Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

PS4 jest najpotężniejszą konsolą na rynku i to jest potężność niepodważalna. O jakiejkolwiek potędze konsoli o 1/3 słabszej trudno w ogóle mówić.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Szkoda ze jak to się dzis się okazało (w moim przypadku) ta potęzna konsola nie ma podstawowego standardu wifi 802.ac który jest w kazdym smarftonie. I zamiast niego posiada tylko N który jest bardziej wiekowy niz stary lemonki a do tego wolny. A przy necie 250MB nie musze mówic jaka to strata

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Taka potężna, że loadingi w BB trwają prawie minutę. :niedobrze:

@exact

A próbowałeś na swoim PC odpalać tego UT? 

Opublikowano

Szkoda ze jak to się dzis się okazało (w moim przypadku) ta potęzna konsola nie ma podstawowego standardu wifi 802.ac który jest w kazdym smarftonie. I zamiast niego posiada tylko N który jest bardziej wiekowy niz stary lemonki a do tego wolny. A przy necie 250MB nie musze mówic jaka to strata

Zdradzę ci sekret.

netwcable.jpg

Opublikowano

netwcable.jpg

kolejny kabelek podłączony do konsoli, chociaż w sumie klapiszczom to bez różnicy bo tyle tego mają podłączonego do guwna obesranego, chociażby pad żeby się wiecznie ładował :kaz:

Opublikowano

Zdradzę ci sekret.

netwcable.jpg

To po co te wifi w konsoli? Aby było? 

No tak, klapiszcz zawsze znajdzie jakieś głupie wytłumaczenie, aby obronić $ory. 

Czekamy dalej na psn id Lemonidas. :dafuq: 

Nie bądź pipką. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

kolejny kabelek podłączony do konsoli, chociaż w sumie klapiszczom to bez różnicy bo tyle tego mają podłączonego do guwna obesranego, chociażby pad żeby się wiecznie ładował :kaz:

Tobie też zdradzę pewną tajemnicę - twoje (pipi) rozmazane wifi w standardzie ac również nie obsługuje.

Sorry mazzeo, zapomniałem, że przy twoim necie wifi n to i tak przerost formy.

3170510617.png

http://www.psxextreme.info/topic/103536-console-wars-6-kogo-bardziej-wyruchają/?p=2971131

Tobie kabel nie pomoże. No chyba że na szyi :dynia: :dynia: :dynia:

Poza tym czego bym do PS4 nie podłączył, to i tak będzie mniej niż zasilacz i zewn. dysk twardy przy waszych rozmazanych.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

@exact

nie, jest sens? patrzac na grafike mam wrazenie ze utknął bym w menu.

netwcable.jpg

a w Xboxie 360 PREMIUM, miałeś wifi?

Opublikowano

Poza tym czego bym do PS4 nie podłączył

Prawda jest taka, ze ty (specjalnie z malej litery) niczego do PS4 nie podlaczysz :shotgun:

Kolejne majaki z niedozywienia lemonki

Opublikowano

@exact

Oczywiście, że jest. Poza tym sprawdzić zawsze możesz. Alpha jest darmowa, tylko chyba trzeba założyć konto na forum ut. 

@asax

Podobno mama mu kupiła za dobrą średnią na półrocze także nie fikaj. :shotgun: 

:kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Expert, stawiaj Windowsa na Macu i odpalaj UT, miodność nieziemska :banderas:

19802878263979123335.jpg

Opublikowano

@exact

Oczywiście, że jest. Poza tym sprawdzić zawsze możesz. Alpha jest darmowa, tylko chyba trzeba założyć konto na forum ut.

@asax

Podobno mama mu kupiła za dobrą średnią na półrocze także nie fikaj. :shotgun:

:kaz:

To juz ściągam :banderas:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

@Czezare

UT na padzie?

:dynia:

Miałem 3 miejsce w EU lidze 1v1, beke mam z siebie jak dziś o tym pomyśle. 30 fps z dropami na padzie i competitive gaming  :dynia:

Ja problemu zadnego nie widze. Dalo sie to w Halo 5 rewelacyjnie zrobic to i w UT by sie dalo...

Opublikowano

Świetne to UT, przypomniały mi sie czasy UT/Q3 :banderas:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ex4ct_pl

na nadkonsoli mesjasz już wyszedł a ty w ut na pc grasz? ;)

Opublikowano

ex4ct_pl

na nadkonsoli mesjasz już wyszedł a ty w ut na pc grasz? ;)

U mnie jeszcze nie wyszedł.
Opublikowano

GTA V dostalo downgrade w patchu 1.08 :D

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

pewnie zeby porownania pc z next genami wypadaly bardziej korzystniej

Opublikowano

Ja problemu zadnego nie widze. Dalo sie to w Halo 5 rewelacyjnie zrobic to i w UT by sie dalo...

Nie. Trafienie skutecznego shock combo w ruchu przy zmianie płaszczyzny uda się dobremu graczowi może raz na 30 razy (na padzie). Halo było robione pod pada, UT nie.

Tak czy inaczej arena shootery na konsolach to paraolimpiada.

Opublikowano

albo sie (pipi)neli, w FarCry 4 też w którymś patchu wyłączyli jakiś efekt oświetlenia na drzewach, a pozniej to naprawili w kolejnym

Opublikowano

Akurat pomysł z tym Halo tylko dla rusków jest dobry. Może odciągnie część tych cheaterów od normalnych tytułów i będzie można w spokoju pograć. Ruscy powinni mieć wyłącznie swoje serwery w każdej grze moim zdaniem

Opublikowano

Moze Halo dla rosjan to pomysl USA aby odciagnac Federacje Rosyjska od inwazji na Ukraine

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.