Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Żebyś się nie przejechał na tym Wieśku, jak niektórzy na Wolfie i W_D.

Boże ale niektórzy są ciemni tu :) Wiedżmin od początku był programowany z pc jako platformą priorytetową. Wiedźmin 1 i 2 były robione stricte na pc. GOG to platforma gier cd projekt i Wiedźmin 3 to gra która ma zachęcić jeszcze więcej ludzi do przesiadki na ich stronę.

Naprawdę stary jak masz mówić bzdury to przynajmniej na tematy o których masz jako takie pojęcie.

Wolf i W_D też były pisane pod pc. Poprzednie Wiedzminy dobrze były zoptymalizowane?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Platformach na których nie zagrasz podczas pięciogodzinnej podróży.

Sorry, ale zostało już obalone, że najczęściej i tak się gra w domu na kieszonsolkach.

Poza tym jak już to krótkie podróże bo bateria też nie jest nieskończona.

Opublikowano

Exact to gratki za kupno martwej konsoli.

XD 

albo trolling albo nic o tej konsoli nie wiesz.

88035919372899455880.png

ladny zal ta lista.. zal mi jeszcze bardziej osoby ktora by sie ta lista jarala

45532985838297782192.png

close-call.gif

Opublikowano

Platformach na których nie zagrasz podczas pięciogodzinnej podróży.

Sorry, ale zostało już obalone, że najczęściej i tak się gra w domu na kieszonsolkach.

Poza tym jak już to krótkie podróże bo bateria też nie jest nieskończona.

Z Twojego postu wynika, że najczęściej gra się poza domem.

Co do Twej drugiej linijki, w wielu miejscach transportu można sobie doładować sprzęt.

Opublikowano

Ciekawi mnie ten bul dupek botkow o to ze ktoś kupuje sobie vite. Tylko ktoś wspomni coś o tej konsoli i od razu jest raban. Naprawdę was tak to boli?

Opublikowano

Za ile kupiłeś vite?

Opublikowano

Ja nigdzie nie mogę znaleźć aż tak taniej :/

Opublikowano

Żebyś się nie przejechał na tym Wieśku, jak niektórzy na Wolfie i W_D.

Boże ale niektórzy są ciemni tu :) Wiedżmin od początku był programowany z pc jako platformą priorytetową. Wiedźmin 1 i 2 były robione stricte na pc. GOG to platforma gier cd projekt i Wiedźmin 3 to gra która ma zachęcić jeszcze więcej ludzi do przesiadki na ich stronę.

Naprawdę stary jak masz mówić bzdury to przynajmniej na tematy o których masz jako takie pojęcie.

Wolf i W_D też były pisane pod pc. Poprzednie Wiedzminy dobrze były zoptymalizowane?

Tak. Szczególnie W2. Od początku chodził jak marzenie nie było spadków z dupy. Oczywiście na ultra trzeba było mieć mocnego kompa ale wszystko miało uzasadnienie. WD ma kijową grafikę i wymagania z kosmosu tak jak leciwe GTA 4. Czyli s(pipi)e optymalizacje. Crysis miał wymagania z kosmosu ale nie był źle zoptymalizowany miał po prostu taką za(pipi)iaszczą grafikę.

Zrozum różnicę między grą która wymaga mocnego sprzętu ale uczciwie bo ma co w zamian dać a grą co wygląda jak kupa a ma wymagania nie z tej ziemi.

Opublikowano

Wiedźmin 2 dobrze zoptymalizowany :rofl: Odpalałem na laptopie Crysis 2 - szedł w 1366x768 w 30+ fps i wyglądało dobrze, a Wiedźmin 2 w 800x600, grafa kupsztal i 20 klatek.

Opublikowano

Granie na laptopie.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Media Create Sales: 6/30/14 – 7/6/14

Hardware Sales (followed by last week’s sales)

1. 3DS LL – 21,914 (22,803)
  2. PlayStation Vita – 18,438 (22,192)
  3. Wii U – 9,961 (10,653)
  4. PlayStation 4 – 7,876 (8,059)
  5. PlayStation 3 – 7,511 (7,480)
  6. 3DS – 5,424 (5,081)
  7. PlayStation Vita TV – 2,217 (2,727)
  8. PSP – 1,579 (1,445)
  9. Xbox 360 – 180 (201)

Jeśli Vita jest syfem to co można powiedzieć o innych sprzętach.

Swoją drogą logika portali growych: PS4 sprzedaje się słabo w Japonii za to PS3 trzyma dobry stabilny poziom :whistling: .

Opublikowano

ladny zal ta lista.. zal mi jeszcze bardziej osoby ktora by sie ta lista jarala

Nie no, o wiele lepiej spedzic czas przy calakowaniu WD, cnie?

Skonczylem wczoraj cala gre, wprawdzie zostal mi jeden achievement za misje alkoholowe, ale ogolnie 95% mam (...)Sprawa jest prosta... ta gra to pomylka. Fabula to dno. (...) Kolejna kpina jest rozgrywka. Gra posiada jedna dobra misje i jest to ostatnia misja watku glownego. Z litosci pomine mini gierki i misje poboczne ktora szybko powoduja odruch wymiotny. (...)Znajdzki to tez kpina, tak samo jak koncowe misje za qr codes czy zabojce...

Jeszcze Knacka przejdz 6razy ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

No sorry ale trafiłeś kulą w płot - podawanie wyników tylko z Japonii to mistyfikacja.

Opublikowano

Ja nigdzie nie mogę znaleźć aż tak taniej :confused:

W Irlandii dużo łatwiej o takie zabawki, dzieci dostaja od rodzicow a po tygodniu sprzedaja bo im sie nudza.

Opublikowano

Granie na pc.

FTFY

I teraz się zgadza.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

No sorry ale trafiłeś kulą w płot - podawanie wyników tylko z Japonii to mistyfikacja.

Wszędzie indziej sprzedaż konsol i gier jest tak żałosna że nikt się nie chwali.

Opublikowano

Granie na laptopie.

Pewnie pozyczyl od Kidnappy xDDDDDDDD

Opublikowano

Przynajmniej gram na nim w tytanowego Janusza w glorious 60/1080. A bociarnia? No właśnie.

Opublikowano

Wszędzie indziej sprzedaż konsol i gier jest tak żałosna że nikt się nie chwali.

PS4 robi +- 100k tygodniowo. Na Zachodzie Vita już umarła, Wii U ma miesiące posuchy i nagłe skoki o 300 % przy premierze exa. Xbox coś tam szarpie, zobaczymy jak ta obniżka podziała. Japonia to specyficzny rynek, taki wyjątek od reguły.

W dodatku PS4 ma 1 ( słownie jedną ) grę dla japońskiego odbiorcy - Yakuzę. Dopiero gdy twórcy z JP się przerzucą na PS4, to PS4 zacznie się tam sprzedawać na poważnie. No ale z oczywistych przyczyn, daleka droga do tego.

Opublikowano

Z działaniem Wieśka 2 jest ten problem,że DRM spowalniają grę i wersja steamowa ma wysokie wymagania.Poleca wklepać kod steamowy na gogu i dostać tam W2 za free bez drm,

Opublikowano

Ja w Wieśka grałem na ultra z kartą gtx 285 wyłączyłem tylko ubesampling :) uwierzcie mi to wtedy nie były duże wymagania. Wiedźmin 2 wyglądał za to bajecznie i dla mnie to najlepiej wyglądająca gra obok skyrima z modami. Skyrim z modami wymaga uber mocarnego komputera ale polecam sprawdzić jak to wygląda w necie.

A jeszcze jedna zaleta grania w wieśka 3 na pc. Moi drodzy ja mam swoją historię idealną w jednym sejwie :) Na tym samym pliczku save przejśc wieśka 1 , 2 i 3  tylko na PC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.