Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Spencer sam na twiterze pisał

“I got asked early on by people is DX12 would change the graphics capabilities of the Xbox One and I said that it wouldn’t. I thought – and I’m not trying to rain on anybody’s parade – the CPU, GPU, memory that’s in an Xbox One doesn’t change when you go to DX12. DX 12 makes it easier to do what the Xbox One is good at, which will be nice. You’ll see improvement in games with the use of DX12.”

"DX12 Won't Bring Dramatic Performance Improvement To Xbox One Games"

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie sluchaj go! Bedzie goty

Jeśli nie goty to przynajmniej bardzo dobra gierka.

Opublikowano

Don wlasnie dostaje raka z przerzutami xD

Opublikowano

Nie sluchaj go! Bedzie goty

Jeśli nie goty to przynajmniej bardzo dobra gierka.

Klapy beda graly bez znajomosci ksiazek i pierwszych dwoch czesci, takze moze im nie podejsc fabularnie :(

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Nie będzie... :whyyy:

Nie sluchaj go! Bedzie goty :banderas:

Wolę GOTG :fsg:

Klapy beda graly bez znajomosci ksiazek i pierwszych dwoch czesci, takze moze im nie podejsc fabularnie  :(

No i gra na pewno sama się nie przejdzie jak inne korytarzyki i kapiszony, więc nic dziwnego, że już zapowiadają 8/10 :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ja ograłem świetną jedynkę i mam zaliczony pierwszy tomik sagi, drugi napoczęty. Jeszcze muszę ograć W2 do premiery trójki bo boxa kupiłem już szmat czasu wraz z W1 i tak leży nie zaczęty :/

Opublikowano

2ka wedlug mnie zdecydowanie lepsza od 1ki, pierwsza czesc zalatywala jeszcze amatorka w robieniu gier, 2ka to juz klasa swiatowa.

Dlatego o 3ke sie nie martwie pamietajac przeskok miedzy 2ka, a 1ka.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Boty poznali historię poprzez jedynkę i dwójkę, a barony poprzez książki, jak na obytych ludzi z życiem przystało.

Opublikowano

Wlasnie widze jak potrafia czytac skoro gry sie dzieja po ksiazce to ciekawe jak mieliby ja poznac przez same gry :reggie: pewnie klapy czytaja ksiazki jak graja w gry, co trzecia czesc :kaz:

Oj Figaro Figaro, a ksiazek z Mario nie ma?

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Klapy beda graly bez znajomosci ksiazek i pierwszych dwoch czesci, takze moze im nie podejsc fabularnie :(

Bocie oryginalną sagę zaliczyłem jak wasz świat elektronicznej rozgrywki ograniczał się do grania na pegazusie u wujka, czyli jakoś w 2003.

Opublikowano

Ciekaw jestem jak klapy odnajda sie fabularnie w trzeciej czesci wieska. Pewnie beda czytac streszczenia jak przed matura xD

Opublikowano

Boty poznali historię poprzez jedynkę i dwójkę, a barony poprzez książki, jak na obytych ludzi z życiem przystało.

Ty,ale wiesz,że fabuła w3 to kontynuacja wydarzeń z 1 i przede wszystkim 2 ?

Opublikowano

Powiedz mi Soban skad on ma to wiedziec? XDDD

Opublikowano

A gry gdzie zaliczyles? U wujka na kompie? :kaz:

Na PC i X360, nie każdy jest jednoplatformersem jak boty.

Opublikowano

Kidnappa pisal podobnie XD

Opublikowano

jak dobrze pojdzie to Polacy stana na podium wraz z GTA V i MGS V o miano gotg :)

Opublikowano

No wlasnie chcialem napisac, ze gdzies to juz slyszalem xD klapy w bajkopisarstwie sa niezastapione, kidnappa sobie wymyslil xboksa one, Yeti swoj zaklad z jedna recenzja, a Figaro nadrobil 1 i 2 czesc Wieska czytajac ksiazki, no niezle.

Opublikowano

A fakt zapomniałem,że Figaro to taki konsolowy cygan. Tylko używane gry i sprzęty wchodzą w grę najlepiej takie kilku letnie by sprzęt kosztował kilka stówek,a gra nie więcej niż 50zł ;)

Potem oczywiście struga wielkiego konesera,hypemana co jara się pierdyliardem pozycji,a żadnej z nich nie pomaga kupując premierowo.

:daddy:

Opublikowano

A fakt zapomniałem,że Figaro to taki konsolowy cygan. Tylko używane gry i sprzęty wchodzą w grę najlepiej takie kilku letnie by sprzęt kosztował kilka stówek,a gra nie więcej niż 50zł ;)

Potem oczywiście struga wielkiego konesera,hypemana co jara się pierdyliardem pozycji,a żadnej z nich nie pomaga kupując premierowo.

:daddy:

Forumek zaczyna być niezdrowo uzależniony od tego, co, gdzie i kiedy kupuję.

Ja po prostu wolę pieniądze przeznaczyć na bliskich oraz polskie produkty spozywcze, wspomagajac naszą gospodarkę, a co za tym idzie waszych dzieci w przyszłości. Wy wspomagacie miliarderów z Redmondu. I tacy mają czelnosc mi coś wytykać.

Opublikowano

Kidnappa pisal podobnie XD

No wlasnie chcialem napisac, ze gdzies to juz slyszalem xD klapy w bajkopisarstwie sa niezastapione, kidnappa sobie wymyslil xboksa one, Yeti swoj zaklad z jedna recenzja, a Figaro nadrobil 1 i 2 czesc Wieska czytajac ksiazki, no niezle.

zk6reB4.jpg

Pozdrawiam już 3 raz z moim wymyślonym xboxem.

Opublikowano

Figaro faila okrutnego popełnił i teraz stara się odwrócić kota ogonem.

Try harder noobku. :shotgun:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.