Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

z tobą zawsze i pod byle pretekstem sutek.  :ogor:  

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To się widzimy.  :s159:

Opublikowano

Battle Theme nadchodzącego Xenoblade X.

Ehm... Hm.

Opublikowano

Brzmi jak Ao No Exorcist, potwierdzone ze w grze podczas walki bedzie vocal czy nie wiadomo nadal?

Anyway japonskie gierki nikogo tu nie interesuja, rozmiawamy na powazne tematy 4K, Battlefield hardline, The Order i inne top AAA tytuly, nie jakies skosne chinskie robociki w bajkowym swiecie. :newell:

Opublikowano

Ok. Nintendo robi double kill w lutowym NPD.

PS4 najlepiej sprzedającą się domową konsolą w lutym w USA - ale to 3DS naturalnie wygrywa, z powodu premiery New.

Majora's Mask najlepiej sprzedającym się tytułem lutego w USA.

All good.

MS z związku z NPD wydał przezabawną notkę prasową, którą polecam przeczytać:

“Xbox One’s fan base continues to grow with record February sales in the U.S. for Xbox One and 84 percent more consoles sold compared to January 2015. In February 2015, fans spent an average of 74 hours on Xbox Live in the U.S. – three times the amount of hours the average user spends on social networks*. And, Xbox Live set new records, quadrupling global gaming hours on Xbox One and Xbox 360 in February 2015 compared to February 2014. We are grateful to our fans for choosing to play on Xbox One. Offerings and experiences will continue to expand with Xbox One and 'Halo: The Master Chief Collection' available together for $349, new games launching this month including 'ScreamRide' and 'Ori and the Blind Forest,' hundreds of new ID@Xbox games in development, and plans to make gaming even better on Windows 10 and Xbox.” – Mike Nichols, Corporate Vice President, Xbox Marketing, Microsoft

Edytowane przez Artesal

Opublikowano

Battle Theme nadchodzącego Xenoblade X.

<ciach>

Ehm... Hm.

Matko ale (pipi), chyba ktos sobie jajca robi, pol biedy ta srednia nuta jakos bym przyswoil po kilku godzinach, ale jak jeszcze typ zaczyna rapowac... :/

GTA: Online Heisty = goty panowie, nie ma to jak odstawic calusienka akcje bezblednie tylko po to zeby potem tak epicko zyebac na samym koncu misji xD

Ale ogolnie swietna zabawa jest z tymi napadami, sa nawiazania do glownego watku z singla a same misje na wypasie, warto bylo ponownie zainstalowac gre dla tych misji :)

Opublikowano

vQDqg7.gif

AKSZON ADWENCZYR DURNY KLAPIE BO NIE MA RANGI ZA STYL  :cw:

nigga plz, zrobienie tego juggle'a wymagało wciśnięcia trzech kombinacji klawiszy

to że napier,dalasz w kwadrat i Kratos wywija we wszystkie strony 50 hitów to jeszcze nie znaczy, że slasher

i te 30 fps xD

Opublikowano

vQDqg7.gif

AKSZON ADWENCZYR DURNY KLAPIE BO NIE MA RANGI ZA STYL :cw:

nigga plz, zrobienie tego juggle'a wymagało wciśnięcia trzech kombinacji klawiszy

to że napier,dalasz w kwadrat i Kratos wywija we wszystkie strony 50 hitów to jeszcze nie znaczy, że slasher

i te 30 fps xD

Ty to wiesz, ja to wiem, ale klapy są uparte i niedouczone. I co na to poradzisz? Ano nic nie poradzisz. Dobra...EOT z mojej strony w tej kwestii bo to już faktycznie zaczyna się z tego robić kabaret...
Opublikowano

octocad na xbona, ps4 traci kolejnego exa, pewnie tak samo bedzie z no mans sky

a klapy myslaly ze spencer dalej ma polityke ze albo gra wychodzi pierw u nich albo wcale..

Opublikowano

Czyli co, pierwsze dobra gra na xbone? Fajnie, czekajcie na kolejne okruchy z pańskiego stołu.

Opublikowano

Tym myślisz, że każda z obecnych konsol cierpi na brak dobrych gier? Nie mierz wszystkich Swoimi klaperskimi normami.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Jak tam chloupcy? Kolejny dzien, kolejna przepychanka o to, ktora konsola ma mniej chuyowa grafike i framerate?

Czy o to, kiedy wyjdzie jakakolwiek dobra gra i na ktora konsole?

Opublikowano

ori i bioshock infinite już kupione?

#tylkopc

Opublikowano

Odnośnie graficzki, rozdziałki i klatek animacji to wiesz... nie to forum... my nie Pclab. My, PRAWDZIWI gracze konsolowi, jesteśmy ponad to. A przynajmniej garstka nas się jeszcze takich ostała, którzy nie zarazili się tym blacharsko-klaperskim bełkotem i patrzeniem na Tv przez lupe myśląc sobie, że przecież nowe konsole powinny mieć możliwości zainstalowania frapsa. :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A Ty jak tam Dave? Pc zlozony? Teraz tam beda najlepsze exy i elitarna spolecznosc? ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Odnośnie graficzki, rozdziałki i klatek animacji to wiesz... nie to forum... my nie Pclab. My, PRAWDZIWI gracze konsolowi, jesteśmy ponad to. A przynajmniej garstka nas się jeszcze takich ostała, którzy nie zarazili się tym blacharsko-klaperskim bełkotem i patrzeniem na Tv przez lupe myśląc sobie, że przecież nowe konsole powinny mieć możliwości zainstalowania frapsa. :reggie:

Bicz plis przecież ta nowa generacja w CW to typowe blacharskie gadanie w starym stylu a co najlepsze najmniej takich postów piszą osoby które rzeczywiście tu na PC grają

Opublikowano

Odnośnie graficzki, rozdziałki i klatek animacji to wiesz... nie to forum... my nie Pclab. 

:dynia:  tylko czekam aż na potrzeby CW wprowadzą w jakimś update na konsolach statystyki na miarę digital foundry

Opublikowano

@Adi

Piszę tylko o tym, jak ja do tego podchodzę. Nie wnikam w dyskusje dot. rozdziałki/fps. Ryrało mnie to, gdy kupowałem 360tkę, ryra mnie także teraz. Konsole zawszę kupowałem dla konkretnych gier, nigdy dlatego, że kilka z nich będzie wyglądać ładniej niż u konkurencji.

A że tendencja CW jest taka, jak piszesz... no co zrobisz jak nic nie zrobisz.

Opublikowano

Tym myślisz, że każda z obecnych konsol cierpi na brak dobrych gier? Nie mierz wszystkich Swoimi klaperskimi normami.

Szczególnie ten dostatek dobrych gier widać po zalewie gorszych multiplatform i kotletów z poprzedniej generacji w twoim profilu :oh_you:

Opublikowano

ori i bioshock infinite już kupione?

#tylkopc

Ale po co infinite?

Opublikowano

@Lem

Przynajmniej nie boję się pokazać swój profil kolego. Dużo mniej w nim januszowych gier niż u niejednego Generała CW.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

komentuj profil innych samemu ukrywajac swój, to jak wysmiewac czyjas fotke samemu wstydzac sie swojej mordy, klapy gardze mocno

mejm - grzybiarz polecal mu te gierki, w temacie o blaszce

Opublikowano

Grzybiarz - i wszystko jasne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.