Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wszyscy podjarka Bloodborne w które z przyjemnością zagra raptem 5 osób z tego forum, a każdy przespał premierę najwybitniejszej gry tego roku wydanej na PS3/4.

20150113172623.jpg

Nawet mi was nie żal, koneserzy od siedmiu boleści. Ale wiadomo, grunt żeby graficzka była. Dobrze, że tu jestem i mogę Wam otwierać oczy na to co dobre.

Opublikowano

Yakuza 0 GOTY.

Ograłem demko i gdyby nie inne wydatki to już by do mnie leciała kopia na PS3.

Opublikowano

wyjdzie to w innym jezyk niz krzaczasty?

Opublikowano

wyjdzie to w innym jezyk niz krzaczasty?

kidnappie to nie przeszkadza grać z skryptem na kolanach a uberklapkowi ficusiowi będzie? 

:oh_you:

Opublikowano

Wątpliwe.

Prędzej Mendrek zacznie pisać sensowne posty niż Yakuza 0/Ishin wyjdzie po ang.

Opublikowano

Wszyscy podjarka Bloodborne w które z przyjemnością zagra raptem 5 osób z tego forum, a każdy przespał premierę najwybitniejszej gry tego roku wydanej na PS3/4.

20150113172623.jpg

Nawet mi was nie żal, koneserzy od siedmiu boleści. Ale wiadomo, grunt żeby graficzka była. Dobrze, że tu jestem i mogę Wam otwierać oczy na to co dobre.

nie kazdy zna chinski

Opublikowano

Witam wszystkich, tęskniliście za mną ? Bo ja bardzo za CW ; ))

Ja (pipi)ję panowie anczarted cztery został przesuni3ty na 2016 ? Nie dosc ze downgorad to korytarzyk, skrypty na każdym kroku xddddd

BEKA BEKA i jeszcze raz BEKA ! Xddddd

Dark Souls 2.5 tez bedzie guwnem obesranym,podroba od zbokow z Japonii no bez jaj panowie, Sony robi w Was w chuya.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

No, w końcu mamy prawilny równoważnik dla Lemura. :)

Opublikowano

Mroku kontroluj bajere lepiej. 

Opublikowano

To mroku jest modelką?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

20150113172623.jpg

Ping, lepiej niech ta gra nie wychodzi teraz na Zachodzie. W przeciwnym wypadku bede MUSIAŁ kupic to guvno obeszczane PS4, a groszem obecnie nie smierdze :frog:

Opublikowano

Klapki to jednak są mistrze wychodziło Order1886 to była beka z klocka bo gufno rozmazane to nawet nie grafika etc

Teraz BB wygląda jak gra z 2005 tylko podbita do 1080p to u klapków zaczyna liczyć się  głębia gameplayu i grafika nikogo.

Lemonka boli dupcia co? BB pewnie będzie wyglądał jak DS z wyższa rozdziałka i do tego 80% klapków i tak nieprzejdzie przez pierwszego bossa bo za-tru-dne i Sony nie wrzuci BB na premiere w PS+ więc kolejne 20% klapków ma pograne XD

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Ten ból du.py botów o Bloodborne'a :banderas:

Opublikowano

Nie maja w co grac  przez najblizsze miesiace, co maja robic

Opublikowano

A ja sobie spokojnie będę czekał i czytał co jakis czas temat BB, żeby zobaczyć ile z tych ludzi co tak fapiło do BB pograło w niego dłużej niż godzinę/przeszło dalej niż przez pierwszego bossa. :dafuq:

Opublikowano

Za tydzień im te dupy w poprzek pękną z zazdrości i wiecie co? Nawet mi ich nie żal :kaz:

Opublikowano

Ale wiesz Kudłaty, że próba takiego uzmysławiania im jak wygląda sytuacja z obiektywnego punktu widzenia na nic się zda?

Większość z nich to zaślepieni miłością, z klapami na oczach Janusze. Zapewne myślący, że wygrali życie bo mają kawałek plastiku z lepszymi parametrami niż konkurencja.

Do ciągłych fuckupów Sony i braku sensownych gier należy dodać wyczekiwanie na ostatnią nadzieję tego roku dla nich... nic dziwnego, że anusy im pękają z bólu.

Jedynie Ci co bardziej myślący podchodzą do całej tej sytuacji z dawką rezerwy i czekają na jej rozwój.

Opublikowano

Bloodborne 7/10. Max 8. Czyli średniak po naszemu. A miało zstąpić zbawienie na lud otępiony. No nic, trzeba zwiększyć zapasy maści na ból dupy ażeby wytrwać te ciągłe upokorzenia ze strony SORY. A mówiłem bratu "Po co brać szrocisko czwarte jak możemy kupić bąka i zagrywać sie w HALO5"?. Ehhhh cóż, człowiek młody był, głupi był.

Opublikowano

Tak, jak pisze poprzednik.

Opublikowano

Bloodborne - jedna, zdaje się dobra gra na przestrzeni półtora roku i też jedyna do końca tego roku. 

cxctkpkbfbdg.jpg

Opublikowano

Nie maja w co grac  przez najblizsze miesiace, co maja robic

A wy w co będziecie grać na jesień ? hehe

Opublikowano

A ja sobie spokojnie będę czekał i czytał co jakis czas temat BB, żeby zobaczyć ile z tych ludzi co tak fapiło do BB pograło w niego dłużej niż godzinę/przeszło dalej niż przez pierwszego bossa. :dafuq:

Bez kitu, gadasz chocby seria miala uj wie jaki mega fakin hard poziom trudnosci. Bedziesz czekal i czytal i znowu gral na YT. Idz pan w uj.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Mogę się założyć, że BB nie przebije na MC tej tak bardzo wyśmiewanej przez Klapy gierki z PC - Ori.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.