Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Leci do mnie PC z morele i GOTY 2014 Divinity : Orginal Sin. Nie dla psa i casuali kiełbasa podwawelska królewska. 

Divinity_Original_Sin_Eurogamer_Preview_

Patrzcie ile tabelek i zależności, ja (pipi)eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, majstersztyk, a wy co dalej pif paf z piździka na cempletki ?

Edytowane przez Szatanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Leci do mnie NADKONSOLA.

<yes>

Czyli co w końcu kupiłeś?

Zawsze  bylem XBOTEM :>

Opublikowano

Mendrek pytam ponownie - w której grze na PC wycięto shadery w porównaniu do gry na ps3/360/ps4/xo.

Raven napisał o co mi chodziło, nigdzie nie licytowałem się na shadery. Ubisoft po prostu dba o rynek, by go nie popsuć. Dlatego obcina pc-towym wersjom to i owo. Jak przypuszczam klepali dopasioną wersję na PC, myśleli że wyrobią się z zaimplementowaniem tego do next genów, nie zdążyli jednak. Więc by czasami ktoś nie brał pod uwagę PC-ta ponad konsolę (czyli ich największy rynek zbytu), nieudolnie wycięli to i owo z wersji pc-towej. Tym samym ci co oczekiwali że ich tajtany zaczną się grzać, dostali wersje niczym w sprzęcie o wiele tańszym.

Myślicie że Ubi tak tylko robi? Ehehehe, naiwne myślenie. U Ubisoftu to po prostu wyszło na światło dzienne, ale można z dużym prawdopodobieństwem przypuszczać, że ten zabieg stosowali i stosują też inni wielcy wydawcy. Albo zaczną stosować ;)

Opublikowano

Patrzcie ile tabelek i zależności, ja (pipi)eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, majstersztyk :

Grafika jak na PS2. Za dużo literek. Nie ma karabinów ani samochodów.

3/10

Jutro wysyłka Kolekcjonerki. Na weekend zapas piwa i nie ma mnie dla świata.

Opublikowano

Poważnie tylko Kinect Sports ma lokalizację z exów na Xbona? Beczunia.

Tymczasem TLoU sprzedało się do tego momentu w 7 milionach sztuk. Piękny wynik jak na nowe IP na jednej konsoli.

jak można zlokalizować gry które od dawna już są na rynku, powiesz czy znowu doyebka do kochanego xboxa?

Język Polski jest w Xboxie One od dawna (co widać po przywróceniu ustawień domyślnych i resecie konsoli) - jest do wyboru z puli kilkunastu języków, ale po zaznaczeniu go wyskakuje, ze nie jest jeszcze dostępny. Po polskiej premierze większość gier z automatu dostanie Polska nakładkę, w tym choćby Forza 5 czy Titanfall. Ryse chyba tez.

Opublikowano

Tylko pamiętajcie! Nie garbcie się za bardzo, zróbcie dużo miejsca na biurkach na wasze myszki i klawiatury, no i ofkoz pościągajcie niezbędne sterowniki. Miłego klikania życzy Cybermycha! ;)

Opublikowano

Dla takiego rozbudowanego gameplayu nawet jajo mogę tu pokazać.

PS : Miłego ścierania taniego gumolitu z gały przy prut-prut.

ws7QoNT.jpg

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Konsole są po prostu słabe i Ubisoft, żeby pocieszyć ich nabywców zrobił wszystkie wersje jednakowe. I tyle.

Skróciłem.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ahaha, Mendrek, co się stało :D? Gdzie się podział twój dystans do minusików? Sam sobie wlepiłeś -9000 by pokazać jak bardzo cię to nie obchodzi i od razu taka ostra rekacja, minusik za minusik?

dzień zaczyna się wspaniale jak na razie ^_^

Opublikowano

Mendrek dystans to moze miec co najwyzej do swojego odbicia w lustrze, ten czlowiek tak sie spina, pisze takie elaboraty by udowodnic i przekonac wszystkich ze playstation to najlepsza i jedyna sluszna konsola, a pc jest nikogo ze oczami wyobrazni widze jego pieczare w poziemiach  kopani wegla kamiennego w Myslowicach z nim krzyczacym w niebo glosy, ze znowu ktos obraza sony i czerpie radosc z grania na pc.

Nie martw sie Mendrus i nie stresuj, szkodzi zdrowiu :)

Opublikowano

"myśleli że wyrobią się z zaimplementowaniem tego do next genów, nie zdążyli jednak"

tylko z tym mógłbym sie zgodzić

imo PS4 swoim środkiem przewyższa i oferuje lepszą grafike niż PCty ze średniej półki

ale już nie high endy, z drugiej strony patrząc na high end PC trzeba wydać 5k albo lepiej

więc obecnie PS4 to dobry zakup cena/ jakość gier

zobaczymy jak bardzo PC pójdą do przodu za 2-3 lata

swoją drogą myślicie, że X1 i PS4 wytrwają 7-8 lat jak było to z poprzednią generacją?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Tomci brachu my te zalegle piwo mamy chyba od 4 lat i ja dalej czekam :P

Opublikowano

Leci do mnie NADKONSOLA.

<yes>

Czyli co w końcu kupiłeś?

Zawsze  bylem XBOTEM :>

Whaaaaat klocka kupiłes?
Opublikowano

pewnie znowu trololo :D

Opublikowano

Mendrek pytam ponownie - w której grze na PC wycięto shadery w porównaniu do gry na ps3/360/ps4/xo.

Raven napisał o co mi chodziło, nigdzie nie licytowałem się na shadery. Ubisoft po prostu dba o rynek, by go nie popsuć. Dlatego obcina pc-towym wersjom to i owo. Jak przypuszczam klepali dopasioną wersję na PC, myśleli że wyrobią się z zaimplementowaniem tego do next genów, nie zdążyli jednak. Więc by czasami ktoś nie brał pod uwagę PC-ta ponad konsolę (czyli ich największy rynek zbytu), nieudolnie wycięli to i owo z wersji pc-towej. Tym samym ci co oczekiwali że ich tajtany zaczną się grzać, dostali wersje niczym w sprzęcie o wiele tańszym.

Myślicie że Ubi tak tylko robi? Ehehehe, naiwne myślenie. U Ubisoftu to po prostu wyszło na światło dzienne, ale można z dużym prawdopodobieństwem przypuszczać, że ten zabieg stosowali i stosują też inni wielcy wydawcy. Albo zaczną stosować ;)

No no, minusik i do kąta.

Opublikowano

Tak! Mam już nadkonsolę. Pierwsze wrażenia super. Bardzo dobry pad, konsola jest bardzo seksowna, mała, cichutka. Czuć bogactwo. Oto, jaki zestaw sobie sprawiłem:

J4OOQBI.jpg

xDDDDDDDDDDDDDD KU,RWA SPRZEDAĆ WIIU I BRAĆ PS4 PRZED PREMIERĄ MGS5. W CO JA BYM NA TYM SZAJSIE GRAŁ, WD W 900p i INFAMOUS XDDD?

Microsoft można zdradzić. Sony można zdradzić. Ale Nintendo? Nigdy. Zapamiętaj to sobie konsolomaniaku i konsolomaniaczko.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Czyli jednak troll, intuicja mnie nie zawiodla.

PS. Bedziesz sie swietnie bawil z Zombi U, polecam, Piotr Fronczewski :).

Opublikowano

Ragus, odchodząc kompletnie od tematu - jak ten TV się sprawuje? Miałem brać ten model, ale dalej mam dylemat :/

Opublikowano

dobry. trochę się zawsze wzdrygam gdy po odpaleniu przez 2 sekundy widać logo Sony, no ale już się przyzwyczaiłem.

Opublikowano

Czyli ten temat w pchlim ugadałeś wcześniej z teką? xd

Opublikowano

ku.rwa, a można było akcję doić miesiącami. już nawet wind wakera odpaliłem na delfinie.

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.