Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

eee tylko stwierdziłem, że rzeczywiście jest kiepsko z czasem w The Order  :frog:

ale i tak kupisz? :frog:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sam bym kupil trzeba wspierac nowe ip

Opublikowano

Ale nie takie jak order. EugAAso.jpg

Opublikowano

nom, brakuje nam takich gier;

watch-dogs.png

3max.jpg

Opublikowano

rezygnuje z pre-ordera, ale wybiore sie do media expert i jak spotkam na półce pewnie sie nie powstrzymam :frog:

Opublikowano

sex_konik.gif

Opublikowano

http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=14345

Boty nagle gardzą krótkimi grami, ale Ryse do przejscia w 4 godziny 50 minut to już gra dla której kupuje się konsole :sorcerer:  Zobaczymy czy Order będzie krótszy jak pojawi się średnia.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

ja się cieszę, że na gierki już się tak nie napalam jak kiedyś i potrafię ogarnąć hype (którego na Order nawet nie mam) zwłaszcza w dzisiejszych czasach gdzie większość gier jest zyebanych na premierę  :reggie:

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć Fanka grającego na Nintendo... Sam nie wiem czemu, tak z ciekawości jego opinii.

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć Fanka grającego na Nintendo... Sam nie wiem czemu, tak z ciekawości jego opinii.

"Hej, ale... to jest... fantastyczne... czemu te szuje mi poleciły ps4, przecież nintendo to jest to, to jest to co szukałem, czemu wcześniej..."

Tak by było. :ogor:

Opublikowano

Fanek pisal, ze gral w mario i zelde 20 lat temu i nie chce grac w takie gry bo to nie jest grafika

Opublikowano

Fanek pisal, ze gral w mario i zelde 20 lat temu i nie chce grac w takie gry bo to nie jest grafika

A, no jak grał 20 lat temu, to po co ma grać w nowsze jak to tasmociag przecież jest. Jak się nie mylę, to w nowych też chodzi o to by skakać, prawda?

Opublikowano

@Copper

Ryse to bardzo dobra gra, tak 8.6/10.

27zy93d.jpg

Opublikowano

Tak naprawde wszyscy jestesmy fanami Fanka. Zywego przykladu na casualizacje gejmingu, dzieki ktoremu mozemy na biezaco obserwowac jak przebiegaja procesy myslowe u Januszy

Opublikowano

Tak naprawde wszyscy jestesmy fanami Fanka. Zywego przykladu na casualizacje gejmingu, dzieki ktoremu mozemy na biezaco obserwowac jak przebiegaja procesy myslowe u Januszy

Nie rozumiesz, że to forumek go zniszczył? To Fanek był tym kolesiem, który założył temat którego nextgena kupić i zobacz co teraz jest, ma avatara z U4 i to nawet sprzed downgrade'u.

Opublikowano

pierwsze trofeum wpadło mu po jakimś czasie, ale nawet jak po 2h to wychodzi 7h gameplayu, optymistycznie to będzie serio max 10-12h zwiedzając wszystko

rezygnuje z pre-ordera, ale wybiore sie do media expert i jak spotkam na półce pewnie sie nie powstrzymam :frog:

Jestes idealnym przykladem swiadomego i wiernego konsumenta ktory wspiera marke przy wzlotach i upadkach!!!!!!! Szacuneczek!

TO PTAK!!! TO SAMOLOT!!! NIE, TO ...

FANEEEEEEEEEEEEK!!!!!!!!!!!!

ePVyzLN.jpg

PS. Jakby co to bedziemy w kontakcie nt share play c'nie :ogor:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ten spoiler. :obama:

Opublikowano

No dobra, odpaliłem dzisiaj PS4 żeby tradycyjnie zaciągnąć tegomiesięczne humble bundle gry z plusa. Zobaczyłem, że plik 2gb będzie się zasysał około 8 godzin na łączu 10mbit, więc stwierdziłem, że odpalę w końcu tego Killzone Shadow Fall, tak propsowanego za graficzkę i ogólnie GOTY EX od Sony, Sony najlepsze gry.

Co to ma być do kur.wy nędzy? Za co ja kur.wa płacę?

ping przypomniałeś mi o motywie z tej gry xD

właśnie na samym początku jak się biega z tym nożem to panowie z Guerilla zapodali jednego z większych fuckupów gameplayowych jaki widziałem. W pierwszych minutach gry zabija się 4 :kaz: helghastów z noża którzy mają broń, ale nie możemy jej podnieść po nich bo gra sama zdecydowała że pierwszych przeciwników możesz zabić tylko z noża, nie za pomocą gnata.

poziom exów sony :klapek:

Opublikowano

A widziales kiedyś, zeby dziwki decydowaly za siebie? Nie, decyduje za nie ich alfons.

Opublikowano

No samo ND nakręciło fazkę na 60 fps a teraz co :dynia: beczunia

Doczekac sie nie moge! ^^

janusze zawsze bedzie janusz

Przeciez wiem Bluber, ze piszesz tak z zazdrosci! Gdybys mial mozliwosc od razu porwalbys sie na calaczka, ktory pieknie prezentowalby sie przy tych wszytskich Assasinach ! xD

Kuźwa, nie mogę z takimi tekstami.

(pipi) trzy po trzy i jesteś jakiś upośledzony na tym punkcie.

O juz nie unos sie tak - jakbym byl uposledzony, to kupilbym Ona by grac w multiplatformy i co 20 stron jeczal w CW, ze "MS Polska nic nie robi by wspierac loniaka w naszym pieknym kraju", ze mi smutnbo, ze nie mam z kim grac w 3/4 gier itp. Moze wtedy "zorganizowalbym jakus event na premiere konsoli? niespodzianke dla graczy" zaprzyjaznil sie z paroma insiderami, albo sam zalozyl ich konta i odmienil cala sytuacje ! Jakby to nie pomoglo napisalbym pare esejow od DX12 i wyslal fanom playstation Pmkami? Tak wlasnie bym zrobil ! Czlowiek Schizofrenia.  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

uwaga - glowny rezyser ordera napisal ze niemozliwe ze ktos za pierwszym razem skonczyl gre w 5h, ten co zdobyl te trofea napisal, ze gral wiecej niz 5h, jeszcze inny, ktory juz skonczyl napisal ze zajelo mu to 10h - mozna sie rozejsc

Opublikowano

Te 10h, to zapewne przy próbach lizania ścian w poszukiwaniu np. jakiejś alternatywnej drogi, lub jakiegoś pobocznego korytarza, których zapewne nie da się znaleźć? :reggie:

Podobno to jest fake, wycieklo juz nowe trophy:

28wpb3m.jpg

Ta jakość exów i pada Sony :obama:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Może się zgubił na tym placu stąd te 10 godzin?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.