Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Don przestań sie ośmieszać chłopie

robimy nagrody dla siebie, a nie dla promocji gry czy Sony

przypomina mi sie sytuacja za małolata z Tekken 3, turnieje na zbite z ziomkami

kolega zawsze kosił Kingiem, znał multiparts 12-14 hit co mega zabójcze było :D

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Don przestań sie ośmieszać chłopie

robimy nagrody dla siebie, a nie dla promocji gry czy Sony

O kurcze, kiedy Fanek prosi kogos aby przestal sie osmieszac i ma racje, wiedz, ze cos sie dzieje :obama:

Opublikowano

Ja (pipi)e, ludzie wychodzą z inicjatywą, rzucają kasą, a tu znajdzie się osoba, że to rola producenta gry. Don skończ ten temat, błagam... :)

Opublikowano

Don, nawet boty się z Tobą nie zgadzają.

W wyrażeniu własnej opinii chyba nie chodzi o to, że wychodzimy z założenia, że inni muszą się z nami zgadzać. Możecie mieć inne zdanie na ten temat.

ale my to robimy we wlasnym forumkowym forum, miedyz nami uzytkownikami, nawet teraz zastanawiamy sie by wykluczyc z tego randomow bez posta

to nie jest ogolnopolska incjatywa, rozreklamowywana w internecie, prasie tv, wtedy wiadomo ze szuka sie oficjalnych sponsorow itp

to sie jak willy pisal - niczym nie rozni praktycznie od osiedlowych rywalizacji, spontaniczny zryw spolecznosci i tyle

Opublikowano

Hahaha

Witam , jestem nowy jak mam się zapisać do rywalizacji ?

Tlumaczenie: Przepraszam, dopiero co sie zarejestrowalem, czy to tutaj po cebule?

Opublikowano

W The Order sterowanie nie jest jakos skomplikowane. L3 i R2 i to chyba wsio.Mam nadzieje, ze sie nie pogubicie. Klapy beda mialy mokro w gaciach na widok tych paskow, 24fps,korytarzyka,6h kampanii i zapomnialem o najwazniejszym, 1080p ! Sony takie dobre :dynia:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Don, nawet boty się z Tobą nie zgadzają.

W wyrażeniu własnej opinii chyba nie chodzi o to, że wychodzimy z założenia, że inni muszą się z nami zgadzać. Możecie mieć inne zdanie na ten temat.

ale my to robimy we wlasnym forumkowym forum, miedyz nami uzytkownikami, nawet teraz zastanawiamy sie by wykluczyc z tego randomow bez posta

to nie jest ogolnopolska incjatywa, rozreklamowywana w internecie, prasie tv, wtedy wiadomo ze szuka sie oficjalnych sponsorow itp

to sie jak willy pisal - niczym nie rozni praktycznie od osiedlowych rywalizacji, spontaniczny zryw spolecznosci i tyle

Rozumiem, ale warto uderzyć z tym do Sony. Jak się pod to podepną, to nie będziecie mieli zgryzu z randomami i kogo dopuścić, a kogo nie.

Opublikowano

Mroku Order wlasnie przez pasy nie chodzi w 1080p :P

Opublikowano

W The Order sterowanie nie jest jakos skomplikowane. L3 i R2 i to chyba wsio.Mam nadzieje, ze sie nie pogubicie. Klapy beda mialy mokro w gaciach na widok tych paskow, 24fps,korytarzyka,6h kampanii i zapomnialem o najwazniejszym, 1080p ! Sony takie dobre :dynia:

Ty się gubisz bez cofania czasu w driveclubie pseudograczu :D

Opublikowano

Mroku Order wlasnie przez pasy nie chodzi w 1080p :P

Czekam na haslo: "cinematic resolution" :kaz:

Opublikowano

Order jak filmy na BD. Jakość tego obrazu co jest wyświetlany, to faktycznie 1080p, ale tylko przez to, że ~1/3 ekranu jest wycięta. Zrobiliby normalnie w 900p, ale na całym ekranie efekt byłby o wiele lepszy. Tym bardziej, że przynajmniej w teorii to gra akcji, a w tym przypadku pole widzenia i przełożenie ruchu wykonywanego na padzie na to co si dzieje na ekranie, ma znaczenie.

Opublikowano

Na pewno nie na PS4, bo PS4 haz no gamezz. :kaz:

A wiesz ze Far Cry 4 pojawił sie na ps4?
Opublikowano

Ty się gubisz bez cofania czasu w driveclubie pseudograczu :D

Dobrze mi idzie,czasami wypadne z trasy, ale jest ok.

Na pewno nie na PS4, bo PS4 haz no gamezz. :kaz:

A wiesz ze Far Cry 4 pojawił sie na ps4?

Tu chodzi o exy, a nie o multiplatformowki baronie blekitny :trap: 

Opublikowano

No taka akcja powinna być dostępna tylko od premium memberów w górę i ewentualnie niektórych wyjątków :P

Opublikowano

no cóż, jak Driveclub to jedyny ex Sony o którym ktokolwiek pamięta to i zainteresowanie trzeba podtrzymywać nagrodami :reggie: wyjdzie the order to zapewne klapiszcza będą rzucać po stówce dla tego kto nie sprzeda gry po weekendzie :kaz:

Opublikowano

Hohohihihehe

Opublikowano

mimo wszystko sie lekko zasmialem :P :P

Opublikowano

No taka akcja powinna być dostępna tylko od premium memberów w górę i ewentualnie niektórych wyjątków  :P

Fanek by Cię z widłami pogonił. 

Jakby każdy uczestnik się dokładał za uczestnictwo po 5 czy tam 10 zł (zamiast pojedynczych osób) to IMHO problem by się sam rozwiązał.

Opublikowano

Klapki przynajmniej The Order kupią. Boty podróbkę inFamousa ogrywały, jak im m$ za darmo na 24h rzucił :reggie:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Klapki przynajmniej The Order kupią. Boty podróbkę inFamousa ogrywały, jak im m$ za darmo na 24h rzucił :reggie:

To kiedy kupujesz?

Oh wait...

Opublikowano

Don niebezpiecznie podniósł poziom żenady to i Lem teoretyk z zamiłowania wypłynął na wierzch.

Super inicjatywa z tym DC i trzeba mieć nie po kolei w głowie by cisnąć chłopaków za organizację eventów.

Opublikowano

To kiedy kupujesz?

Oh wait...

Twoje zdrowie :sir:

243447.jpg

Opublikowano

ehh figaro i jego przeświadczenie że nintendo kogokolwiek tymbardziej 3ds

Dino Crisis > Halo 5

pamiętamy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.