Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie szanujesz Duke Nukem 3D - odejdź.

Gra z czasów świetności pcta, teraz jeno ople corsy i biedagry z kickstartera :(

jakiej świetności pcta? nie mów, że garbiłeś się na taborecie zamiast grać w to na playstation (albo pierdyliardzie inych sprzętów). a nie sory, w plusie nie dali :reggie:.

Kazdy kto ogral Djuka na psx i pc (no czesc) wie, ze na szaraku to byla gra dla hardkorow. Jednak myszka >>>> rozgladanie sie L1, L2. Duke 3D prosze szanowac, nawet jak Mendrek w to gra.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To, że taki Order jest nowym IP nie musi wcale oznaczać, że zobaczmy tam coś czego jeszcze nigdzie nie było.

Nie zobaczymy.

Zobaczymy, grafikę jakiej nikt jeszcze nie widział, tylko tyle wiadomo o tym tytule.
Opublikowano

SO to nowa marka, QB też i nowa giera od Platynium.

Na PS4 masz Order, BB i DC także mamy remis.

Plus Rime, Wild i No mans sky.
Opublikowano

a co tu tak aktywnie dzisiaj botki piszą, czyżby jakieś nowe gry na Xboxika wczoraj podali?

Opublikowano

Wy wszyscy dzisiaj jacys hiperaktywni tutaj jestescie, tyle stron od rana natrzepac?

Idzcie sobie w cos pograjcie :f

Opublikowano

Nuda w pracy to się ma czas na głupoty Fanek.

Pozatym czasami wypada pokazać nieświadomej braci konsolowej, że sprzęt na którym grają to gófno obszczane i agonia gejmingu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

a co tu tak aktywnie dzisiaj botki piszą, czyżby jakieś nowe gry na Xboxika wczoraj podali?

Zapowiedzieli tylko bryle nie związane z x-zlomen, dzięki którym microsoft wygra świat.

Nadal brak zapowiedzi gier czy chodzby daty premier już zapowiedzianych, czyli wszystko po staremu, guwno obesrano rozmazane bez gier.

Opublikowano

ja uprawiam multitasking 

Opublikowano

Xbox One miał słaby start w Japonii - poniżej wyników X360. Aktualnie jednak można powiedzieć, że potomkowie samurajów praktycznie zapomnieli o istnieniu konsoli Microsoftu na swoim rynku...

Pomimo marketingowych starań Microsoftu Xbox One sprzedaje się coraz gorzej w Japonii. W ostatnim tygodniu rozeszło się tylko 300 sztuk Xbox One w Kraju Kwitnącej Wiśni.

small_1570297914.jpg

http://www.ppe.pl/news-33469-japonczycy_praktycznie_zapomnieli_o_istnieniu_xbox_one.html

:frog: :frog: :frog:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

ja uprawiam multitasking

Lepszy jest tryb pracy pozorowanej. Czyli odrywanie się od telefonu dopiero, gdy coś się dzieje.
Opublikowano

Fanek odkrywa świat XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Oczywiscie zanim sprzedadza marke activision, bo dla sony nie ma sentymentow, jest tylko kasa :reggie:

Crash nigdy nie był własnoscia Sony. Był własnoscia Universal Interactive Studios

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Fanek odkrywa świat XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie rozumiem co sie dzieje, przecież na premierze Xboxa w Japonii tyle ludzi sie zeszło 

H1wprax.jpg

:frog:

Opublikowano

Microsoft zapłacil statystom 

Opublikowano

No nie wiem co tak słabo...

Opublikowano

Japonia nie jest wyznacznikiem niczego. Dobra pożywka dla żołnierzy CW i tyle. 

achh przejrzałeś mnie :)

Opublikowano

No ja nie wiem co ten Xbox tak słabo w Japonii :/ Japońce w ogóle gupki, amerykańskiej technologii nie szanują, kosmicznych rozwiązań, hologramów, cudów, matko, jakie łby :frog:

Jeszcze trochę i jak się Spencer wkurzy to będzie druga Hiroszima, jeszcze trochę.

Opublikowano

miales te gogle jak kidnapa xboxa. Dalej nie wiesz co ms pokazal. Podpowiem ci google to VR ms to AR.

http://www.theverge.com/2012/4/4/2925237/googles-project-glass-augmented-reality-glasses-begin-testing

Google's Project Glass augmented reality glasses begin testing

Wiesz że AR to skrót od augmented reality? Wiesz że google glass nie przenoszą cię do wirtualnej rzeczywistości, tylko nakładają cyfrową grafikę na widziany, rzeczywisty obraz? Wiesz że to właśnie to odróżnia VR od AR? Masz ty godność i honor człowieka? xD

VR to Oculus

AR to okulary google i ta kopia MS. I dziesiątki innych produktów, które wyszły w ostatnich latach.

Brak wiedzy botów w kwestii technologii jest porażający. Tak jakby całe życie widzieli tylko jedną firmę i nie wiedzieli, że inne robią to samo od lat. Wychodzi kto ma klapki na oczach i świata poza MS nie widzi.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Zrzucą im na kapuściane łby zasilacze od bonera  :kaz:

Nalot dywanowy zasilaczami :yao:

Opublikowano

No z tym, ze HoloLens to jest połączenie VR i AR 

Okulary rozszerzonej rzeczywistości Microsoft HoloLens były chyba największym zaskoczeniem wczorajszej konferencji poświęconej Windows 10. Produkt powstał w pełnej tajemnicy i przed prezentacją właściwie nikt poza samymi twórcami nie miał pojęcia o jego istnieniu. Firma postanowiła zbudować własną, holograficzną platformę, na którą bez problemu będzie można tworzyć aplikacje. Microsoft HoloLens wyświetlają przezroczysty obraz trójwymiarowy. Wszystkie wirtualne modele nakładane są na istniejące naprawdę elementy otoczenia, dzięki czemu możemy np. „postawić” na swojej prawdziwej półce stworzony przez program przedmiot widoczny tylko po założeniu gogli. Firma z Redmond mówi także o graniu w gry przy wykorzystaniu rozszerzonej rzeczywistości, ale HoloLens mogą przydać się w wielu innych dziedzinach jak choćby w projektowaniu konstrukcji trójwymiarowych, nauce, czy komunikacji.

HoloLens obsługujemy za pomocą gestów i głosu. Okulary rozpoznają także nasze położenie, dzięki czemu są w stanie dostosować wyświetlane hologramy względem naszej aktualnej pozycji. Co więcej, wirtualne elementy rozpoznajemy nie tylko przy pomocy wzroku, ale także słuchu. Microsoft przygotował zestaw narzędzi, dzięki którym emitowane przez hologramy dźwięki pozwolą nam rozpoznać, gdzie konkretnie się one znajdują.

W odróżnieniu od gogli wirtualnej rzeczywistości takich jak Oculus Rift, Microsoft HoloLens nie wymaga podpinania dodatkowych urządzeń. Sprzęt wyposażony jest we wszystkie niezbędne czujniki oraz własny system operacyjny.

Nie ma w tym momencie nic zbliżonego do tego, twoje google glass czy invizimals to są pierdy przy tym

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Firma z Redmond mówi także o graniu w gry przy wykorzystaniu rozszerzonej rzeczywistości, ale HoloLens mogą przydać się w wielu innych dziedzinach jak choćby w projektowaniu konstrukcji trójwymiarowych, nauce, czy komunikacji.

Z twojego tekstu. Naprawdę muszę ci przetłumaczyć jak jest rozszerzona rzeczywistość po angielsku? Już tłumaczę: "augmented reality" xD

Kolejny headshot w kolano technologicznych januszy. Najpierw hologramy, teraz to. Żenada.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Sorka, ale śmiechłem z tego zbyt mocno

B78ETjmCUAEUty8.jpg

Microsoft pokazał urządzenie ktore imituje trzymanie i smyranie po jajkach użytkowników Sony. Tam gdzie ich miejsce.

Ukradzione od:

Opublikowano

Observer, miej ty godność człowieka i nie kop leżącego.

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.