Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kazdy klapek ktory ogral Wiedzmina, gral po nocach customy na Guardianie i miazdzyl gnasherem lucudty moze liczyc na moj szacunek.

Wszystkimi innymi gardze

Opublikowano

Podobno klapy ogrywaja xboxowe gry na pc. Podobno. Observer sam sie zaorales, chyba ze wczesniej byles w zielonym raju, ale zostales z niego wyrzucony.

giphy.gif

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Medal of Honor Warfighter, którego prawilnie przypominam Mazzeo kupił i skończył.

kupiłem dla grafiki, tak jak klapki kupią The Order. Z tym że ja zapłaciłem za niego 30zł, a klapki zabulą 250zł.

MoH Warfighter dla grafiki. Co ja czytam. Przecież to gunwo żadnego stylu graficznego nie miało. Już ten z 2010 był lepszy.

przecież wyglądał zayebiście, chłopie. nie będe szukał screenów w necie bo szkoda mego czasu, tak słaba gra to była.

Opublikowano

Medal of Honor Warfighter, którego prawilnie przypominam Mazzeo kupił i skończył.

kupiłem dla grafiki, tak jak klapki kupią The Order. Z tym że ja zapłaciłem za niego 30zł, a klapki zabulą 250zł.

MoH Warfighter dla grafiki. Co ja czytam. Przecież to gunwo żadnego stylu graficznego nie miało. Już ten z 2010 był lepszy.

O jeny, grałem w to kiedyś z kolegą na zmianę, aż po paru levelach zdaliśmy sobie sprawę, że żaden z nas nie czeka aż będzie jego kolej na granie (jak jest zwykle w takim graniu), tylko czeka, aż będzie mógł przestać w to grać. 

Opublikowano

No MoH na PSXa to była klasa.

A Wojna w Europie ma jednego z najlepszych multi na PS2.

Opublikowano

Podobno klapy ogrywaja xboxowe gry na pc. Podobno.

Nie obrażaj. Żarty żartami ale konsole zawsze przed blachami, konsolowy bracie.

Opublikowano

Kiedys to byly fajne misje w takich fpsach, teraz tylko ratatatatatattatata.

MedalOfHonor_PSX_23.jpg

:banderas:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Kiedys to byly fajne misje w takich fpsach, teraz tylko ratatatatatattatata.

:banderas:

Albo jak w MoH: U żołnierze pozowali do zdjęć. :fsg:

Szkoda, że gra się źle zestarzała.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

wolfenstein teraz ogrywam, spoko misje są. zresztą chędożyć fps'y.

Daddy, przysięgam na Spencera że jeżeli jeszcze raz wkleisz tego z(pipi)anego gifa to wypisze ci tygodniowe L4.

Opublikowano

Daddy, przysięgam na Spencera że jeżeli jeszcze raz wkleisz tego z(pipi)anego gifa to wypisze ci tygodniowe L4.

:daddy: :daddy: :daddy:

;)

Opublikowano

Nowe medale to wygldally za(pipi)iscie tylko na pc,na konsolach to robili to jakies partacze.Fpsa z taka iloscia bledow to ja nigdy nie gralem.

Za malego w Moh underground to przegralem tyle,ze masakra,oczywiscie split screen i karton przyklejony na polowie tv.

Nastepnie moh frontline na ps2 i mozg rozyebany jak zobaczylem plaze omaha.Nie mowiac juz o rising sun,european assault,vanguard.

Mam nadzieje,ze typy odpowiedzialni za te  gowniane nowoczesne mohy zostali skazani na dozywocie i juz nigdy nie spierd,ola zadnej serii.

Opublikowano
Mam nadzieje,ze typy odpowiedzialni za te  gowniane nowoczesne mohy zostali skazani na dozywocie i juz nigdy nie spierd,ola zadnej serii.

No to mam nadzieje ze nie czekasz na nowego Battlefronta, bo robia go Ci sami goscie z jakas tam mala zmiana w ekipie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Przecież Battlefronta robią Szwedzi, a nie DICE LA (dawne Danger Close Games).

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Przecież Battlefronta robią Szwedzi, a nie DICE LA (dawne Danger Close Games).

To studio po prostu jest tak czerstwe ze EA 3 razy zacieralo po nich slady, EA Los Angeles -> Danger Close Games -> DICE Los Angeles (odpowiedzialni za Battlefronta oraz przyszle gry z uniwersum SW).

Edit: Ej nie, posrało mi sie cos, faktycznie BFa bedzie chyba Dice swe robic, uff. Zmylilo mnie jak EA powiedzialo ze to bedzie ich "star wars focused studio"

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ten MOH z 2010 takie 5-6/10 dało się przejść w sumie, pożyczyłem od kumpla i z braku laku bo nie miałem wtedy nic na konsole oprócz GTA IV to skończyłem. Teraz prędzej bym sobie oczy wydłubał niż grał w coś takiego albo singla BFa 3 ja pier.dole co ja sobie wtedy myśłałem? Chociaż misja w samolocie ładnie robiłą wizualnie i ten pościg na ulicach miasta też był ok. 

Opublikowano

albo singla BFa 3 ja pier.dole co ja sobie wtedy myśłałem? Chociaż misja w samolocie ładnie robiłą wizualnie i ten pościg na ulicach miasta też był ok. 

Ja singla z Bad Company 2 baaaaardzo miło wspominam, miał swoje momenty, no i mimo bycia korytarzem, sprawiał wrażenie otwartości. Szkoda że multi na ps3 umarło po premierze BF3, pograłbym sobie conquest na Arica czy assault na tej zimowej mapie po ciemku. 

Opublikowano

Juz zedytowalem chwile temu nie krzycz. Cale szczescie ze te czeresnie nie beda tego robic :obama:

Bo to chyba jedyny fps jest na horyzoncie ktory mnie jako tako interesuje.

Opublikowano

Ja singla z Bad Company 2 baaaaardzo miło wspominam, miał swoje momenty, no i mimo bycia korytarzem, sprawiał wrażenie otwartości. Szkoda że multi na ps3 umarło po premierze BF3, pograłbym sobie conquest na Arica czy assault na tej zimowej mapie po ciemku.

Nie wiem jak teraz ale kolo wakacji 2014 nie bylo problemu ze znalezieniem graczy w bc2 na ps3. Nawet platyne wbilem. :wio:

Teraz sobie grywam z ekipa na PC. Miazga, mega fun, mega gierka dalej. No i single bardzo dobry, o dziwo dobry dub z Pazura.

Szkoda ze juz nigdy nie zrobia tak dobrej gierki, zyeby. :/

Opublikowano

Co tam dawne Moh czy stare BFy...

Pierwszy CoD. Pierwsza misja swego czasu tak bardzo wgniotła mnie w fotel.

Mocno kochałem.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Pierwszy CoD <3 co oni zrobil z ta seria :(

Inwazja w Normandii i cala ruska kampania cos pieknego

Opublikowano

Wydaje mi się, że to był pierwszy tytuł pokazujący większe bitwy z ujęcia zwykłego szarego żołnierzyka, gdzie do okoła zazwyczaj było kilkunastu/dziesięciu kompanów. Dlatego tak bardzo wgniatały w fotel, nawet mimo tego, że z perspektywy czasu widać jak na dłoni, że szliśmy wtedy przez sznureczek skryptów.

Drugi CoD też jeszcze dawał radę. Później poza pierwszy Modern Warfare wszystko do pieca.

Opublikowano

Za małolata, to jak np. była ta misja obrony kościoła itp, to stałem z boku i oglądałem jak się AI tłucze z AI, i po jednej i drugiej stronie się respawnowali, bo ja nie ruszyłem objectiva :)

Opublikowano

niech to SE szczeźnie

037192.jpg

037191.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.