Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a wy w co teraz grac?

Ok, po ile te bryle i kiedy wchodzą do sprzedaży.

Za 20 lat na zachodzie, 40 lat w Polsce i 60 lat w Irlandii jak splacisz skarbowke :dog:
Prawienie przypominam ze Xbox One był w Irlandii przed Polska, wiec raczej bede za 20lat pierwszy z was.

Nie powiem Ci.
Bo sam nie wiesz XD
#thisiswaiting
Przez pół roku żadnej gry wiec juz przyzwyczajeni jesteście.

a wy w co teraz gracie?

Bo wyglada jakbyscie trzymali sie za rece ogladajac ekscytujace tutoriale z press r2 to headshot.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja wzrok mam jeszcze dobry!

Opublikowano

Masz rację co do tego, że to już wszystko było, ale na taką skale i połączenie tego w jeden system, który znajduje się w okularach, ma własny procesor i OS jest czymś nowatorskim

Bo Google Glass nie miało procesora i OS xD

Ale masz rację w tym fragmencie postu, w którym przyznajesz, że mam rację.

PS. ale wiecie że w tej prezentacji przekłamane było chociażby to że całe okulary nie są ekranem pokrywającym całe pole widzenia jak w goglach VR, tylko tak jak w GG na okularach masz po prostu ekranik na którym to wszystko widać? Tak jak tu a nie tak jak tu - typek grający w Minecrafta widzi poprostu przed soba prostokąt na którym widać domek na stole, cała reszta dookoła jest normalnym pokojem widzianym przez zwykłe szkła. Oj będą niezłe jęki zawodu po premierze, wśród ludzi którzy uwierzyli w prezentacje MS i stworzyli sobie w głowach bajki o wirtualnych światach do eksporacji.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Za 20 lat na zachodzie, 40 lat w Polsce i 60 lat w Irlandii jak splacisz skarbowke :dog:

Prawienie przypominam ze Xbox One był w Irlandii przed Polska, wiec raczej bede za 20lat pierwszy z was.

Chyba IKSBOKS LUN  :kaz:

W UK i tak sobie kupie pierwszy  :czezky:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ej, a mozna juz w koncu w orderze strzelic do kogos innego niz kaze gra w misjach ze snajpa?

To juz nawet ryse nie byl az takim samograjem xD

Opublikowano

PS. ale wiecie że w tej prezentacji przekłamane było chociażby to że całe okulary nie są ekranem pokrywającym całe pole widzenia jak w goglach VR, tylko tak jak w GG na okularach masz po prostu ekranik na którym to wszystko widać? Tak jak tu a nie tak jak tu - typek grający w Minecrafta widzi poprostu przed soba prostokąt na którym widać domek na stole, cała reszta dookoła jest normalnym pokojem widzianym przez zwykłe szkła. Oj będą niezłe jęki zawodu po premierze, wśród ludzi którzy uwierzyli w prezentacje MS i stworzyli sobie w głowach bajki o wirtualnych światach do eksporacji.

Przyznaj, nawet nie tknąłeś info o testach dziennikarzy, które już umieścili na pierwszych stronach swoich portali? No bo skąd.

Opublikowano

Przyznaj, nawet nie tknąłeś info o testach dziennikarzy, które już umieścili na pierwszych stronach swoich portali? No bo skąd.

Takich jak ten?

In practice, the resolution is sharp but the field of view is extremely limited. There's a rectangular area in the center of your vision that acts as your "window" into the reality HoloLens presents. It's this limitation that makes HoloLens not a VR headset, and also keeps it from being the Back to the Future 2 glasses we're all waiting for (I'm waiting for that, anyway). This limitation keeps you from using your full, enormous field of view as a human being, and from interacting with the entirety of reality around you. And isn't that the point of this thing?

www.engadget.com/2015/01/21/microsoft-hololens-hands-on

Widać kto przeczytał te testy. :)

Opublikowano

Przepraszam, a to jest temat o konsolach i ich gierkach czy o jakis holograficznych dziewczynkach na ktore bedzie sie spuszczac gimbaza?

Opublikowano

Aha, czyli to po prostu droga ciekawostka, żadna rewolucja, ani powód by zainteresować się Xboxem.

Dobra, proponuję wrócić do normalnego porządku obrad ;)

Opublikowano

Wyobrazcie sobie prace w 3ds maxie na hololensie :obama:

Opublikowano

Aha, czyli to po prostu droga ciekawostka, żadna rewolucja, ani powód by zainteresować się Xboxem.

Dobra, proponuję wrócić do normalnego porządku obrad ;)

Nawet nie próbuj się nim interesować. W momencie kiedy Ty kupisz Xone, ja sprzedam każde urządzenie Microsoftu jakie mam :/

Opublikowano

Perspektywa zapewnienia Maciomaniakowi zdrowego środowiska, poprzez zamoczenie oczu w g*wnie rozmazanym jest kusząca. Chyba jednak jeszcze nie stać mnie na takie poświęcenie, bracia szlachcice wybaczcie...

Opublikowano

może jakiś sonybot wytłumaczy co się stało z Paskami1886, wyglądało to lepiej, teraz resistance1, autocelowanie, drewniana animacja, wtf...sonyboty na kolanach z pełnymi ustami  :)

HoloLens to piórkuje jaki rozpierdol niebieskiej zarazy, $ony dalej siedzi w latach 90tych! Ojj jak pysznie.

Opublikowano

Przyszedl Daddy, zes.ral sie na srodku, po czym wyszedl bo chamstwa nie zniesie

ejj no, tydzień temu jak sprzątałeś to nie marudziłeś.

Opublikowano

W UK i tak sobie kupie pierwszy :czezky:

Prędzej Islamiści wyj.ebia cała Anglię w pi.zdu

Przecież za to im płaca, liczą ze dostaną sztukę za free jak napiszą przychylnie.

PS. Zreszta Observer dziś na fali i ora wszystkie boty.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

No Sony o płaceniu to wie najwięcej ;) Pewno dlatego zamknęli ostatni rok ze stratą prawie dwóch baniek.

Opublikowano

Nie czytałem wszystkich tych pierdół Microsoftu więc mam pytanie. Te gogle w jakikolwiek sposób działają z Xbublem?

Opublikowano

Order wygląda jak resistance 1, bloodborne modem do dark souls. Boty są naprawdę pocieszne.

Opublikowano

Odejdźcie na chwilę od PC i zróbcie komisyjne walenie czerepem o parapet, bo takiego strumienia blablania to nawet CW nie przetrzyma :P

Opublikowano

Nie czytałem wszystkich tych pierdół Microsoftu więc mam pytanie. Te gogle w jakikolwiek sposób działają z Xbublem?

Na chwile obecna dziala tylko na podświadomość botów.

Opublikowano

Haahh to na jaki ch.uj sie tak pucują? Będą fajne to każdy klapek sobie to kupi, nie będą to nikt tego nie kupi. Tak jeden jak i drugi scenariusz nie zmieni tego, że Xszrot dalej pozostanie szrotem. 

Opublikowano

Lepiej się módl, żeby Sony przetrwało i nie zostało wykupione za chwilę przez jakiegoś Samsunga, bo będzie siedem wersji PlayStation w ciągu roku i gierki z Androida.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.