Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wariat czy jechowy?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

klap ktory na sile probuje sobie wmowic ze playstejszon to lepsza opcja niz xbox :dynia:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

klap ktory na sile probuje sobie wmowic ze playstejszon to lepsza opcja niz xbox :dynia:

Ja sobie nic nie wmawiam, to boty myślą ze różnice w grafice sa JUZ mało istotne, ze reklamy w dashu NIE PRZESZKADZAJA, to ze gry sie wolno instalują to pewnie przez to ze konsola robi to dokładniej i lepiej, robienie z konsoli dekodera cyfrowego Polsatu to PLUS, pozostawienie serii Halo i Forza jako exy podczas gdy reszta idzie na PC to tez ZALETA, ujednolicenie Xboxa z zaraza tego forum czyli blacharzami którymi naczelny bot MaZZeo tak mocno gardzi to tez nic strasznego, podjarka 6 Forza i 5tym Halo ale beka z tasiemca Uncharted 4, beka od zawsze z usługi PS+ ale jaranko okruchami z pańskiego stołu w GwG, beka z indorow na PS4 ale gdy PS4 traci exa indyka , bo ten idzie na XOne to juz banderas everywhere i na koniec beka z braku gier na PS4 a wszystkie boty napi.erdalaja w gorsze multiplatformy, a i beka z this is waiting ale QB wymieniany na pierwszym miejscu w listach exow na Xboxa XD.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ty jestes jakis nawiedzony xD

Opublikowano

Ja sobie nic nie wmawiam, to boty myślą ze różnice w grafice sa JUZ mało istotne, ze reklamy w dashu NIE PRZESZKADZAJA, to ze gry sie wolno instalują to pewnie przez to ze konsola robi to dokładniej i lepiej, robienie z konsoli dekodera cyfrowego Polsatu to PLUS, pozostawienie serii Halo i Forza jako exy podczas gdy reszta idzie na PC to tez ZALETA, ujednolicenie Xboxa z zaraza tego forum czyli blacharzami którymi naczelny bot MaZZeo tak mocno gardzi to tez nic strasznego, podjarka 6 Forza i 5tym Halo ale beka z tasiemca Uncharted 4, beka od zawsze z usługi PS+ ale jaranko okruchami z pańskiego stołu w GwG, beka z indorow na PS4 ale gdy PS4 traci exa indyka , bo ten idzie na XOne to juz banderas everywhere i na koniec beka z braku gier na PS4 a wszystkie boty napi.erdalaja w gorsze multiplatformy, a i beka z this is waiting ale QB wymieniany na pierwszym miejscu w listach exow na Xboxa XD.

Smiesznie sie czyta wywody takich peasantsow :) 

:master:

Opublikowano

Dave, jak tak czytasz moje posty i wklejasz minusy to napisz nam jak sie czujesz z myślą ze będziesz grał w najgorsza wersje gry która tak mocno sie jarales.

Opublikowano

Alan Wake wspaniały klimat, no czułem czasami pewne miasteczko. Jednak z czasem ilość strzelania z latarki obniżyła mi trochę ocenę. Momenty jak

się wpływa promem do miasteczka albo jak eksploruje się te "wariatkowo" z bali

to jedne z najlepszych momentów tamtej generacji, no takie 10/10. Ja bym chciał zobaczyć kontynuacje Alana na takim silniku jak z Order i większą ilością eksploracji,

Jakby nie latarka byłoby mocne 9 a tak 8 co nie zmienia faktu że był to dla mnie najlepszy "ex" (wiadomo na PC nikt nie gra) na klocka pełen obrót.

Opublikowano

Ladnie komus psycha siadla z rana xD. Ale tak to jest jak lineup na PS4 na ten rok to dwa porty z Vity i remaster z PS3 xD

Opublikowano

Człowieku, Sony posuwa Cię w dupsko tak ostro i bez mydła, że błądzisz po jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Jak Mendrek. 

Ta cała generacja jest najgorsza w historii, nie jest normalnym wydawanie remastera gry z 2010 roku bez multi, gdzie będzie 1080p i twórcy WALCZĄ o 60 klatek (nie mogą tego zagwarantować) - CO TO MA BYĆ?! Zero zmian, podbita rozdzielczość i kupujcie za 180 zł. 

Na ten moment najlepszym rozwiązaniem jest kupno PC - chcesz pograć w Borderlands? Kupujesz pakiet (choćby teraz na Steam jest obniżka) za 2 dyszki i masz dwie gry nawet w 4K i 60 klatkach, a na PS4 musisz wyłożyć 2 i pół stówy na remaster dwóch gier bez jedynki z wątpliwej jakości remasterem (jak w przypadku DMC). 

Czezky w samą porę ogarnął temat i skumał, że te konsole nie nadają się do niczego. O ile jeszcze Spencer ma na tyle dużo oleju w głowie, że wydaje remastery czterech gier (jednej całkiem przerobionej w doskonały sposób) za 60$ + cały system multi + dostęp do bety Halo 5 i jeszcze dodaje do tego serial o Halo, tak Sony leci w (pipi)a ostro i każdemu nabywcy tej spie.rdoliny pokazuje środkowy palec i pytonga. A ludzie w CW (zresztą nie tylko) jeszcze bronią tej konsoli i tych decyzji. Ficuś kolejnym klapkiem, który zachowuje zdrowy rozsądek, a widzę, że powoli dołącza do niego wiele innych osób, które przejrzały na oczy.

Wstecznej kompatybilności pewno nie zobaczymy już nigdy. W czasach PS2 to było nie do pomyślenia, nawet po wydaniu PS3 Sony jeszcze uderzało w ten element, ale się później skapnęli, że hajs im ucieka :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

juz kiedys pisalem ze w Alanie zabraklo chociaz minimalnej exploracji miasteczka za dnia przeciez bright falls gniecie jaja <3

szkoda ze nie zrobili jakis chorych akcji za dnia typu ze idzie do sklepu, sprzedawca idzie na zaplecze i zaczyna sie koszmar :D

dla mnie serio jedna z lepszych gier poprzedniej generacji i mam nadzieje ze ten pomysl z Alan Wake hd dodawanym do Quantum fucking amazing Break wypali

Opublikowano

Jakbym się jarał takim bonusikiem.

Opublikowano

Maciomaniak, w du.pie mam PC rozumiesz?

W du.pie mam rozgrywkę w której ponad umiejętności jest sprzęt, tak trudno to zrozumieć?

Za długo grałem w ligach ESL bym mogl jak Janusz kupić PC, wiem, jak ludzie zmieniają pliki gry, i co robia, by byc "lepszymi"

Nie neguje natomiast tego ze to najc.hujowsza generacja w historii, to prawda, ale niech mi żaden bot nie wmawia ze na Xboxie jest raj, bo ku.rwa nie jest, bo ku.rwa miałem Xboxa One, to konsola która uwstecznila sie względem poprzednika, to PlayStation 3 a nie Xbox One.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Dave, jak tak czytasz moje posty i wklejasz minusy to napisz nam jak sie czujesz z myślą ze będziesz grał w najgorsza wersje gry która tak mocno sie jarales.

W DOA? Mam to na XB1.

A jak sie ty bedziesz czul grajac w batmana, wiedzmina, project cars i dziesiatki innych niedoyebanych wersji, dodatkowo 2,5 raza drozszych?

Opublikowano

Ride’s Xbox One Resolution Bumped From 900p to 1080p, Dev Praises X1’s Ever Evolving Code Libraries

nawet w takiej gierce mieli problem z 1080p, ostatnio demko tego pojawiło sie na PSN
http://gamingbolt.com/rides-xbox-one-resolution-bumped-from-900p-to-1080p-dev-praises-x1s-ever-evolving-code-libraries

God of War remaster - 14 lipca po 39$
god-of-war-ps3-1.png
god-of-war-ps4-1.png
god-of-war-ps3-2.png
god-of-war-ps4-2.png

1080p/60fps
http://gearnuke.com/god-war-3-remastered-ps3-vs-ps4-screenshot-comparison/

Opublikowano

W DOA? Mam to na XB1.

A jak sie ty bedziesz czul grajac w batmana, wiedzmina, project cars i dziesiatki innych niedoyebanych wersji, dodatkowo 2,5 raza drozszych?

To je expert tego nie ogarniesz xd, on woli płacić haracz za grę po online, grać w gorszę wersje multiplatform, płacić więcej za te gorsze wersje, mieć pada na 6h, do tego jara się gierką early access, gra w same raki branży i ma bóldupki jak ktoś powie prawde.

:teehee:

Opublikowano

dla mnie serio jedna z lepszych gier poprzedniej generacji i mam nadzieje ze ten pomysl z Alan Wake hd dodawanym do Quantum fucking amazing Break wypali

nie

God of War remaster - 14 lipca po 39$

god-of-war-ps3-1.png

god-of-war-ps4-1.png

god-of-war-ps3-2.png

god-of-war-ps4-2.png

1080p/60fps

http://gearnuke.com/god-war-3-remastered-ps3-vs-ps4-screenshot-comparison/

ale to jest kpina ze strony Sony, żeby tam chociaż zostały jakieś dodatkowe elementy, więcej trawki wody czy coś, a tutaj tylko podwyższona rozdziałka [*]

Opublikowano

Maciomaniak, w du.pie mam PC rozumiesz?

W du.pie mam rozgrywkę w której ponad umiejętności jest sprzęt, tak trudno to zrozumieć?

Za długo grałem w ligach ESL bym mogl jak Janusz kupić PC, wiem, jak ludzie zmieniają pliki gry, i co robia, by byc "lepszymi"

Nie neguje natomiast tego ze to najc.hujowsza generacja w historii, to prawda, ale niech mi żaden bot nie wmawia ze na Xboxie jest raj, bo ku.rwa nie jest, bo ku.rwa miałem Xboxa One, to konsola która uwstecznila sie względem poprzednika, to PlayStation 3 a nie Xbox One.

Tyle tylko, że Xone ciągle idzie do przodu i zakładam, że gdyby nie te za(pipi)iste aktualizacje co miesiąc, które rzeczywiście dają bardzo wiele, to Sony dalej zwiększałoby jedynie stabilność systemu. A tak się trochę ogarnęli. 

Nie obchodzi mnie na czym będziesz grać, bo wiem, że na forum konsolowym ciężko jest kogokolwiek przekonać do PC i nie zamierzam tego robić ;) Jednak dziś jakakolwiek obrona PS4 jest strzałem w stopę, bo Sony podejmuje te same działania co z Vitą - chce sukcesywnie i konsekwentnie s(pipi)ić wszystko to, na co pracowali jeszcze w 2013 roku. Doprowadzić ten system do synonimu największej wpadki branży, gdzie ludzie za 10 lat będą pisać teksty - "dlaczego PS4 było najgorszą konsolą w historii?" 

Dziwi mnie ta sprzedaż i dziwi mnie, że ludzie się jeszcze nie ocknęli. Miliard wewnętrznych studiów, a dobrych (nie mówiąc o wybitnych) gier nie ma, indyki z PC i remastery.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

W DOA? Mam to na XB1.

To je expert tego nie ogarniesz xd, on woli płacić haracz za grę po online, grać w gorszę wersje multiplatform, płacić więcej za te gorsze wersje, mieć pada na 6h, do tego jara się gierką early access, gra w same raki branży i ma bóldupki jak ktoś powie prawde.

:teehee:

pysznie sie to czyta jak bolduper jeszcze w zeszlym tygodniu sie bronil i tlumaczyl czemu woli wydac 1,5tys na ps4 dla jednej gry by placic haracz za gre online, grac w gorsze multiplatformy, placic wiecej za gorsze wersje i miec pada na 6h zamiast wydac te 1,5tys na bebechy do swojego kompa, na ktorym ogrywa indory

ty masz synek rozdwojenie jazni umyslowe - zarzucasz komus i masz beke, ze ktos w ogole cieszy sie z ps4, ze ktos chce w ogole ps4, a i tak za chwile kupujesz ps4 wbrew temu co piszesz

:bolduper:  :bolduper:  :bolduper:

Opublikowano

cena prawie jak za remastera TLOU, normalna

no ale z pierwszych info wygląda, że tylko sama rozdziałka i fps

i pewnie będzie to ostateczne info. :)

Opublikowano

i photo mode bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.