Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Don przestań sie ośmieszać chłopie

robimy nagrody dla siebie, a nie dla promocji gry czy Sony

przypomina mi sie sytuacja za małolata z Tekken 3, turnieje na zbite z ziomkami

kolega zawsze kosił Kingiem, znał multiparts 12-14 hit co mega zabójcze było :D

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Don przestań sie ośmieszać chłopie

robimy nagrody dla siebie, a nie dla promocji gry czy Sony

O kurcze, kiedy Fanek prosi kogos aby przestal sie osmieszac i ma racje, wiedz, ze cos sie dzieje :obama:

Opublikowano

Ja (pipi)e, ludzie wychodzą z inicjatywą, rzucają kasą, a tu znajdzie się osoba, że to rola producenta gry. Don skończ ten temat, błagam... :)

Opublikowano

Don, nawet boty się z Tobą nie zgadzają.

W wyrażeniu własnej opinii chyba nie chodzi o to, że wychodzimy z założenia, że inni muszą się z nami zgadzać. Możecie mieć inne zdanie na ten temat.

ale my to robimy we wlasnym forumkowym forum, miedyz nami uzytkownikami, nawet teraz zastanawiamy sie by wykluczyc z tego randomow bez posta

to nie jest ogolnopolska incjatywa, rozreklamowywana w internecie, prasie tv, wtedy wiadomo ze szuka sie oficjalnych sponsorow itp

to sie jak willy pisal - niczym nie rozni praktycznie od osiedlowych rywalizacji, spontaniczny zryw spolecznosci i tyle

Opublikowano

Hahaha

Witam , jestem nowy jak mam się zapisać do rywalizacji ?

Tlumaczenie: Przepraszam, dopiero co sie zarejestrowalem, czy to tutaj po cebule?

Opublikowano

W The Order sterowanie nie jest jakos skomplikowane. L3 i R2 i to chyba wsio.Mam nadzieje, ze sie nie pogubicie. Klapy beda mialy mokro w gaciach na widok tych paskow, 24fps,korytarzyka,6h kampanii i zapomnialem o najwazniejszym, 1080p ! Sony takie dobre :dynia:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Don, nawet boty się z Tobą nie zgadzają.

W wyrażeniu własnej opinii chyba nie chodzi o to, że wychodzimy z założenia, że inni muszą się z nami zgadzać. Możecie mieć inne zdanie na ten temat.

ale my to robimy we wlasnym forumkowym forum, miedyz nami uzytkownikami, nawet teraz zastanawiamy sie by wykluczyc z tego randomow bez posta

to nie jest ogolnopolska incjatywa, rozreklamowywana w internecie, prasie tv, wtedy wiadomo ze szuka sie oficjalnych sponsorow itp

to sie jak willy pisal - niczym nie rozni praktycznie od osiedlowych rywalizacji, spontaniczny zryw spolecznosci i tyle

Rozumiem, ale warto uderzyć z tym do Sony. Jak się pod to podepną, to nie będziecie mieli zgryzu z randomami i kogo dopuścić, a kogo nie.

Opublikowano

Mroku Order wlasnie przez pasy nie chodzi w 1080p :P

Opublikowano

W The Order sterowanie nie jest jakos skomplikowane. L3 i R2 i to chyba wsio.Mam nadzieje, ze sie nie pogubicie. Klapy beda mialy mokro w gaciach na widok tych paskow, 24fps,korytarzyka,6h kampanii i zapomnialem o najwazniejszym, 1080p ! Sony takie dobre :dynia:

Ty się gubisz bez cofania czasu w driveclubie pseudograczu :D

Opublikowano

Mroku Order wlasnie przez pasy nie chodzi w 1080p :P

Czekam na haslo: "cinematic resolution" :kaz:

Opublikowano

Order jak filmy na BD. Jakość tego obrazu co jest wyświetlany, to faktycznie 1080p, ale tylko przez to, że ~1/3 ekranu jest wycięta. Zrobiliby normalnie w 900p, ale na całym ekranie efekt byłby o wiele lepszy. Tym bardziej, że przynajmniej w teorii to gra akcji, a w tym przypadku pole widzenia i przełożenie ruchu wykonywanego na padzie na to co si dzieje na ekranie, ma znaczenie.

Opublikowano

Na pewno nie na PS4, bo PS4 haz no gamezz. :kaz:

A wiesz ze Far Cry 4 pojawił sie na ps4?
Opublikowano

Ty się gubisz bez cofania czasu w driveclubie pseudograczu :D

Dobrze mi idzie,czasami wypadne z trasy, ale jest ok.

Na pewno nie na PS4, bo PS4 haz no gamezz. :kaz:

A wiesz ze Far Cry 4 pojawił sie na ps4?

Tu chodzi o exy, a nie o multiplatformowki baronie blekitny :trap: 

Opublikowano

No taka akcja powinna być dostępna tylko od premium memberów w górę i ewentualnie niektórych wyjątków :P

Opublikowano

no cóż, jak Driveclub to jedyny ex Sony o którym ktokolwiek pamięta to i zainteresowanie trzeba podtrzymywać nagrodami :reggie: wyjdzie the order to zapewne klapiszcza będą rzucać po stówce dla tego kto nie sprzeda gry po weekendzie :kaz:

Opublikowano

Hohohihihehe

Opublikowano

mimo wszystko sie lekko zasmialem :P :P

Opublikowano

No taka akcja powinna być dostępna tylko od premium memberów w górę i ewentualnie niektórych wyjątków  :P

Fanek by Cię z widłami pogonił. 

Jakby każdy uczestnik się dokładał za uczestnictwo po 5 czy tam 10 zł (zamiast pojedynczych osób) to IMHO problem by się sam rozwiązał.

Opublikowano

Klapki przynajmniej The Order kupią. Boty podróbkę inFamousa ogrywały, jak im m$ za darmo na 24h rzucił :reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Klapki przynajmniej The Order kupią. Boty podróbkę inFamousa ogrywały, jak im m$ za darmo na 24h rzucił :reggie:

To kiedy kupujesz?

Oh wait...

Opublikowano

Don niebezpiecznie podniósł poziom żenady to i Lem teoretyk z zamiłowania wypłynął na wierzch.

Super inicjatywa z tym DC i trzeba mieć nie po kolei w głowie by cisnąć chłopaków za organizację eventów.

Opublikowano

To kiedy kupujesz?

Oh wait...

Twoje zdrowie :sir:

243447.jpg

Opublikowano

ehh figaro i jego przeświadczenie że nintendo kogokolwiek tymbardziej 3ds

Dino Crisis > Halo 5

pamiętamy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.