Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Yeti dwa dni myślał jak wykręcić się od zakładu i tylko na taki beton wpadł?  :obama:

Opublikowano

:reggie:

Honor to pojecie nieznane klapom.

Opublikowano

Hhaha, z niczego się nie wymigałem, zakład nadal jest aktualny, a jak macie problemy ze zrozumieniem o co się zakładaliśmy, to powrót do podstawówki i powtarzać czytanie ze zrozumieniem. Także Dejw, będziemy pamiętać.

20.02 na forum będzie rozbrzmiewać jedna melodia.

Jaczes, trzymaj się chłopie, zawsze będziesz w naszej pamięci.

Opublikowano

Było mówione o sredniej z gamerankings wiec weź nie pjerdol

Opublikowano

Moze byc z mc lub gr, cokolwiek z tych dwoch jesli to pomoze yetiemu :reggie:

Opublikowano

No, to tak jak kilka botów w tym temacie.

No, tak jak kilka klapów w tym temacie.

Yeti zdaje sprawe, ze Order dostanie mniej niz 80% i pozegnalby sie z kontem. Szkoda jednego psycho klapa byloby mniej :frog:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Czyli teraz czekamy na jedna ocene 8/10 aby przekonac sie ze Duck Hunt 1886 to dobra gra?  :obama:

Przyjmuje zaklady ktory portal wystawi taka ocene jako pierwszy - Playstation Universe? Playstation Official Magazine? Czy moze PPE.pl?  :yao:

Opublikowano

W razie czego yETI "sam napisze recenzje" :reggie:

Opublikowano

8/10, to nie 80%, Fanek sie spytał czy Order bedzie goty, a ja odpisałem że to będzie gra na 8/10. Teraz tylko czekam na jakąś recenzje, gdzie gra bedzie oceniona na 8/10 i... Jaczes :bye:

:mocking: :mocking: :mocking: :mocking:

to będzie 8/10 i lekko 80%, klimat i kosmiczna grafika zrobią swoje

the-order-screen-5.png

Opublikowano

Widzę, że boty zdają sobie sprawę, że zakład jest juz przegrany i odwracają kota ogonem, udają że chodzili na wagary w podstawówce i nie potrafią czytać ze zrozumieniem.

Jaczes, jako zasłużony użytkownik forum, którego lubię i którego pamiętam w długich włosach za czasów zlotu w Graboszycach, daję ci szanse na anulowanie zakładu. Musisz jedynie wykonać jedno zadanie, powtórzyć wyczyn Masy, który zrobił klocka na samochodzie chłopaka jego byłej dziewczyny. Ty musisz postawić tego klocka na guwnie obstano rozmanzanym xbonku i wrzucić zdjęcie na forum. Także... do dzieła. :kaz:

Opublikowano

Fanek, ile ty masz lat?

Opublikowano

8/10, to nie 80%, Fanek sie spytał czy Order bedzie goty, a ja odpisałem że to będzie gra na 8/10. Teraz tylko czekam na jakąś recenzje, gdzie gra bedzie oceniona na 8/10 i... Jaczes :bye:

:mocking: :mocking: :mocking: :mocking:

to będzie 8/10 i lekko 80%,

:notsure:

ja wam mówię, że Fanek to jest epicki troll 

Edytowane przez asax

Opublikowano

W razie czego yETI "sam napisze recenzje" :reggie:

Kasias juz pewnie ma gotowy text. ''piekna grafika, interesujace podejscie do gameplayu, 10/10 i znak jakosci  :klapek: ''

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

PPE i PSX Extreme mają pewnie gotowe recenzje z oceną 9/10 i tylko czekają na zaksięgowanie przelewu od Sony... a nie czekaj oni to robią za darmo

Opublikowano

Czyli teraz czekamy na jedna ocene 8/10 aby przekonac sie ze Duck Hunt 1886 to dobra gra?  :obama:

Przyjmuje zaklady ktory portal wystawi taka ocene jako pierwszy - Playstation Universe? Playstation Official Magazine? Czy moze PPE.pl?  :yao:

Pierwszy będzie Official Xbox Magazine taka (pipi)nia na XO przez najbliższe miesiące że będą w tym czasie recenzować exy na PS4 i WiiU :)

Opublikowano

Fanek, ile ty masz lat?

przecież pisałem, miałem już komunie :daddy:

w maju skończe 15 :daddy:

Opublikowano

1 luty, a boty dalej rozpaczliwie wyczekują dziewiętnastego patcha do Kolekcji Szefa, którym tym razem na pewno wszystko naprawi.

Aż wracają mi flaszbaki z beki DC.

Opublikowano

Nareszcie jest cyfrolog ! Kurde dawno już nie było :D Trailer cyfrologa 22 co wrzucili rozwalił mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.