Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pewnie trup za 40 zl z allegro, kupiony aby wygrywac dyskusje w CW

Opublikowano

Zaraz podłączy i zrobi zdjęcie TV. XDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Pewnie trup za 40 zl z allegro, kupiony aby wygrywac dyskusje w CW

Na pewno tak, pewnie nawet bez kabli i padów

czekam na drugą fotę xdd

Opublikowano

kiedyś będę powtarzał dzieciom, że żyją w dostatku dlatego, że w 2015 figaro odmówił sobie zakupu Wii U i PS4.

Opublikowano

Kidnappa pisal podobnie XD

No wlasnie chcialem napisac, ze gdzies to juz slyszalem xD klapy w bajkopisarstwie sa niezastapione, kidnappa sobie wymyslil xboksa one, Yeti swoj zaklad z jedna recenzja, a Figaro nadrobil 1 i 2 czesc Wieska czytajac ksiazki, no niezle.

zk6reB4.jpg

Pozdrawiam już 3 raz z moim wymyślonym xboxem.

A co ja tam robię? xDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Bo to stare zdjęcie gdzie mówiłeś, że Obsi nie ma xboxa.

Opublikowano

Powiedz mi Soban skad on ma to wiedziec? XDDD

A fakt zapomniałem,że Figaro to taki konsolowy cygan. Tylko używane gry i sprzęty wchodzą w grę najlepiej takie kilku letnie by sprzęt kosztował kilka stówek,a gra nie więcej niż 50zł ;)

Potem oczywiście struga wielkiego konesera,hypemana co jara się pierdyliardem pozycji,a żadnej z nich nie pomaga kupując premierowo.

:daddy:

Forumek zaczyna być niezdrowo uzależniony od tego, co, gdzie i kiedy kupuję.

Ja po prostu wolę pieniądze przeznaczyć na bliskich oraz polskie produkty spozywcze, wspomagajac naszą gospodarkę, a co za tym idzie waszych dzieci w przyszłości. Wy wspomagacie miliarderów z Redmondu. I tacy mają czelnosc mi coś wytykać.

Beka dożywotnia z rycerzyków danej konsoli, co widzieli ją w mediamarkt, a bronią jak czci matki.

3 muszkieterowie SONY: Lemos,Mendros i Figaris.

Aż mi wstyd, że tacy pseudoznawcy uważają się za część królestwa niebieskiego.

Opublikowano

kiedyś będę powtarzał dzieciom, że żyją w dostatku dlatego, że w 2015 figaro odmówił sobie zakupu Wii U i PS4.

Można docenić? Można.

A Ty Mazzeo zamiast komentować, po prostu daj minusa jak zwykle to robisz :reggie:

Opublikowano

Ja po prostu wolę pieniądze przeznaczyć na bliskich oraz polskie produkty spozywcze, wspomagajac naszą gospodarkę, a co za tym idzie waszych dzieci w przyszłości. Wy wspomagacie miliarderów z Redmondu. I tacy mają czelnosc mi coś wytykać.

Ludziom wytykasz jak to nie pamiętają postaci z TLOU, a tę grę sam przejdziesz gdzieś w 2037 wymieniając PS3 na straganie u ruskich za worek kartofli.

Opublikowano

Ludziom wytykasz jak to nie pamiętają postaci z TLOU, a tę grę sam przejdziesz gdzieś w 2037 wymieniając PS3 na straganie u ruskich za worek kartofli.

Jaką grę...?

Opublikowano

Figaro - altruista, wspiera lokalną społeczność, rozumie potrzeby społeczeństwa, dba o innych

Mazzeo - "haha, patrz jak mu łe.b odejbao w tej giere, ahahaah xxdddddddd" - kupuje tylko produkty pochodzenia zagranicznego, przez takich jak on polska gospodarka i społeczeństwo może popaść w ruinę.

A ty? Dalej masz wątpliwości kogo poprzeć?

Opublikowano

Bo to stare zdjęcie gdzie mówiłeś, że Obsi nie ma xboxa.

stare zdjęcie pewnie dlatego, bo xbox został szybciutko puszczony na allegro jako 100% sprawny w kategorii nowe, bo trzeba było 200 zł na ratę na PS4 odzyskać  :obama:

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Jaką grę...?

No TLoU przecież. Nie grałeś - nie wiedziałeś o tym? Botom korba odbija na całego :facepalmz:

Opublikowano

:obama:

Figaro problemy z czytaniem? :P

@Limonczello

A Ty ograłeś TLOU czy tak jak Iras czekałeś na wersję HD jak jakiś plebs?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Figaro staje się w pełni świadomym obywatelem :good:

Opublikowano

Observer podpinaj i udowodnij botom ze nie jestes jednoplatformersĘ!

Opublikowano

Figaro nie gral w TLOU?

Opublikowano

Mnie w ogóle bawi jak się dopi.erdalacie "haha figaro hajpuje Bloodborne a i tak zagra w 2019", a sami nie ukonczyliscie Mega Mana 2 (27 lat od premiery), Super Metroida (20 lat) czy Super Mario 64 (18 lat), gry, które będą bardziej wartościowe i rozpamietane od Batmana Arkham Knight czy Medal of Honor Warfighter, którego prawilnie przypominam Mazzeo kupił i skończył.

I wy macie czelność? Dumę? Honor człowieka cywilizowanego?

Ssx, skończyłem TLOU dawno temu.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Boty poznali historię poprzez jedynkę i dwójkę, a barony poprzez książki, jak na obytych ludzi z życiem przystało.

Ty,ale wiesz,że fabuła w3 to kontynuacja wydarzeń z 1 i przede wszystkim 2 ?

Boty zaczynaja mgs poznawac od 5 czesci, widac nie jest to problemem.
Opublikowano

Mnie w ogóle bawi jak się dopi.erdalacie "haha figaro hajpuje Bloodborne a i tak zagra w 2019", a sami nie ukonczyliscie Mega Mana 2 (27 lat od premiery), Super Metroida (20 lat) czy Super Mario 64 (18 lat), gry, które będą bardziej wartościowe i rozpamietane od Batmana Arkham Knight czy Medal of Honor Warfighter, którego prawilnie przypominam Mazzeo kupił i skończył.

Chvjowy przykład. Pozdrawiam :lapka:

Opublikowano

Suteq, co się pojawia w twoje głowie, po przeczytaniu słów "vice city na konsolach to niegrywalna kupa z autoaimem, a w wersji na pc fenomenalna gra"?

Pytam przez avatar oraz dlatego, że tak jak zwykle mam gdzieś różnice między portami na poszczególne konsole i pc to w przypadku Vice City ta kamera w wersji na PS2 sprawiała, że nie chciało mi się grać, bo gra w zasadzie wymuszała autoaim, na pc jest normalnie - tpp z wolnym celowaniem.

Opublikowano

Chyba dopiero w san andreas pojawił się auto aim na pctach co nie?

Opublikowano

Nic się nie pojawia, bo grałem tylko chwilę w wersję konsolowe(na X360 bo miałem GTA Trilogy z pierwszego X) i kamera + celowanie to jest jakaś patologia, w 3 to samo. Nie wyobrażam sobie żebym mógł przejść te gry z takim celowaniem. Za to w SA już był miód.

@ragus

W Sa na PC nie ma auto aima.

Na konsolach ofc jest, ale jak się wcisnęło spust do połowy to był swobodny aim.

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.