Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja proponuje, ze jak zaklad wygra Bluber to Colin kasuje konto Yetiemu, a jak wygra Don to Colin kasuje konto Yetiemu.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

I lemonce, nie zapomnijcie o lemonce

Opublikowano

Przywołaj jeszcze z 5 razy tego GG to może ktoś zacznie cię brać na poważnie jako gracza,a nie pionka majkroszajsu.

Przy Tobie to ja jestem Uber NadGraczem  :reggie:

Opublikowano

mi pasuje, mroku gratis.

Opublikowano

Jeśli brać pod uwagę spamowanie działu xboxa,by licznik postów się zgadzał to tak.

Zgiń i przepadnij raku na smyczy amerykańskiego tresera.

@colin

Zabierz Dona by sprawdzić w ramach eksperymentu,czy dział xboxa upadnie.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Ależ pięknie drodzy e-koledzy rozjechaliście dzisiaj Obsiego. :banderas:

Już któryś raz z kolei. 

obsi myslal ze jak na wiki znalazl slowo independent to juz zlapal fanka za nogi

:dynia:

Swoją drogą HM2 kupiłem od razu jak się pojawił preoder, ale będzie grane 10-tego prawda etam5? :fsg:

Nie kupuję na premierę, ps4 i bloodborne pochłonie masę kasy, a HM2 odłożę sobie na kwiecień albo maj.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

:mog:  :beksa:  :smutas:  :frog:  :whyyy:  :niedobrze:  :dog:

Opublikowano

ja HM wezmę na premierę, jeśli będzie kosztować ~50 zł. Jeśli więcej, to poczekam na obniżkę jakąś 

Opublikowano

Obnizka ceny za Live z 60 dolcow na 40, dodatek do Horizon 2 za free teraz jeszcze Fable Legends, MS takie dobre :banderas:

A jak tam Sony? Wiadomo juz co w Plusie na ten miesiac? XDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Obnizka ceny za Live z 60 dolcow na 40, dodatek do Horizon 2 za free teraz jeszcze Fable Legends, MS takie dobre :banderas:

Nie wiadomo, bo oczywiście firma ma wyj.ebane na swoich klientów i nie trzymają się terminów ogłaszania nowych plusowych gier :kaz:

Za to MS taki dobry - środowe wyprzedaże ogłaszają we wtorek, zaś gry GWG można poznać z większym wyprzedzeniem niż te z plusa.

Opublikowano

Moze dadza Drivecluba?

he he he 

Opublikowano

mi pasuje, mroku gratis.

Czyli ustalmy:

Dony wygrywa, ban dla YETIego

Bartoszek wygrywa, ban dla YETIego

Zakład unieważniony, Ban dla YETIego i Lemonki

Opublikowano

A po co te heheszki? Ja tam zagram z checia w Bio :)

Opublikowano

a co jest nie tak z tym doa ? wszystkie postacie są przecież.

A co jest nie tak z KI?

Też masz wszystkie 8 postaci na sezon. Każdy sezon ~70zł. Trzy sezony = 210zł, tak jak retailowa gra i postaci będzie 24.

Jak ja lubie twoj trolling Pawel. Pieknych czasow dozylismy, bijatyki w sezonach.

Nie mam co robić tylko czekać 3 lata, aż gra będzie miała ze 20 postaci(o ile będzie s3). Do tego ten fantastyczny model KI każe Ci wywalić 70zł i czekaj panie 0,5 roku aż dorzucą wszystkie postacie za,które zapłaciłeś.

Rakowy model i tyle.

Oczywiście ******** prawda :)

Równie dobrze możesz zapłacić jak już wyjdzie cały set postaci. Nikt Ci nie "każe" kupić wcześniej.

Manipulacja i to do tego dziurawa jak sito :P

To to jest ten twoj slynny "argument"? xD Jak tam don, lekcje juz odrobione? Kiedy egzamin do gimnazjum?

Opublikowano

Widzę Mejm, że z Ciebie taki mały pies co głośno szczeka :) No spróbuj mi jeszcze jakoś dogryźć. Trzeci post i oczywiście każdy nie na temat :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak odpowiesz na pytania to ci jeszcze dogryze, spokojnie. Ale najpierw odpowiedz.

Opublikowano

Kilka moich przemyśleń na temat konsoletek:

- używanie pada przypomina granie w piłkę nożną w płetwach

- wszystkie nextgeny to w zasadzie źle zaprojektowane pecety z okrojonymi funkcjami w tandetnym opakowaniu

- producenci konsol są hamulcem rozwoju rynku produkcji gier (poza tytułami AAA, które służą głównie do r*chania graczy na kasę) i nie powinno się ich wspierać

- producenci konsol to jedni z największych wrogów publicznych w temacie handlu prawami autorskimi, promocji najszkodliwszych umów międzynarodowych oraz recydywiści w takich sprawach jak wykorzystywanie do pracy dzieci w krajach trzeciego świata, trolling patentowy, łamanie praw konsumenta, praktyki monopolistyczne, nieuczciwa konkurencja itp., w związku z czym są na mojej "czarnej liście zakupowej" (niestety, wyjątkiem jest oprogramowanie M$, bo inaczej nie mógłbym pracować)

- za cenę PS4 mam komputer, który jest od tej konsoli wydajniejszy (trzeba umieć konfigurować sprzęt kompa) nawet w kiepsko zoptymalizowanych grach na PC, a dodatkowo mam możliwość pracy na nim

- dopóki na konsolach nie można zainstalować windy i linuxa, trzeba będzie mieć w domu kompa + konsolę... czyli płaci się 2x za to samo... wolę zapłacić 1x i "męczyć się z blaszakiem"

- jak dla mnie z konsolami, macami i PC to jest trochę tak, jak z ewangelikami, świadkami Jehowy i ateistami... pogadasz z pecetowcem, to stawia na użyteczność i jak się trafi fanatyk, to prędzej snob miłujący święcie jedną firmę (np. frakcja "AlienWare'owców")... jeśli gadam z macoszami, klapki na oczy i książeczki w dłoni normalnie... z konsolami... no tak jak ewangelicy :) bez skrajności, ale nie przekonasz :) A że twardogłowia nie cierpię...

To tyle. Konsole to jak zabawki z sex shopu dla tych, którzy nie potrafią sobie poradzić ze znalezieniem sobie i utrzymaniem prawdziwej kobiety

z Sadistic.pl

Opublikowano

:yao:

Opublikowano

W zasadzie jest za... a nawet przeciw.

:dynia:

- jak dla mnie z konsolami, macami i PC to jest trochę tak, jak z ewangelikami, świadkami Jehowy i ateistami... pogadasz z pecetowcem, to stawia na użyteczność i jak się trafi fanatyk, to prędzej snob miłujący święcie jedną firmę (np. frakcja "AlienWare'owców")... jeśli gadam z macoszami, klapki na oczy i książeczki w dłoni normalnie... z konsolami... no tak jak ewangelicy :) bez skrajności, ale nie przekonasz :) A że twardogłowia nie cierpię...

Czyli z Klapkami i psychofanami Sony pokroju Mendrka i Yetiego jest jak z Jehowcami? Wielbią półprodukty stworzone specjalnie pod ich móżdżki. Na każdym kroku okłamują samych siebie oraz, co gorsza, napotkane po drodze otoczenie wmawiając sobie i innym ludziom w tym otoczeniu, że to, w co wierzą jest tym właściwym i tylko oni mają rację, przez co nikt nie bierze na poważnie ich sekty i każdy ma dość.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

nie bylo mnie chwile, widze ze kolejny dzien microsoft sie stara, a sony znowu ma wy.(pipi)ane na graczy czyli nic sie nie zmienia od roku

pozdro

Opublikowano

Następny GwG w MS(kwiecień) ma być o 200% większy! Czyli 4 gry na X360 i 2 na X1.  :banderas:

Opublikowano

Spencer miej litość :obama:

Edytowane przez asax

Opublikowano

to może w przeciwieństwie do innych wy macie jaja na mały zakład? :Coolface:

Ja chciałem się z Mendrkiem zakładać o GTA V na PC około premiery na PS3/X360, ale można się domyślić, że zabrakło odwagi :[.

Opublikowano

sony w plusie doda w tym miesiącu zabraną wsteczną kompatybilnosc  :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.