Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak się przyglądam temu Routine i powiem tak: na konsolach ta gra byłaby objawieniem, czymś szalenie ciekawym, co zapewne znalazłoby wielu zwolenników. Tymczasem na PC to jedna z wielu niedopracowanych gier w wersji pre-alpha, która nie może doczekać się premiery. Taka sytuacja. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mnie jeszcze jedno trochę śmieszy. Pc-towcy często się wywyższają jakie to mają, trudne, niszowe, wspaniałe gry na które czekają. A jak potem na pc-towym portalu np. GOL-u jest ankieta na najbardziej oczekiwane gry danego roku to te ponoć oczekiwane, niszowe gry nie zdobywają nawet 0,1% głosów, każdy i tak głosuje na największe hiciory AAA multiplatformy pif-paf.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

ktore sa multiplatformami.

Na Xboxie gorszymi

to sie okaze...

Diablo 3 running at 900p on Xbox One; PS4 version locked at 1080p

Apart from adding enemies from Naughty Dog's The Last of Us in randomized dungeons, Diablo 3 on PS4 will also feature exclusive pixels.

Senior Producer on the console version of Diablo 3, Julia Humphreys, confirmed that the game will run at 900p on Xbox One; the PS4 version had previously been confirmed to run natively at 1080p. Both versions will run at 60 frames per second.

"We're prioritizing frame rate," Humphreys said regarding the quality difference.

Diablo 3: Ultimate Evil Edition is coming to the Xbox One, PS4, Xbox 360 and PS3 on August 19.

http://www.joystiq.com/2014/06/12/diablo-3-running-at-900p-on-xbox-one-ps4-version-locked-at-1080/

No i się okazało :lol:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Wszystkie te zdjęcia są po prostu wieśniackie i słoma wam z butów wychodzi.

Szlacheckiej krwi to wy nie nacie za grosz. :)

Dokładnie, gadżeciarze yebani.

HCjzqFg.jpg

fp5zcms.jpg

Tylko lata 90' kurtyzano. 

Opublikowano

Iras ,Keczupiku?

Diablo 3 na kompie z nasa sterujący działem jonowym do strącania planet, potrafi chrupnąć. nie wierze w stałe 60 klatek na konsoli. btw grac w diablo na konsoli XD

Opublikowano

Iras ,Keczupiku?

Diablo 3 na kompie z nasa sterujący działem jonowym do strącania planet, potrafi chrupnąć. nie wierze w stałe 60 klatek na konsoli. btw grac w diablo XD

fixd

Opublikowano

Fajne gów,no do odstresowania.

e: (pipi) czy ja przestanę wreszcie robić błąd w każdym poście dzisiaj ;/

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

ja do odstresowania jezdze na rowerze lub chedoze sie z moja kobieta ale jak widac kazdy ma inny sposob ;)

Opublikowano

Orzech akurat hobbyści i fani Diablo bardzo cenią wersje konsole Diablo, podobno sterowanie to bajka. Nie upieram się jednak, bo nie grałem, nie jestem fanem, nie znam się, magia i fantastyka to c,ipa i ch,uj 

Mnie jeszcze jedno trochę śmieszy. Pc-towcy często się wywyższają jakie to mają, trudne, niszowe, wspaniałe gry na które czekają. A jak potem na pc-towym portalu np. GOL-u jest ankieta na najbardziej oczekiwane gry danego roku to te ponoć oczekiwane, niszowe gry nie zdobywają nawet 0,1% głosów, każdy i tak głosuje na największe hiciory AAA multiplatformy pif-paf.

zaraz przyjdzie Adi i powie, że g,ówno bo master race gra w uber graficzne indie exy w 4K i 120fps + wszystko na Oculusie który premiery doczeka się chyba w 2022. 

Opublikowano

ja do odstresowania jezdze na rowerze lub chedoze sie z moja kobieta ale jak widac kazdy ma inny sposob ;)

nie mam roweru ani kobiety

mam za to komputer i diablo

ciśnięcie na forum o gierkach że ktoś gra w gierki

naprawdę, Ficuś?

Orzech akurat hobbyści i fani Diablo bardzo cenią wersje konsole Diablo, podobno sterowanie to bajka.

hobbyści i fani Diablo? Chyba każuale co w Diablo grali 2h. Wszystko, dosłownie wszystko w konsolowej wersji jest gorsze. Sterowanie to kwestia gustu, ale mycha > pad w takiej grze.

Opublikowano

10418362_1500364266844548_22342169534867

xD

Opublikowano

Granie na myszce w diabolo bardziej skilowe IMO,ale wersja konsolowa daje więcej FANu bo chodzi w 720p i DH ma autaima.

Nie liczy się grafika tylko fun,sam Blizzard potwierdzil!,ze wersja xone to miód wylewajacy się z ekranu, niestety wersja PC i ps4 to gunwo i jaranie się grafika.

Opublikowano

@ Karol

Link? Na ps360 na obu padach D3 sprawdzao się ok. Co miało by pójść nie tak z konwersją na ps4?

Opublikowano

Diablo na konsoli był jest i będzie broken.

Orzech akurat hobbyści i fani Diablo bardzo cenią wersje konsole Diablo, podobno sterowanie to bajka. Nie upieram się jednak, bo nie grałem, nie jestem fanem, nie znam się, magia i fantastyka to c,ipa i ch,uj

Na padzie gra się naprawdę fajnie lecz coś za coś sterowanie to jest uproszczone na maksa nie możesz wybrać kogo chcesz zaatakować builde który wymagają czegoś więcej od nas na padzie się nie sprawdzają, po za tym jest od za(pipi)ania oszustów Blizzard zupełnie nad tym nie panuje, wersja na PC zawsze ma najlepiej i tam dziwnych kwiatków nie ma. D3 ograne i na konsoli i na PC więc wiem co mówię.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jeżeli tak miałoby wyglądać.w pełni next genowe GTA V to raczej nie byłoby.takich ocen. Progres jest ale bez podjary

Opublikowano

gta v na ps360:

gtav_shot001122412_1280.jpg

gta v na psone:

hammer-head-sharks-gta-v.jpg

Opublikowano

Ja chociaż klapki pod kolor sprzętu dobrałem :/

Opublikowano

Sieć kaufland, promocja do 17 czerwca, boty śpieszcie się

v4wifc.jpg

Opublikowano

haha o kur.wa, Koso robi sobię bekę z kwejkowego obrazka odnośnie mesjasza na PC i podburza tym samym byłego rednacza gamecornera, naczelnego rycerza blachy dla którego 200setna godzina w LoL > The Last of Us.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152428644452508&set=a.57292372507.65840.782082507&type=1&theater

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.