Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

to chyba było pierwsze multi w które tak bardzo się wciągnąłem. tak jak nie byłem fanem online tak tam wbijałem z ekipą czy nawet grałem z burgerami i jazda na całego. w top5 jest jeszcze MP3 i Horizon 2. ilościowo ciężko mi powiedzieć ale w tych z top 3 na bank spędziłem najwięcej czasu.

B - przyznam że z poprzednimi odsłonami niewiele miałem styczności. paradise mi podszedł bo lubię sandboxy i otwarte przestrzenie. lubię samemu decydować którędy pojadę. nikt mi nie będzie narzucał ograniczeń! revenge był ok ale meh.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

3 uber alles

Revenge też spoko

Dominator trochę grałem, chainowanie burnoutów było fajne, ale specjalnie dużo nie śmigałem

Paradise gunwo

Opublikowano

Wy jesteście newfagami Burnouta? Czy w 2/3/Revenge/Dominatora też sie zagrywaliscie? Tak z ciekawości pytam bo większość moich ziomków fani starszych Burnaoutów raczej za Paradis nie przepadają 

Gram w Burnouta od jedynki. Paradise jest w porzo.

Opublikowano

Mój pierwszy Burnout to Takedown zrobiony na 99%, potem Revenge na 100% i Dominator tak samo. Mimo za(pipi)istości tych gier, BP mnie urzekło i stało się jedną z ulubionych gier, w której spędziłem setki godzin.

Opublikowano

BP sporo nadrabiało online. Szczególnie pozytywnie zapadły w pamięci potyczki 1v1 z randomowymi graczami o to kto wyląduje na jezdni do góry kołami. No ale nie było to to samo starsze odsłony.

Opublikowano

Chodzi o to z jaką natychmiastowością można było przełączyć się z singla na online. Banderas.

Opublikowano

+ dat ost

jak zrobią dwójkę to rzucę w nich moją kartą kredytową. oby criterion w końcu przestało być dziwką ea i niech zrobią coś od początku do końca po swojemu.

Opublikowano

Właśnie to, działanie online w BP to była klasa sama w sobie, wejście do gry znajomych trwało 2 sekundy.

Opublikowano

Wy jesteście newfagami Burnouta? Czy w 2/3/Revenge/Dominatora też sie zagrywaliscie? Tak z ciekawości pytam bo większość moich ziomków fani starszych Burnaoutów raczej za Paradis nie przepadają 

dla nich też revenge jest najlepszym bournoutem a dominator najgorszym ? to by wiele wyjaśniało

avrile lavigne - girfriend.......na szczęście paradise miał lepsze tracki :obama:  

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

dla nich też revenge jest najlepszym bournoutem a dominator najgorszym ? to by wiele wyjaśniało

Najlepszy jest 3 potem 2 pózniej Revenge i gdzieś tam smierdzące paradis czy dominator, który był uber meh i było czuć, że formuła się wyczerpała, ale przy BP jakoś nie czułem się fajnie jezdząc od wyscigu do wyscigu

Opublikowano

Odpowiadam na pytanie: Burnout takedown najlepszy, paradise niestety smutna żaba

Opublikowano

Najlepszy jest 3 potem 2 pózniej Revenge i gdzieś tam smierdzące paradis czy dominator, który był uber meh i było czuć, że formuła się wyczerpała, ale przy BP jakoś nie czułem się fajnie jezdząc od wyscigu do wyscigu

dominator był esencją wszystkiego co najlepsze w dwójce i trójce oraz negacją gó,wnianych pomysłów z czwórki. paradise był nową, odświeżającą formułą  

i przestań pisać paradis, tam na końcu jest e 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

+ dat ost

jak zrobią dwójkę to rzucę w nich moją kartą kredytową. oby criterion w końcu przestało być dziwką ea i niech zrobią coś od początku do końca po swojemu.

Pamietam jak bylem ze znajomym na dzialce, podpiete PS2 i nakoorwyalismy w burnout'a (nie pamietam ktory to byl), zawsze jak bylo trudne wyzwanie ustawialismy te muzyczke z mentalnoscia "teraz sie uda na bank" - 5 sekund pozniej, booom crash :yao: restart i od nowa, oczywiscie wciaz przy akompaniamencie Avril :P

Jeszcze ten kawalek uwielbialem:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

+ dat ost

OST bardzo mi się podobał w każdej części, ale po kilkuset godzinach gry przerzuciłem się na własny. Ja w BP mogłem godzinami śmigać bez celu, od jumpa do jumpa, zbijając bilbordy i przemykać różnymi drogami.

Nawet jakieś filmiki ponagrywałem komórką :D Ale ostrzegam, że jakość woła o pomstę do nieba ;)

I bonus w postaci nietypowego postoju na moście :wio:

Opublikowano

+ dat ost

criterion się rozsypało, obecnie pracuje tam tylko 25 osób.

Opublikowano

nie "sie rozsypało" tylko EA ich pożarło i wys,rało jakieś resztki  

Opublikowano

dominator był esencją wszystkiego co najlepsze w dwójce i trójce oraz negacją gó,wnianych pomysłów z czwórki. paradise był nową, odświeżającą formułą  

i przestań pisać paradis, tam na końcu jest e 

burnaout paradis

Opublikowano

25 osób to i tak dużo - dwa lata temu było 16. Podobno to ich wybór, bo praca w małym zespole zwiększa kreatywność, a większość pracowników przeszło do Ghost Games i klepią nfsy.

Opublikowano

a wiadomo coś o tym nowym IP?

25 to i tak o 25 więcej niż bizzare creations [*]. acti :whyyy:

Opublikowano

I nic więcej.

Opublikowano

Paradise < reszta burnotow
Opublikowano

gra tak chuyowo się zapowiada że Sony opłaciło klaunów z ppe żeby ją reklamowali dennymi niusami

http://www.ppe.pl/news-33518-przygotujcie_twarde_dyski_do_pobrania_the_order.html

http://www.ppe.pl/news-33472-przygotujcie_sie_na_the_order__1886___opanowanie_pada_to_podstawa.html

a nie sorry nie muszą, bo ppe robi to nieodpłatnie xD

PRESS R2 TO FIRE!!11 przypomnienie dla klapków że jednak gra sama się nie przechodzi

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

''Opanowanie pada to podstawa''  :obama:

Jeszcze dla ultimate experience niech napisza samouczka jak wyjsc z domu, kupic gre, przejsc w jeden wieczor, a potem szybko wystawic na Allegro w dziale opony  :dynia:

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.