Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

muliplatforma 2014, otwarty świat vs korytarz z paskami na jednej konsoli 2015   :sorcerer:

hjkPXbC.jpg

igjwooyfwHvIS.jpg

Hdo5ARh.jpg

iX10oxEBekFSd.jpg

no piękne dopicowane te sceenshoty z assasinka, szkoda że w realu tak ta gra nie wygląda, i w ruchu to totalna s(pipi)ina

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie mam aż tak zrytej bani, by wymyślać takie idiotyzmy, którymi raczą się Sonojanusze.

Opublikowano

uwielbiam te porownania z pupy byle tylko cos zgnoic :D

ACUnity-PS4-Leaked-3.jpg

TheOrder1886-311.jpg?eaa32f

czyli co ps2 vs film na bluray?

Opublikowano

Nie no w polsce najczesciej janusz to posiadacz plejki i fifki. Handlujcie z tym :hi:

Opublikowano

No to prawda, każdego kogo znam jeśli ma konsole to obowiązkowo fifa i od święta jakiś cod do zestawu.

Opublikowano

Nie no w polsce najczesciej janusz to posiadacz plejki i fifki. Handlujcie z tym :hi:

No tu nawet nie ma co dyskutować. Wystarczy popatrzeć co się dzieje po ps plusowych ofertach. Sony daje bardzo dobre gierki, nawet na premierę, a sebastiany dupe o battlefielda piłują

Opublikowano

jak ja sie nie moge doczekac by wypalila petycja o remastery codow z ery ps3/x360

Opublikowano

Olioli 2, Helldivers, HM 2, BB vs Ori.

4 do 1, w sumie to BB jest liczony jako nowy mesjasz, więc jakieś 10 do 1. I tak do końca roku.

Opublikowano

Nie no w polsce najczesciej janusz to posiadacz plejki i fifki. Handlujcie z tym  :hi:

Z tym się nie da handlować, taka jest rzeczywistość i Wasze starania zatarcia tego faktu jakimiś słupkami sprzedaży oraz jednostkami graczy, którzy siedzą tu na forum i ogarniają więcej niż szary posiadacz Pleystacji, tego nie zmieni.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

hmm przez chwile wydawalo mi sie jakby ktos bez honoru coś mówił, no nic to pewnie tylko wiatr

Opublikowano

Zaleciało zgniłymi jajami... :bad:

Opublikowano

ja Ori także jestem zachwycony, piękna baśniowa oprawa

aż zagram chyba sobie na pc, dzieki MS

Opublikowano

@Humulin

Rzeczywistość jest taka że japonszczyzna i platformery na xboxie są martwe (i nawet nie chodzi tu tylko o jrpg, ale również slashery i serię DoA). Platformery poza jednym rimejkiem Concera od przeszło VI gen. (by oddać sprawiedliwość jedyne dobre platformery ps3 to pierwsze Ratchety sprzed 5-7 lat oraz nieco słabszy Sly Cooper 4), a jedyne exy AAA x1 to do 2016 pif pafy i auta. Nie wiem, mnie jakoś bardziej jara sukces finansowy marek typu Dragon's Crown, Ni No Kuni - a wkrótce prawdopodobnie także BB i P5, które wciąż wychodzą obok produkcji dla "januszy gejmingu".

Posiadaczom bonera pozostaje tylko dziękować devowi powiaząnemu przez 3 generacje z Sony, oraz twórcom Bayonnety, bo w tym roku jedynie powtórka z rozrywki w postaci aut i pif pafów po raz #6 i #10 i czasowo wykupiony cinematic expirience. Pamiętasz jak zayebiste tytuły posiadał pierwszy x-box? Ninja Gaiden, Otogi, Panzer Dragon Orta, Stranger's Wrath, DoA3, KOTOR, Riddick, Conker. 80% exów z pierwszych lat 360-tki to przy nich popłuczyny. No ale to niby Sony podupadło po ps2 lul.

Jezu jak miło że w tym roku BB, MGS, Wiedzmin i Batek rozkrecą te zyebane sprzety.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

W końcu ktoś sensownie mi wytłumaczył dlaczego nadal można wspierać i objąć stronę Sony.

Po 3 tysiącach stron tematu. :dynia:

Opublikowano

Wczoraj przed snem odpaliłem sobie Ori na godzinkę - jaka ta gra jest piękna! Na openingu smutłem straszliwie, mimo że gierki wideo mnie nie wzruszają, a na końcówce Valiant Hearts byłem zniesmaczony i biłem się otwartą dłonią w czoło. GRAFA bije na głowę wszystko co widzieliśmy w platformówkach 2D - Rayman się chowa. Cudowny soundtrack, niesamowity klimat i BARDZO intuicyjne sterowanie. Gameplayowo również miażdży, szykuje się kawał solidnej metroidvanii. Na pewno będę masterował. Szkoda, że nie wyszło na PS4, bo z taką PERŁĄ powinien się zapoznać każdy kto uważa się za GRACZA.

Opublikowano

Przeciez Valiant Hearts jest na PS4?

:Coolface:

Ja sobie Ori ogram na PC z padem od xbox 360.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ja sobie Ori ogram na PC z padem od xbox 360.

ja Ori także jestem zachwycony, piękna baśniowa oprawa

aż zagram chyba sobie na pc, dzieki MS

mr7cw7.png

Opublikowano

Wczoraj przed snem odpaliłem sobie Ori na godzinkę - jaka ta gra jest piękna! Na openingu smutłem straszliwie, mimo że gierki wideo mnie nie wzruszają, a na końcówce Valiant Hearts byłem zniesmaczony i biłem się otwartą dłonią w czoło. GRAFA bije na głowę wszystko co widzieliśmy w platformówkach 2D - Rayman się chowa. Cudowny soundtrack, niesamowity klimat i BARDZO intuicyjne sterowanie. Gameplayowo również miażdży, szykuje się kawał solidnej metroidvanii. Na pewno będę masterował. Szkoda, że nie wyszło na PS4, bo z taką PERŁĄ powinien się zapoznać każdy kto uważa się za GRACZA.

MS = JAKOŚĆ a nie jakieś 6/10 

cudowny ból dupy sonybotów o screeny z AC, oj jak piecze   :banderas:

Opublikowano

Ja mam tylko nadzieję, że po fuzji XBONE-PC za sprawą WINDOWS10, będę mógł wykorzystać moc obliczeniową swoich TYTANÓW połączonych w SLI do tego, by stworzyć chmurę mocy, która zdewastuje PS4 w bójkach multiplatformowych.

Opublikowano

to już raczej sie stało, bo większość multiplatform na PS4 chodzi w 30fps, gdy przy odpowiednio mocnym pc masz 60fps

normalna kolej rzeczy mocnego kompa, przecież o tym wiesz

Opublikowano

polygon dal ori 9/10 a tlou 7.5. Spencer w drugim roku kadencji zalatwil nam prawdziwe cudo lepsze od tego waszego falszywego mesjasza.

Opublikowano

Ninja Gaiden wyszedł po 4 latach.......

Opublikowano

Polygon, czyli takie PlayStation Universe botów. Dx

@Soul

porównałem pierwszego iksa z 360-tką.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.