Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Żebyś się nie przejechał na tym Wieśku, jak niektórzy na Wolfie i W_D.

Boże ale niektórzy są ciemni tu :) Wiedżmin od początku był programowany z pc jako platformą priorytetową. Wiedźmin 1 i 2 były robione stricte na pc. GOG to platforma gier cd projekt i Wiedźmin 3 to gra która ma zachęcić jeszcze więcej ludzi do przesiadki na ich stronę.

Naprawdę stary jak masz mówić bzdury to przynajmniej na tematy o których masz jako takie pojęcie.

Wolf i W_D też były pisane pod pc. Poprzednie Wiedzminy dobrze były zoptymalizowane?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Platformach na których nie zagrasz podczas pięciogodzinnej podróży.

Sorry, ale zostało już obalone, że najczęściej i tak się gra w domu na kieszonsolkach.

Poza tym jak już to krótkie podróże bo bateria też nie jest nieskończona.

Opublikowano

Exact to gratki za kupno martwej konsoli.

XD 

albo trolling albo nic o tej konsoli nie wiesz.

88035919372899455880.png

ladny zal ta lista.. zal mi jeszcze bardziej osoby ktora by sie ta lista jarala

45532985838297782192.png

close-call.gif

Opublikowano

Platformach na których nie zagrasz podczas pięciogodzinnej podróży.

Sorry, ale zostało już obalone, że najczęściej i tak się gra w domu na kieszonsolkach.

Poza tym jak już to krótkie podróże bo bateria też nie jest nieskończona.

Z Twojego postu wynika, że najczęściej gra się poza domem.

Co do Twej drugiej linijki, w wielu miejscach transportu można sobie doładować sprzęt.

Opublikowano

Ciekawi mnie ten bul dupek botkow o to ze ktoś kupuje sobie vite. Tylko ktoś wspomni coś o tej konsoli i od razu jest raban. Naprawdę was tak to boli?

Opublikowano

Za ile kupiłeś vite?

Opublikowano

Ja nigdzie nie mogę znaleźć aż tak taniej :/

Opublikowano

Żebyś się nie przejechał na tym Wieśku, jak niektórzy na Wolfie i W_D.

Boże ale niektórzy są ciemni tu :) Wiedżmin od początku był programowany z pc jako platformą priorytetową. Wiedźmin 1 i 2 były robione stricte na pc. GOG to platforma gier cd projekt i Wiedźmin 3 to gra która ma zachęcić jeszcze więcej ludzi do przesiadki na ich stronę.

Naprawdę stary jak masz mówić bzdury to przynajmniej na tematy o których masz jako takie pojęcie.

Wolf i W_D też były pisane pod pc. Poprzednie Wiedzminy dobrze były zoptymalizowane?

Tak. Szczególnie W2. Od początku chodził jak marzenie nie było spadków z dupy. Oczywiście na ultra trzeba było mieć mocnego kompa ale wszystko miało uzasadnienie. WD ma kijową grafikę i wymagania z kosmosu tak jak leciwe GTA 4. Czyli s(pipi)e optymalizacje. Crysis miał wymagania z kosmosu ale nie był źle zoptymalizowany miał po prostu taką za(pipi)iaszczą grafikę.

Zrozum różnicę między grą która wymaga mocnego sprzętu ale uczciwie bo ma co w zamian dać a grą co wygląda jak kupa a ma wymagania nie z tej ziemi.

Opublikowano

Wiedźmin 2 dobrze zoptymalizowany :rofl: Odpalałem na laptopie Crysis 2 - szedł w 1366x768 w 30+ fps i wyglądało dobrze, a Wiedźmin 2 w 800x600, grafa kupsztal i 20 klatek.

Opublikowano

Granie na laptopie.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Media Create Sales: 6/30/14 – 7/6/14

Hardware Sales (followed by last week’s sales)

1. 3DS LL – 21,914 (22,803)
  2. PlayStation Vita – 18,438 (22,192)
  3. Wii U – 9,961 (10,653)
  4. PlayStation 4 – 7,876 (8,059)
  5. PlayStation 3 – 7,511 (7,480)
  6. 3DS – 5,424 (5,081)
  7. PlayStation Vita TV – 2,217 (2,727)
  8. PSP – 1,579 (1,445)
  9. Xbox 360 – 180 (201)

Jeśli Vita jest syfem to co można powiedzieć o innych sprzętach.

Swoją drogą logika portali growych: PS4 sprzedaje się słabo w Japonii za to PS3 trzyma dobry stabilny poziom :whistling: .

Opublikowano

ladny zal ta lista.. zal mi jeszcze bardziej osoby ktora by sie ta lista jarala

Nie no, o wiele lepiej spedzic czas przy calakowaniu WD, cnie?

Skonczylem wczoraj cala gre, wprawdzie zostal mi jeden achievement za misje alkoholowe, ale ogolnie 95% mam (...)Sprawa jest prosta... ta gra to pomylka. Fabula to dno. (...) Kolejna kpina jest rozgrywka. Gra posiada jedna dobra misje i jest to ostatnia misja watku glownego. Z litosci pomine mini gierki i misje poboczne ktora szybko powoduja odruch wymiotny. (...)Znajdzki to tez kpina, tak samo jak koncowe misje za qr codes czy zabojce...

Jeszcze Knacka przejdz 6razy ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

No sorry ale trafiłeś kulą w płot - podawanie wyników tylko z Japonii to mistyfikacja.

Opublikowano

Ja nigdzie nie mogę znaleźć aż tak taniej :confused:

W Irlandii dużo łatwiej o takie zabawki, dzieci dostaja od rodzicow a po tygodniu sprzedaja bo im sie nudza.

Opublikowano

Granie na pc.

FTFY

I teraz się zgadza.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

No sorry ale trafiłeś kulą w płot - podawanie wyników tylko z Japonii to mistyfikacja.

Wszędzie indziej sprzedaż konsol i gier jest tak żałosna że nikt się nie chwali.

Opublikowano

Granie na laptopie.

Pewnie pozyczyl od Kidnappy xDDDDDDDD

Opublikowano

Przynajmniej gram na nim w tytanowego Janusza w glorious 60/1080. A bociarnia? No właśnie.

Opublikowano

Wszędzie indziej sprzedaż konsol i gier jest tak żałosna że nikt się nie chwali.

PS4 robi +- 100k tygodniowo. Na Zachodzie Vita już umarła, Wii U ma miesiące posuchy i nagłe skoki o 300 % przy premierze exa. Xbox coś tam szarpie, zobaczymy jak ta obniżka podziała. Japonia to specyficzny rynek, taki wyjątek od reguły.

W dodatku PS4 ma 1 ( słownie jedną ) grę dla japońskiego odbiorcy - Yakuzę. Dopiero gdy twórcy z JP się przerzucą na PS4, to PS4 zacznie się tam sprzedawać na poważnie. No ale z oczywistych przyczyn, daleka droga do tego.

Opublikowano

Z działaniem Wieśka 2 jest ten problem,że DRM spowalniają grę i wersja steamowa ma wysokie wymagania.Poleca wklepać kod steamowy na gogu i dostać tam W2 za free bez drm,

Opublikowano

Ja w Wieśka grałem na ultra z kartą gtx 285 wyłączyłem tylko ubesampling :) uwierzcie mi to wtedy nie były duże wymagania. Wiedźmin 2 wyglądał za to bajecznie i dla mnie to najlepiej wyglądająca gra obok skyrima z modami. Skyrim z modami wymaga uber mocarnego komputera ale polecam sprawdzić jak to wygląda w necie.

A jeszcze jedna zaleta grania w wieśka 3 na pc. Moi drodzy ja mam swoją historię idealną w jednym sejwie :) Na tym samym pliczku save przejśc wieśka 1 , 2 i 3  tylko na PC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.