Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dziesiąte Halo wliczając prequele, spin offy i rimejki.  :obama:

Opublikowano

Jeszcze było ODST. Jedyne Halo jakie ukończyłem i to dwa razy. :D

Więc w sumie 7. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jeszcze Halo Wars i dwie gry na tablety to we Wrzesniu zagramy w Halo 10 :obama:

Opublikowano

hehe, jajeczka. halo reach to przecież kolejne halo. odst miało być dodatkiem, a wyszła nowa gra. to razem 7

Opublikowano

ciekawe kiedy assassinss creed 5. dadzą numerek, czy puszczą jeszcze ze dwie części z podtytułem ?

Opublikowano

Jeszcze Halo Wars i dwie gry na tablety to we Wrzesniu zagramy w Halo 10 :obama:

Dodajmy do tego ksiazki i komiksy to wychodzi nam tasiemiec niczym Batman :obama:
Opublikowano

To może jakaś smutna konkluzja n.t. tasiemcowatości tych serii?

Opublikowano

To może jakaś smutna konkluzja n.t. tasiemcowatości tych serii?

Halo nalezy zestawiac raczej z Tomb Raiderem, Mario czy Zelda, pod wzgledem tasiemcowatosci

Wszystkie te serie sa ikoniczne, mozna je lubic lub nie, ale za ich wklad kreowanie wizerunku branzy nalezy sie szacunek

Opublikowano

Sony nie ma tasiemców poza uncharted bo żadna z odpustowych gier które tworzą się nie sprzedaje by gwarantować sequel.

No to porównaj sobie niedoszacowane wyniki Insomaniac, Polyphony, czy SSM, na vgchartz. I przypomnij na którą platformę wychodziło do końca generacji więcej gatunków. Tu nie ma w ogóle czego porównywać.

@asax

Ale z tego połyskującego jak psu jajca art designu i kosmitów rodem z s-f lat 80' mogli by w końcu zrezygnować. Ich target zdążył wyrosnąć z gimnazjum przez te 14 lat. 

Opublikowano

Ale z tego połyskującego jak psu jajca art designu i kosmitów rodem z s-f lat 80' mogli by w końcu zrezygnować. Ich target zdążył wyrosnąć z gimnazjum przez te 14 lat. 

na szczęście  twórcy nie słuchają stulejarzy gamingu którzy nie grali w tą serię i design pozostaje ten sam.

Opublikowano

No ja grałem w 1 i 2, więc mnie by mogli posłuchać. :kaz:

Niestety ale patrzę na te gry jak ty na takie Okemi, czy inne dobre gry, których art design cię odrzuca. Dla por. komiksowa karykaturalność Gearsów bardzo mi się podobała. W co-opie.

Opublikowano

Nobody ma racje, mogli by dac mroczny, szarobury klimat z przypakowanymi kolesiami, pily mechaniczne i explodujace czachy po headshotach w kolano :banderas:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

@asax

A czy Marianowi zetna wasy?

Poza tym serio zagraj w 4, design mocno sie zmienil od 2004 roku

Opublikowano

powtórzę się: mogli być dać klimaty Starcrafta, oraz mrocznych filmów s-f z cyklu Alien, Predator, Terminator. Takie lata 80' to ja rozumiem.  8)

edit:

@asax

Marian to gatunek który zawsze powinien cechować się dziecinną infantylnością i humorem. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Piata czesc Gearsow nadchodzi :banderas:

Opublikowano

:banderas:

Mam nadzieję, że ten remaster to cała trylogia, a nie tylko jedna część.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Trylogia, być może nawet quadrologia, bo z Judgment, kto wie ;)

Niech no ją tylko zapowiedzą na E3 wreszcie, bo ludzie za bardzo tego chcą, żeby nie zrobili takiego wydania :P

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Musze was zasmucic ale remastera trylogi nie ma w planach Czarnego Tuska :frog: Za to chodza plotki o odkopaniu Gears Tactics na Kinecta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.