Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

MaZZeo dostanie dowód za 2 lata, musicie mu wybaczyć.

Co do zdjęcia z Ninny, idealnie widzimy grupę docelową: gruby dzieciak, wychudzony chłopak i Azjata. 

Myslę że raczej grupa docelowa to ludzie lubiący dobrą zabawę i cieszący się szczerze życiem:D  Ja na tym zdjęciu widzę same uśmiechnięte mordy.

Dobranoc wszystkim dziękuję za miły dzień z CW w pracy :D Idę obejrzeć drugą połowę meczu i spać.

Opublikowano

XDDDDD

Zmazzeo obudź się, zacznij korzystać z życia.

Opublikowano

Mazzeo za herezje powinnien wylecieć z CW, jak można uważać że halo > cycki ? :(
HERETIC !

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Mazzeo chowa wianuszek do ślubu.

Opublikowano

Nie smiejcie sie z Mazzeo! A namowic to nie problem, ale nie bede tego robil, starczy wam cyckow ode mnie :) Gral ktos w bastiona? przednia gra! najlepiej sie gra na DualShock 3

Opublikowano

Jak zmienia temat skubany. xD

Opublikowano

Nie smiejcie sie z Mazzeo! A namowic to nie problem, ale nie bede tego robil, starczy wam cyckow ode mnie :) Gral ktos w bastiona? przednia gra! najlepiej sie gra na DualShock 3

odstaw alko!

Opublikowano

Ej no, ale serio Bastion to fajna gra do grania na DS3 ...

Opublikowano

Zadna gra nie jest fajna na DS3. A Bastion przednia szpila, oczywiscie tylko na padzie od 360.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dualshock 3 z gioteckami >>>>>> X360 Controller

Opublikowano

Co ta sa giotackami?

Opublikowano

Gioteck Real Triggers 

triggers.png

triggery to jedyna wada DS3, ale z tymi nakladkami DS3 > pad od GaCka  = WiiMote+grucha = DS1/DS2 >>>>> Reszta

Opublikowano

Chyba Ci słonko przygrzało dzisiaj. :P

Opublikowano

Gioteck Real Triggers 

triggers.png

triggery to jedyna wada DS3, ale z tymi nakladkami DS3 > pad od GaCka  = WiiMote+grucha = DS1/DS2 >>>>> Reszta

Nie.

Opublikowano

Problem z Ds3 jest taki, że jeżeli nie masz dłoni pięciolatka, to jak trzymasz pada jest przerwa między wewnętrzną stroną dłoni a tyłem pada. Pad od x360 o wiele lepiej leży w łapach, ale ma beznadziejne przyciski (szczególnie bumpery które "klikają" zamiast się wciskać), analogi i d-pad.

Opublikowano

Gioteck Real Triggers 

triggers.png

Serio warto zainwestowac w to ? Opinie w sieci mieszane z tego co czytam

Opublikowano

Problem z Ds3 jest taki, że jeżeli nie masz dłoni pięciolatka, to jak trzymasz pada jest przerwa między wewnętrzną stroną dłoni a tyłem pada. Pad od x360 o wiele lepiej leży w łapach, ale ma beznadziejne przyciski (szczególnie bumpery które "klikają" zamiast się wciskać), analogi i d-pad.

Serio, pad od Xa ma gorsze analogi?

Opublikowano

Serio, pad od Xa ma gorsze analogi?

Te cztery ostre punkciki... nienawidzę ich. 

Opublikowano

Ja mam dosc spore lapy i dlugie palce (co mogliscie zauwazyc) i mi sie duzo lepiej uzywa DS3 ;) Ale dla mnie rowniez wygodniejszy jest klasyczny 3DS i powiem wiecej, na GameBoy Micro mi sie bardzo wygodnie gra...

Gioteck Real Triggers 

triggers.png

Serio warto zainwestowac w to ? Opinie w sieci mieszane z tego co czytam

Serio warto, komfort grania wzrasta ogromnie, problem tylko w tym, ze maja w zwyczaju te nakladki pekac...

Opublikowano

Wycierają się dość szybko.

Analogi w padzie X360 > te z DS3. W ogóle pad od X360 > DS3 prócz jednej rzeczy: krzyżak. Przecież to już chyba od pięciu lat jest dawno ustalony temat, po co do tego wracamy :/.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.