Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sony odnowiło trademark Resistance.

:banderas:

Ten początek R2 - Goliath i Kraken :banderas: Najlepszy single FPS na PS3. Trójka już guw.no

R2??Kiblowszczyzna przestraszliwa! R1 zreszta tez. Dopiero z trójką jako tako sie bawilem...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Spencer jest za(pipi)isty. Nie koloruje rzeczywistości jak Sony, nie wpycha kitu, nie mówi, ze coś działa w 1080p, kiedy działa w 1080i, nie sili się na wytworzenie wokół Xone otoczki najmocniejszej konsoli wszechświata, tylko mówi jak jest.

Szacunek dożywotni dla tego pana :sir:

Tylko szczerość juz została. Walka o resztki godności

Opublikowano

Spencer jest za(pipi)isty. Nie koloruje rzeczywistości jak Sony, nie wpycha kitu, nie mówi, ze coś działa w 1080p, kiedy działa w 1080i, nie sili się na wytworzenie wokół Xone otoczki najmocniejszej konsoli wszechświata, tylko mówi jak jest.

No tak, ale jeszcze 5 minut wcześniej ostro wierzyłeś w te cuda o DX12, ESRAMIE i mocy chmury. No ale nagle szacun dla knura, nie koloryzuje. ;)

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

qrCCuex.jpg

Dobranoc forumku :lapka::cool:

Opublikowano

Preorderowanie jest dla frajerów.

Ale Zeldę Wii U zapreorderuję.

Opublikowano

Po ch,uy i tak sie sprzeda jak szalona

Opublikowano

Preorderowanie jest dla frajerów.

Ale Zeldę Wii U zapreorderuję.

Dzięki zapreorderowaniu GTAV miałem swoją kopię o godzinie 00:01 z paczkomatu, a nie kilka godzin później. :reggie:

Opublikowano

chciałbym zaznaczyć że dziwki też biorą z góry a jakość oferowanej później usługi to już inna bajka i nie ich problem czy klient zadowolony czy nie. komu można zaufać i dać z góry to można ale to są jednostki. najgorsze jest to że sporo devów zostało rozpieszczonych preorderami i później robotę mają w (pipi)e. po co się wysilać skoro i tak już kupione=zapłacone.

Opublikowano

Aha trolowałeś, no to niespodzianka.

Elczoko, Ty lubisz Kingdom Hearts?

NIe mialem nigdy stycznosci, ale uwielbiam chrono crossa i vagrant story jezeli to sie tez liczy.

Opublikowano

No tak, ale jeszcze 5 minut wcześniej ostro wierzyłeś w te cuda o DX12, ESRAMIE i mocy chmury. No ale nagle szacun dla knura, nie koloryzuje. ;)

No bo szacun, nie wciska kitu, że DX12 stanie się objawieniem dla Xone.

Dopóki developerzy zupełnie nie przepiszą swoich gier pod DX12, to będzie on niemal bezużyteczny ;)

Opublikowano

kiedyś:

DX12 zmieni oblicze gier i to na dniach, moc chmury, <tu wklejanie cytatów i twitów, gdzie dzięki DX12 1080/60 to pestka>, Spencer Król, M$ na tronie

dziś: 

nie no bez jaj jak ktoś tak myślał to był głupi, "Dopóki developerzy zupełnie nie przepiszą swoich gier pod DX12, to będzie on niemal bezużyteczny", tak naprawdę to X tylko do exów, PS4 do multiplatform

XDDD

śpieszmy się kochać botki, tak szybko odchodzą

[*] wpisujcie miasta. 

Opublikowano

[*] miasta

Opublikowano

oj klapy klapy, ojciec Spencer po prostu warzy słowa, "Dramatic Performance Improvement" według niego to pewnie jakoś 300% mocy i rozdzielczość 4K, dla was dramatic performance improvement = 180p...

to nie sony które w 2005 roku mówiło o 1080p / 120fps (i mowi podobnie xd) a pokazuje pozniej real time weapon change i giant enemy crab

Opublikowano

Macio jest pocieszny :D a wczesniej no zygal tecza wrecz jak to dx12 zmienie oblicze tej konsoli w kwestii generowania grafiki, mialy byc wrecz nieograniczone mozliwosci przeciez :D

Opublikowano

jest jeszcze szansa ze OS konsoli bedzie zajmowac 1kb, dodaj do tego nieograniczona moc chmury, optymalizacje dx12, 10% z kinnecta - beda jeszcze ludzie z tej konsoli, wierze

Opublikowano

quqamele kinnect edition 

Opublikowano

Ludzie musza ogarnąć ze z mniejszego silnika nie zrobią większego lejąc lepsze paliwo.

Ram i gpu ktore jest 50% słabsze, owszem optymalizacja idzie do przodu ale i u konkurencji tez.

A nie zapominajmy ze te konsole nie sa tak trudne w programowaniu jak w tamtej generacji.

Czeka was przyszłość w 900p, 180p różnicy które tylko DonSterydo nie widzi.

Ale to człowiek ktory twierdzi ze firma która wyprodukowała mu telewizor powinna mu płacić gdy przychodzą do niego znajomi pograć bo im za darmo reklamuje markę tv, nie przejmowałbym sie nim zbytnio.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Drogie botki, myślę że to pora byście przestali się opierać i udawać że jest ok. To najwyższa pora, byście w okresie noworocznych refleksji, dołączyli do userów takich jak Soul czy easey , którzy to kiedyś błądzili, a dziś wiedzą co lepsze. Spójrzcie prawdzie w oczy. Gra o xboxowo-pctowym rodowodzie, robiona na dx-ie, przez polskich programistów, i okazuje się że i ona będzie wersją (naj)gorszą na Xboxie One. Przykro mi i pewnie innym, że zaufaliście Microsoftowi. Nawet takim gigantom może podwinąć się noga. Nie ma co się oszukiwać. Świat wybiera Playstation, Polska wybiera Playstation, FPE wybiera Playstation. To nie przypadek, a chłodna kalkulacja. 

Nie bójcie się. Przyjmiemy was z otwartymi ramionami. Będziemy znowu jedną, dużą, międzyosiedlową rodziną, jak za złotych czasów PSX-a i PS2. Nie będzie sporów, wyliczania klatek na sekundę, rozdzielczości i smutków że Bloodborne tylko na Playstation. W sklepie z używkami, gdy zapytacie "czy jest nowy Battlefield/RDR/Final Fantasy" to nie usłyszycie gburowatego "a na co ma być?" tylko z uśmiechem sprzedawca wskaże wam półkę z grami na jedyną, słuszną konsolę. Obiecuję dać wam spokój w CW i poza nim, jeśli tylko zgodzicie się sprzedać/wyrzucić Xboxy i kupić Playstation...

Opublikowano

mendrek ale jesli chcesz kogos przekonac do ps4 to pisząc w cw juz robisz coś źle

Opublikowano

Mendrek kiedy kupujesz ps4?

Opublikowano

Ficusiu, nie mam jeszcze ustalonej daty, mam dużego backloga i inne wydatki (np. na życie). Ale jakbyś dał mi dziś kasę równowartości PS4, to bym kupił z miejsca ;)

Opublikowano

Dajcie mi 100zl i juz lece po moja konsole, podobno ostatnio takie praktyki sa u was popularne  :buziak:

Opublikowano

No pewnie 90% botków będzie miało ps4 szybciej od ciebie mendrek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.