŁOWE URWAŁO NA AUTOAIMIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zabawne jak Observer nie widzi różnicy pomiędzy obrazem wyświetlanym na goglach, a obrazem, z którym można wchodzić w interakcję :P

No mówie typowi, ale on wie lepiej :facepalmz:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

duży i mocny projektor to sprytny sposób, żeby nie słyszeć szumu PS4

duży i mocny projektor kinowy ze względu na ciche sceny w filmach ma głośność niższą niż tarcie amerykańskiego członka w anus xbotów. 

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

Miales a nie rozrozniasz VR od AR.

Więc te google od MS to VR? xD Najpierw myśleliście że to hologramy, teraz że Oculus. Wychodzi brak podstawowej wiedzy w dziedzinie technologii.

2015 - boty odkrywają, że 'z obrazem można wchodzić w interakcje'. Na konsolach Sony dostępne od 2008 xD

Patrzcie boty jakie hologramy xD

Edytowane przez Observer

Opublikowano

No mówie sztos jak ch.uj na konsolach sony eyepet, invizmals czy ta bijatyka na vite - kur.wa trzeba napisać do NASA, żeby olali to i przestali nad tym pracować. 

Opublikowano

To co Panie i Panowie? Czekamy do drugiego marca na GDC, gdzie Sony zostanie przygniecione, a potem już tylko czekanie na premiery gier. W międzyczasie e3 na którym sony w ogóle już nie będzie. Mark my words!

Opublikowano

Wszystkie sprzęty śmigają pięknie oprócz tych sygnowanych logo SONY (pomijając PS1/PS2/PSP/Vitę bo to akurat dobry sprzęt).

Nie wiem, może po prostu jestem przyzwyczajony do wyższych standardów i jak coś po prostu nie działa, to nie wmawiam sobie że jest ok, tylko że sprzęt kuleje. Baroni gamingu tak mają.

NIe po prostu Sony ma obecnie mocno restrykcyjna siec i moze byc sporo problemow z jej konfiguracja. Jezeli lagi w PESie w meczach ze znajomymi masz tylko Ty w temacie, a reszta pisze, ze gra jak offline, tzn ze jednak u Ciebie cos nie bangla, a nie jest to wina sprzetu czy Konami (ewentualnie musielibysmy zagrac razem, bo moze to co ja uwazam za gre bez lagowa, Ty traktujesz jak granie z opoznienianmi). Podobnie mialem z FIFA, gdy 3 noce z rzedu probowalem rozwiazac problem z zaproszeniami znajomych i gra online - okazalo sie ze problem lezal w DNSach providera, jak sie pozniej okazalo caly temat pomogl bardzo wielu osobom w innych grach, sciaganiu plikow itp.

Jak nie dziala Ci remote play z kibla to nie znaczy, ze usluga jest gowniana, bo pewnie 15 mln urzytkownikow dziala, a przeciez mozesz takze wstawic mocniejszy router, zmienic czestotliwosc, moze mieszkasz w bloku i anteny Ci powoduje te zaklocenia, moze wystarczy wstawic gdzies w mieszzkaniu reapter, nawet po LTE remote play dziala. No i jak piszesz o PC to rozumiesz ze problemy moga brac sie z miliona przyczyn, jak konfiguracja sprzetu, wirusy, firewalle, wersja systemu, zle dobrana konfiguracja Januszy i milion innych rzeczy - PSN zas zawsze sprowadzasz do (pipi) obsranego bo nie wszystko prawidlowo dziala Z AUTOMATU ! Okej...

Edytowane przez easye

Opublikowano

W końcu this is waiting. Taknie?

Opublikowano

Kurde, widze tylko:

Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Ficus

Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Guernica

Post został ukryty ponieważ ignorujesz posty napisane przez użytkownika Mendrek

xDDDDDDDDDD

Ignorujesz posty tych kolesi?? Omija Cię niezła beka ;-)
Opublikowano

Okulary AR fajna rzecz, ale dlaczego (nawet dla beki) dyskutuje się o nich tu to nie wiem. CW nie jest najlepszym miejscem do rozmawiania o technologii. Btw.  dla wszystkich cieszących się z darmowej 10.  Wiecie, że MS przejdzie raczej na model subskrypcji i rocznego abonamentu ?

Opublikowano

Nie no a o czym się tutaj gada o dwóch lat? O teraflopach, GDDRach, rozdziałkach, fpsach, pixelach a z gierek to 5 gifów na krzyż z samograjem, który robi headszoty za ciebie :kaz:

Opublikowano

Straszną biedę ta generacja prezentuje skoro w obozie Sony póki co jedna-dwie gierki trzymają jakiś poziom, w tym DC którym już rzygam od tych gifów i filmików. A w przypadku M$ jaranie się holobzdetami i kolejną częścią Halo/Forzy. Póki co imo tragedia i oby się to w tym roku poprawiło bo obecnie jest gorzej niż źle.

Opublikowano

Sony wychodzi widocznie z założenia, że w ich gry grają ludzie, którzy niekoniecznie dysponują refleksem pozwalającym na strzelanie headshotów w ich grach. Stąd, stąd headshoty z kolana i ciągle press X to jason.

Opublikowano

Bo jedni mówią, że to już było, a drudzy, że to jest mesjasz gejmingu.

ja tam nie widzę sensu żeby to miało przyszłość w gierkach i faktycznie bez sens w wojnie konsol, ale już DX12 czy zunifikowanie aplikacji na XO to dobre tematy do dyskusji 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ciężko dyskutować, skoro druga strona z miejsca stara się zanegować wszystko jak leci w obozie konkurencji.

Oh wait.... :dog:

Opublikowano

Bo jedni mówią, że to już było, a drudzy, że to jest mesjasz gejmingu.

ja tam nie widzę sensu żeby to miał przyszłość w gierkach i faktycznie bez sens w wojnie konsol, ale już DX12 czy zunifikowanie aplikacji na XO to dobre tematy do dyskusji 

I tak najlepsze będą aplikacje docelowo robione przez MS z myślą o samym Xone, jak np. Twitch.

DX12 największe znaczenie ma dla gier na PC, bo to w tym przypadku chodzi o lepsze wykorzystanie zasobów na wzór optymalizacji robionej na konsolach, ale gry z pewnością pośrednio zyskają na jakości dzięki jednolitemu systemowi operacyjnemu i DX na PC i Xone.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ciekawe ile zatwardziałych blacharzy kupi łoniaka, po czym schowa go do szafy, i sobie będzie streamował gry z xa na swojego kompa z biedry (bo na padzie, to on w fpsy nie gra i w ogóle, bo konsole śmierdzą)  :reggie:

Edytowane przez Ferris71

Opublikowano

Ciekawe ile zatwardziałych blacharzy kupi łoniaka, po czym schowa go do szafy, i sobie będzie streamował gry z xa na swojego kompa z biedry (bo na padzie, to on w fpsy nie gra i w ogóle, bo konsole śmierdzą)  :reggie:

żaden.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.