Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

eee tylko stwierdziłem, że rzeczywiście jest kiepsko z czasem w The Order  :frog:

ale i tak kupisz? :frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sam bym kupil trzeba wspierac nowe ip

Opublikowano

Ale nie takie jak order. EugAAso.jpg

Opublikowano

nom, brakuje nam takich gier;

watch-dogs.png

3max.jpg

Opublikowano

rezygnuje z pre-ordera, ale wybiore sie do media expert i jak spotkam na półce pewnie sie nie powstrzymam :frog:

Opublikowano

sex_konik.gif

Opublikowano

http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=14345

Boty nagle gardzą krótkimi grami, ale Ryse do przejscia w 4 godziny 50 minut to już gra dla której kupuje się konsole :sorcerer:  Zobaczymy czy Order będzie krótszy jak pojawi się średnia.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

ja się cieszę, że na gierki już się tak nie napalam jak kiedyś i potrafię ogarnąć hype (którego na Order nawet nie mam) zwłaszcza w dzisiejszych czasach gdzie większość gier jest zyebanych na premierę  :reggie:

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć Fanka grającego na Nintendo... Sam nie wiem czemu, tak z ciekawości jego opinii.

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć Fanka grającego na Nintendo... Sam nie wiem czemu, tak z ciekawości jego opinii.

"Hej, ale... to jest... fantastyczne... czemu te szuje mi poleciły ps4, przecież nintendo to jest to, to jest to co szukałem, czemu wcześniej..."

Tak by było. :ogor:

Opublikowano

Fanek pisal, ze gral w mario i zelde 20 lat temu i nie chce grac w takie gry bo to nie jest grafika

Opublikowano

Fanek pisal, ze gral w mario i zelde 20 lat temu i nie chce grac w takie gry bo to nie jest grafika

A, no jak grał 20 lat temu, to po co ma grać w nowsze jak to tasmociag przecież jest. Jak się nie mylę, to w nowych też chodzi o to by skakać, prawda?

Opublikowano

@Copper

Ryse to bardzo dobra gra, tak 8.6/10.

27zy93d.jpg

Opublikowano

Tak naprawde wszyscy jestesmy fanami Fanka. Zywego przykladu na casualizacje gejmingu, dzieki ktoremu mozemy na biezaco obserwowac jak przebiegaja procesy myslowe u Januszy

Opublikowano

Tak naprawde wszyscy jestesmy fanami Fanka. Zywego przykladu na casualizacje gejmingu, dzieki ktoremu mozemy na biezaco obserwowac jak przebiegaja procesy myslowe u Januszy

Nie rozumiesz, że to forumek go zniszczył? To Fanek był tym kolesiem, który założył temat którego nextgena kupić i zobacz co teraz jest, ma avatara z U4 i to nawet sprzed downgrade'u.

Opublikowano

pierwsze trofeum wpadło mu po jakimś czasie, ale nawet jak po 2h to wychodzi 7h gameplayu, optymistycznie to będzie serio max 10-12h zwiedzając wszystko

rezygnuje z pre-ordera, ale wybiore sie do media expert i jak spotkam na półce pewnie sie nie powstrzymam :frog:

Jestes idealnym przykladem swiadomego i wiernego konsumenta ktory wspiera marke przy wzlotach i upadkach!!!!!!! Szacuneczek!

TO PTAK!!! TO SAMOLOT!!! NIE, TO ...

FANEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!

ePVyzLN.jpg

PS. Jakby co to bedziemy w kontakcie nt share play c'nie :ogor:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ten spoiler. :obama:

Opublikowano

No dobra, odpaliłem dzisiaj PS4 żeby tradycyjnie zaciągnąć tegomiesięczne humble bundle gry z plusa. Zobaczyłem, że plik 2gb będzie się zasysał około 8 godzin na łączu 10mbit, więc stwierdziłem, że odpalę w końcu tego Killzone Shadow Fall, tak propsowanego za graficzkę i ogólnie GOTY EX od Sony, Sony najlepsze gry.

Co to ma być do kur.wy nędzy? Za co ja kur.wa płacę?

ping przypomniałeś mi o motywie z tej gry xD

właśnie na samym początku jak się biega z tym nożem to panowie z Guerilla zapodali jednego z większych fuckupów gameplayowych jaki widziałem. W pierwszych minutach gry zabija się 4 :kaz: helghastów z noża którzy mają broń, ale nie możemy jej podnieść po nich bo gra sama zdecydowała że pierwszych przeciwników możesz zabić tylko z noża, nie za pomocą gnata.

poziom exów sony :klapek:

Opublikowano

A widziales kiedyś, zeby dziwki decydowaly za siebie? Nie, decyduje za nie ich alfons.

Opublikowano

No samo ND nakręciło fazkę na 60 fps a teraz co :dynia: beczunia

Doczekac sie nie moge! ^^

janusze zawsze bedzie janusz

Przeciez wiem Bluber, ze piszesz tak z zazdrosci! Gdybys mial mozliwosc od razu porwalbys sie na calaczka, ktory pieknie prezentowalby sie przy tych wszytskich Assasinach ! xD

Kuźwa, nie mogę z takimi tekstami.

(pipi) trzy po trzy i jesteś jakiś upośledzony na tym punkcie.

O juz nie unos sie tak - jakbym byl uposledzony, to kupilbym Ona by grac w multiplatformy i co 20 stron jeczal w CW, ze "MS Polska nic nie robi by wspierac loniaka w naszym pieknym kraju", ze mi smutnbo, ze nie mam z kim grac w 3/4 gier itp. Moze wtedy "zorganizowalbym jakus event na premiere konsoli? niespodzianke dla graczy" zaprzyjaznil sie z paroma insiderami, albo sam zalozyl ich konta i odmienil cala sytuacje ! Jakby to nie pomoglo napisalbym pare esejow od DX12 i wyslal fanom playstation Pmkami? Tak wlasnie bym zrobil ! Czlowiek Schizofrenia.  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

uwaga - glowny rezyser ordera napisal ze niemozliwe ze ktos za pierwszym razem skonczyl gre w 5h, ten co zdobyl te trofea napisal, ze gral wiecej niz 5h, jeszcze inny, ktory juz skonczyl napisal ze zajelo mu to 10h - mozna sie rozejsc

Opublikowano

Te 10h, to zapewne przy próbach lizania ścian w poszukiwaniu np. jakiejś alternatywnej drogi, lub jakiegoś pobocznego korytarza, których zapewne nie da się znaleźć? :reggie:

Podobno to jest fake, wycieklo juz nowe trophy:

28wpb3m.jpg

Ta jakość exów i pada Sony :obama:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Może się zgubił na tym placu stąd te 10 godzin?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.