Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bloodborne > Halo 5

Persona 5 > cała reszta

Głupszych porównań to już tutaj dawno nie widziałem.

Niestety lepszych exów po stronie bonera nie było. :smutas::lapka:  

Kłamiesz... Mod/DLC do DS2 < Scalebound

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Moze nie dla samej 5ki, ale dla 5ki 6ki i horizon 2 juz tak. W(pipi)ia mnie tylko brak kierownic, ale z premiera 6ki powinno sie cos pojawic.

Na dodatek na xbone wyszedl goty 2014 czyli sunset overdrive i wychodzi eks od platynowych, ja jestem bardzo zadowolony z wyboru, bo ps4 nie zazdroszcze zadnego eksa.

Opublikowano

Żałuj, rzucanie granatu w orderze jako qte urywa dupe.  :banderas:

Opublikowano

MGS, Bloodborne, Xenoblade - jedyne giery w tym roku, które mnie jarają.

A u was jak tam? Xboty nie muszą odpowiadać.

Opublikowano

Scalebound wychodzi w 2015? Sziiiit.

Której części Halo Halo 5 jest modem? Bo w odróżnieniu od DeS/DkS-BB nie widzę w nim choćby zmiany grama zmiany settingu i mechaniki walki.   

Opublikowano

Boty się napalają na exa od platynowych a potem wyjdzie takie "The Legend of Korra" bo Spencer zażyczył sobie gierki pod burgerskie gusta :/ Jak to s(pipi)ą to krzyżyk na drogę temu gównu rozmazanemu :bye:

Opublikowano

Mgs, wiedźmin, bloodborn to z tych większych.

Opublikowano

No po trailerze było widać te burgerskie gusta  :reggie:

Opublikowano

Której części Halo Halo 5 jest modem? Bo w odróżnieniu od DeS/DkS-BB nie widzę w nim choćby zmiany grama zmiany settingu i mechaniki walki.   

:facepalmz: 

obyty w CW klapek skrytykowałby Halo 5, za odejście od klasycznej formuły na rzecz przypodobania się nowym graczom. Zmian w mechanice jest aż nadto w nowej części

Zmiany settingu nie miałeś prawa zauważyć bo widziałeś tylko bete multi, która wygląda jak wygląda. Ma być prosto i przejrzyście, niebiescy vs czerwoni+ prosta mapa bez udziwień, tutaj liczy się skill :shotgun:

Opublikowano

nobody jak kulą w płot. Akurat w Halo 5 zmian jest od groma.

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o przyporzadkowanie gatunkowe. Co ma pif paf do rąbanki RPG?? :oh_you:

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o przyporzadkowanie gatunkowe. Co ma pif paf do rąbanki RPG?? :oh_you:

już wyjaśniam; tyle samo co nazywanie duchowego spadkobiercy poprzedniej serii, z kompletnie innym settingiem i mechaniką walki Modem tej pierwszej.

Widzę że niektóre klapki już serio rozleniwiły was intelektualnie że nie potrafiliście wyłapać sensu tego pytania.  :lapka: 

Opublikowano

MGS, Bloodborne, Xenoblade - jedyne giery w tym roku, które mnie jarają.

A u was jak tam? Xboty nie muszą odpowiadać.

witcher, batman i godzilla the game, reszta do pieca

Opublikowano

w ciągu całego roku? a co po bloodborne? bo zdaje się że następny jest dopiero uncharted na jesieni. Sony wydaje gry przez cały rok - my ass.

z ciekawszych MLB 2015, Until Dawn, PlanetSide 2, Rime i Wild powinny wyjść, Hellblade (najpierw na PS4 pozniej i na PC), Persona 5, No Man's Sky choć to mnie nie interesuje, MGS w 1080p, nie chce być złośliwy, ale na Xboxa możecie go dostać w 720p

na pewno coś pominąłem

Juz widze jak fanek gra w persone xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Studio od planetside jest juz sprzedane i nie bedzie to eks na ps4, musisz uaktualnic liste pokrytegowstydem, Fanku.

Opublikowano

już wyjaśniam; tyle samo co nazywanie duchowego spadkobiercy poprzedniej serii, z kompletnie innym settingiem i mechaniką walki Modem tej pierwszej.

Inny setting ok, ale kompletnie inny?? A mechanika walki w 94,78% ta sama.W skrocie:dobieranie sie do dupy niemiluchom po uprzedniej rollce. Nie bylo tego w DmS,DS,DS2? Jedynie wieksze nieco nastawienie na atak, a nie na tarczowanie. Mod? Alez oczywiscie! :yao:

Opublikowano

Poradnik gracza 2015:

Wii U do exclusive'wów

PS4 do multiplatform.

PS3 do backloga.

PC do pracy i forumka.

Xbox... a na ch*j komu Xbox?!

Opublikowano

Inny setting ok, ale kompletnie inny?? A mechanika walki w 94,78% ta sama.W skrocie:dobieranie sie do dupy niemiluchom po uprzedniej rollce. Nie bylo tego w DmS,DS,DS2? Jedynie wieksze nieco nastawienie na atak, a nie na tarczowanie. Mod? Alez oczywiscie! :yao:

kurfa co za agent xDD Nie no wiek pary to taki trochę inny styl architektoniczny, co średniowiecze. 

W DS2 mechanika walki oparta jest na defensywie przy użyciu zbroi i blokowania tarczą. W BB wymagane jest przede wszystkim nie blokowanie, a zwinność, lekki ubiór i ofensywa, co kompletnie zmienia styl rozgrywki. 

a tak w ogóle, to czy ty Czarek masz mentalnie 13 lat, czy po prostu nie wyrosłeś z zabawy w wojsko że ponad coś takiego:

podniecasz się tymi wszystkimi CODami oraz Halo?

Opublikowano

Mendrek do pieca

Opublikowano

Dave - no zgadza sie, Persona mnie nie interesuje, wymieniłem to tylko w kontekście ciekawszych tytułów

Opublikowano

kurfa co za agent xDD Nie no wiek pary to taki trochę inny styl architektoniczny, co średniowiecze. 

W DS2 mechanika walki oparta jest na defensywie przy użyciu zbroi i blokowania tarczą. W BB wymagane jest przede wszystkim nie blokowanie, a zwinność, lekki ubiór i ofensywa, co kompletnie zmienia styl rozgrywki.

Nie przetłumaczysz casulom. Ahh, jeszcze tylko 3 tygodnie i 3 dni. Ale cię nobody rozpi.e.rdolę w pvp garłaczem i dobiję kosą. :fsg::banderas:

Opublikowano

W DS2 mechanika walki oparta jest na defensywie przy użyciu zbroi i blokowania tarczą. W BB wymagane jest przede wszystkim nie blokowanie, a zwinność, lekki ubiór i ofensywa, co kompletnie zmienia styl rozgrywki

a tak w ogóle, to czy ty Czarek masz mentalnie 13 lat, czy po prostu nie wyrosłeś z zabawy w wojsko że ponad coś takiego:

podniecasz się tymi wszystkimi CODami oraz Halo?

Mam pytanie bardzo podstawowe: czy Ty Nielubiany grales w ogole w jakakolwiek z trzech gier FS? Po farmazonach ktore wypisujesz mam watpliwosci i to powazne. Watpliwosci wyniakaja z wytluszczonego fragmentu Twojej wypowiedzi. A zlodziejem w DS grac nie mozna? Czy ta postac jest nastawiona na blokowanie? Albo szermierz (dual wielder) w DS2? Wez sie chlopie najpierw zastanow, a potem pisz, bo narazie to chlapiesz glupotami na lewo i prawo...

Opublikowano

klapersy podobno jutro mają wielkie otwarcie nowego tematu w swoim grupowcu

będzie się nazywał

właśnie oglądnąłem

:daddy:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.