Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pewnie jak trafi sie jakas ''atrakcyjna oferta''.

Opublikowano

O, macius próbuje sie podlizac zielonym.

NIE MA DLA CIEBIE MIEJSCA

Opublikowano

Pamiętam to pisanie Kazuba jak to M$ nas dyma, ciekawe co teraz ciekawego napiszę ? chociaż może niemieć na to czasu, pełne usta, ręce zajęte i dupa pewnie go boli po tym wszystkim co SONY mu zaserwowało  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nic tu nie czaje, nie sprzedałem Xone nawet, nie mam PS4 i nie chcę kupować, a tu tak mnie traktują :(

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

nie no tej grze raczej nic nie zaszkodzi chocby pomagal przy niej fanek

ZAJE.BAŁEM GROMKO NA GŁOS

:dynia:

Bloodborne? Nie spier.dolą tego średnia 90 i w góre jak ch.uj.

Opublikowano

Nic tu nie czaje, nie sprzedałem Xone nawet, nie mam PS4 i nie chcę kupować, a tu tak mnie traktują :(

WE WILL NEVER FORGET, WE WILL NEVER FORGIVE. :wio:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Każdy szanujący się bot kupił PS4 dla BB, czego o klapkach napisać nie można :oh_you:

Opublikowano

Pewnie jak trafi sie jakas ''atrakcyjna oferta''.

jedyna atrakcyjna oferta to jak beda dodawac za friko do mc zestawu 

dobrze ze udalo mi sie mojej pozbyc uffffff

WE WILL NEVER FORGET, WE WILL NEVER FORGIVE. :wio:

straciles wiare w zielony kolor i dales sie poniesc glupota typu 1080p  

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Straciłem wiarę w zielony kolor? :P 
Nie, nigdy. Mój profil dalej pozostał zielony bez zmian.

Opublikowano

Ciekawe jak więc botki odniosą się do Adriana Chmielarza, po tym co opublikował:

ba3311d95c.png

Cegiełkę dorzucił na blogu:

https://medium.com/@adrianchm/i-got-1886-problems-but-graphics-ain-t-one-fcf17c168fff

That image above still looks stunning. But I will leave the digging to others. Bottom line is that the game’s visuals do for this generation what Gears of War did for the previous one.

Czyli The Order jest Gearsami obecnej generacji w kwestii grafiki. The Order to pierwsza true next genowa grafika wedle Chmielarza. Słowa kogoś kto przy Gearsach grzebał, to chyba wiarygodne źródło, nawet dla botków. Prawda?

I CO TERAS?!

Czy nastanie kolejny plot twist w główkach botków, czy betonowy mechanizm znowu zacznie się przekręcać i na nowo kształtować rzeczywistość? Czy Adrian Chmielarz stanie się dla nich klapkiem i januszem gamingu?

Opublikowano

xbota poznaje się po tym że jest twardy i nie ma oznak słabości, a jak ma oznaki słabości to a) kłamie że nie ma b) dusi je w sobie, a ty się ze swoimi emocjami rozprułeś jak pluszowy miś z PRLu dlatego nie należysz już do klanu :shotgun:

Opublikowano

Mendrek, ale Ty wiesz, że nikt nie neguje, że Order ma dobrą grafikę?

Czy może to kolejna rzecz, której nie ogarniasz?

Opublikowano

Oczywiście, że nikt nie neguje grafiki Ordera i jest to obecnie najładniejsza gra konsolowa, a może i w ogóle. Ale reszta? Plażo proszę. 

Opublikowano

That image above still looks stunning. But I will leave the digging to others. Bottom line is that the game’s visuals do for this generation what Gears of War did for the previous one.

Czyli The Order jest Gearsami obecnej generacji w kwestii grafiki. The Order to pierwsza true next genowa grafika wedle Chmielarza. Słowa kogoś kto przy Gearsach grzebał, to chyba wiarygodne źródło, nawet dla botków. Prawda?

I CO TERAS?!

Chmielarz zniszczył gearsy więc nigdy nie go nie szanowaliśmy, ale co ty możesz o tym wiedziec, przecież gearsów nie było w plusie. Poza tym to zwykła attention whore

Opublikowano

xbota poznaje się po tym że jest twardy i nie ma oznak słabości, a jak ma oznaki słabości to a) kłamie że nie ma b) dusi je w sobie, a ty się ze swoimi emocjami rozprułeś jak pluszowy miś z PRLu dlatego nie należysz już do klanu

No tak, przeciez to CW, najpowazniejsze miejsce w internecie.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Maciomaniak - a czemu usunąłeś? miałeś fajne logo

Microsoft_Xbox_720_logo.jpg

Opublikowano

Ciekawe jak więc botki odniosą się do Adriana Chmielarza, po tym co opublikował:

ba3311d95c.png

Cegiełkę dorzucił na blogu:

https://medium.com/@adrianchm/i-got-1886-problems-but-graphics-ain-t-one-fcf17c168fff

Czyli The Order jest Gearsami obecnej generacji w kwestii grafik i. The Order to pierwsza true next genowa grafika wedle Chmielarza. Słowa kogoś kto przy Gearsach grzebał, to chyba wiarygodne źródło, nawet dla botków. Prawda?

I CO TERAS?!

Czy nastanie kolejny plot twist w główkach botków, czy betonowy mechanizm znowu zacznie się przekręcać i na nowo kształtować rzeczywistość? Czy Adrian Chmielarz stanie się dla nich klapkiem i januszem gamingu?

ej ale zdajesz sobie sprawe ze w gry sie gra, a nie oglada ???

pozatym chmielarz to zwykly frustrat, ktory obraza sie jak 12 letnia dziewczynka xD

Opublikowano

Maciomaniak - a czemu usunąłeś? miałeś fajne logo

To była pożywka dla takich osób jak Ty, żeby jakoś rozruszać ten drętwy, nudny temat ;)

Opublikowano

Karolek nie przytoczył innych zdań z bloga chmielarza

If you play The Order: 1886, you play a cut-scene.

he Order: 1886 is basically a must see game for any graphics, uh, aficionado like me.

Yes, must see, not necessarily must play.

The bad side of this “you play a cut-scene” game is that there’s not a lot of meat under all that fat. It’s not the question of length, which personally I found satisfying (the game lasted exactly one full charge of a brand new Dualshock 4). 
Opublikowano

Bez trollingu, Mendrek, nie broń tego ordera. Uważasz się za gracza to przyznaj, że nie powinno się wydawać gier po takiej cenie za tak krótką rozrywkę. Bronisz ordera i to właśnie przez kupujących, takie gry mogą wychodzić nadal. Next geny to tylko grafika i multiplatformy, nastał chyba kres hardcorowych gier. 

Opublikowano

I CO TERAS?!

Co teras? I tak tej gry szybko nie kupisz  :Coolface:  :pawel:

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Karolek nie przytoczył innych zdań z bloga chmielarza

If you play The Order: 1886, you play a cut-scene.

he Order: 1886 is basically a must see game for any graphics, uh, aficionado like me.

Yes, must see, not necessarily must play.

The bad side of this “you play a cut-scene” game is that there’s not a lot of meat under all that fat. It’s not the question of length, which personally I found satisfying (the game lasted exactly one full charge of a brand new Dualshock 4).

Czyli Mendrek i Order maja cos ze soba wspolnego :obama:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

The Order stawiac obok gears of war :rotfl: :rotfl:

kazlaughv2_zpsf44c8f93pu6r.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.