Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Uwielbiam teksty w stylu "mam coś z ustawienia", "wina twojego providera", "pewnie przez wi-fi", kiedy problem jest dobrze znany i każdy wie, że wina leży po stronie serwerów Sony.

Mam neta 250mb i żadna konfiguracja nie pomogla przekroczyc 50 podczas ściągania wiec psn wciąż jest (pipi)

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

w sumie dość zabawnie czyta się ze jedyne zarzuty botów do BB to oprawa, bo gdyby ktoś uniósł słowo na poziom trudności, rozmieszczenie checkpointów, czy brak wskazówek, wyszedł by na skończonego janusza. 

Ps Demon's Souls z grafiką z psxa i animacjami z super nintendo > wszystkie exy 360-tki.  :hi:

Opublikowano

to znowu grafika matters? hmmmm to moze pc anyone? 

No właśnie grafika się nie liczy i z tego powodu że Sony dba o koneserów dobrej gry a nie grafiki zaserwuje nam w Plusie taki hit:

Opublikowano

bluber sie jara, ja takiego (pipi) co wyglada jak z commodore kijem nie rusze

Opublikowano

w sumie dość zabawnie czyta się ze jedyne zarzuty botów do BB to oprawa, bo gdyby ktoś uniósł słowo na poziom trudności, rozmieszczenie checkpointów, czy brak wskazówek, wyszedł by na skończonego janusza. 

Ps Demon's Souls z grafiką z psxa i animacjami z super nintendo > wszystkie exy 360-tki.  :hi:

Ja tam jestem januszem w tej grze, pierwszy kontakt z serią, nie licząc 5 minut z plusowym DeSem. Latam i ciacham jakiś obdartuchów, co jakiś czas zginę, powtórka po ogarnięciu co zrobiłem źle i dalej. Póki co fascynujące ;P 

A jeżeli chodzi o oprawę to po prostu zaskoczyła mnie zdecydowanie na minus. Nie sądziłem po prostu, że to może tak słabo wyglądać.

Opublikowano

hmmm (pipi) w grafike 8 bitowa, ten gameplay to ma z 20 lat.

Opublikowano

@Ins

Lepsza słabsza grafa ze świetnym gameplayem niż ładna graficzka z ułomnym gameplayem jak ten paździerz Order. 

Opublikowano

@Ins

Lepsza słabsza grafa ze świetnym gameplayem niż ładna graficzka z ułomnym gameplayem jak ten paździerz Order. 

no ale w tamtym gownie nie ma ani grafiki ani gameplayu, indyki czesto bronia sie pomyslem, designem a tu nie widze nic ciekawego

Opublikowano

Ja to pisałem w kontekście BB. :P

Opublikowano

BB grywalność ma konkretną, grafika nie powala ale też nie odrzuca 8 spokojnie można dać, "dizajn" robi robotę. 

Opublikowano

Ja tam jestem januszem w tej grze, pierwszy kontakt z serią, nie licząc 5 minut z plusowym DeSem. Latam i ciacham jakiś obdartuchów, co jakiś czas zginę, powtórka po ogarnięciu co zrobiłem źle i dalej. Póki co fascynujące ;P 

A jeżeli chodzi o oprawę to po prostu zaskoczyła mnie zdecydowanie na minus. Nie sądziłem po prostu, że to może tak słabo wyglądać.

Początek faktycznie jest słaby, ale gra nadrabia grą świateł i efektami cząsteczkowymi na ulicach Yarham. Ponadto nieraz zdarzy ci się walczyć z 5 a nawet 8 przeciwnikami naraz. Moim zdaniem to w sumie dobrze że nie poszli bardziej w grafikę, bo framerate byłby w takich sytuacjach dużo gorszy. Na razie biegasz w pochmurny dzień. Po pewnym wydarzeniu fabularnym miasto

owija mrok

jaki znamy z alphy. IMO wyglądał znacznie lepiej. 

Co do rozgrywki polecam regularne powroty do Snu Łowcy i podbijanie tam statystyk i orężu.Tracenie niewykorzystanego progresu bywa bolesne.

Opublikowano

http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,17667035,List_czytelnika__Jak_Sony_nie_pozwala_nam_pograc_w.html?bo=1#opinions

przykra historia i klasyczne Sony - zapłaciliście to już mamy was w (pipi)e :kaz:

ciekawe komentarze użytkowników, jak widać fuckupy Sony są coraz bardziej widocznie przez przeciętnych graczy.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

hmmm (pipi) w grafike 8 bitowa, ten gameplay to ma z 20 lat.

20 lat temu królowały już gry 3D a premierę miał między innymi PSX. Ten gameplay ma 30 lat. Sony trochę przesadziło w tym miesiącu, nie ma co ukrywać i mówić, że jest inaczej.

Opublikowano

Wlasnie gram w darmowy dodatek standalone do horizon 2, 11 za(pipi)istych wozow, okolo 1/4 mapy z pelniaka, za darmo i tak sobie mysle... ze horizon 2 dostal pierwszy swoja wersje z "plusa" niz zapowiadany 2lata wczesniej drivecrap :kaz:

Opublikowano

Jeszcze pół Evolution chcą wypi.erdolić...

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

@Woah czezky! - nie wiem o co chodzi, ale na eurogamerze gra dostała 9/10 i rekomendację :reggie:

@grafa w Bloodborne - boty tak narzekają, że nie wiem, jakim cudem w ogóle grali w Dead Rising 3, Titanfall i inne ścierwa bez grafiki na bonerze...

zRci1hK.png

YyFQ03w.png

UNRVON9.png

Edytowane przez Lem

Opublikowano

że niby ten screen ukazują dobrą grafikę ? xD

Opublikowano

Fani Soulsów jakoś nigdy na grafikę nie narzekali a tutaj nagle jakiś lament w BB. Przecież gameplay się liczy, c'nie? :newell:

Opublikowano

Lem, nie wrzucaj tutaj tych screenów, to nawet nie jest grafika :/

Art style to jedno, ale graficznie to paździerz na 5/10, natomiast design jest na 15/10, więc się jakoś wyrównuje ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Słabsza grafika kompletnie nie przeszkodziła From Software w zebraniu laurów od recenzentów i graczy.

Opublikowano

Słabsza grafika kompletnie nie przeszkodziła From Software w zebraniu laurów od recenzentów i graczy.

Czyzby to jednak oznaczalo... ze grafika nie ma znaczenia? Klapy zaorane.

Opublikowano

Bluber wszystkie ograł, moze chetnie by sobie przypomnial cała sage w hd.

powiedział typ co kupił na premierę the order :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.