Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Trylogia, być może nawet quadrologia, bo z Judgment, kto wie ;)

Niech no ją tylko zapowiedzą na E3 wreszcie, bo ludzie za bardzo tego chcą, żeby nie zrobili takiego wydania :P

Jak cos to wyjdzie trylogia. Jugment beda trzymac jako prezent przeprosiniwy za niedzialajace multi.

Opublikowano

Niby beka z remasterów,ale to boty upatrują remastera gearsów jak jakiegoś mesjasza podczas,gdy prawilne klapeczki mają w sumie w (pipi)e te remastery na ps4.

Tak moi drodzy kończą frajerzy posiadający sequelboxa - 6 forza, 7 halo, 5 fable,a za rok niespodziewanie FH3,GeoW5. Knur Spencer lubi zaskakiwać swoich odbiorców.

A u baronów co ? Oczywiście granie w mesjasza 93 na metacritic.

93 brudne boty !!!!!!!!!

Opublikowano

Ile można strzelać do krasnali ogrodowych? Dwie? Trzy minuty.

Niektorzy strzelaja 13 lat, co oni w tym widza? 

Opublikowano

remastery gó,wno, wstyd i hańba.......dopóki nie zremasterują mojej ulubionej giereczki  :banderas:

Z remasterów to jednak najbardziej bym chciał trylogię Crysis

o boże

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Mam nadzieje ze jeszcze dadza remaster Alan Wake do preorderow QB :banderas:

Opublikowano

:banderas:

Spencer rozpierdala oborę $ony na atomy, zero litości dla przegranych   :daddy:

Opublikowano

Zgadzam sie, Spencer nie ma litosci, ale dla botow, daje im jakies okruchy kiedy klapy przy panskim stole cisna w bloodborne :banderas:

Opublikowano

Remaster Alana boty to macie na PC. Tam gra wygląda pięknie nawet teraz.

Opublikowano

Bansai za niedlugo tez bede cisnal w BB :obama: Tylko bedziesz musial mnie leczyc :lapka:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tyle jakości w jednym miejscu :obama:

Opublikowano

Lista remasterów które chciałbym ograć w 1080/60

1. Valkyrie Profile 2 Silmeria

2. Max Payne 1&2 

3. RDR

4. Demon's Souls

5. Dark Souls 1

Taki byłby mój wkład do tego raka,

Opublikowano

Z remasterów to jednak najbardziej bym chciał trylogię Crysis :dog:

:dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: :dog: 

Muzyka to jedna z nielicznych dobrych rzeczy w grze, ale wiadomo Zimmer. :banderas: 

Opublikowano

(...)

3. RDR

(...)

Jak można chcieć remastera tak dobrze trzymającej się gry? Ogrywam właśnie i wogóle się nie zestarzała, a że w 720? I tak grafika #nikogo.

Opublikowano

Tyle jakości w jednym miejscu :obama:

to nawet nie jest grafika

Opublikowano

(...)

3. RDR

(...)

Jak można chcieć remastera tak dobrze trzymającej się gry? Ogrywam właśnie i wogóle się nie zestarzała, a że w 720? I tak grafika #nikogo.

On grał na PS3 :reggie:

Opublikowano

w miastach i lesie na północy framerate wyraźnie odstaje od 30 fps. na obu wersjach. zresztą po tym jak zobaczy się gierki w 60, które raptem rok temu chodziły w płynnym 25-30. to no raczej że chce się zobaczyć taki remaster. Plus różnicę 1080p na dużym tv faktycznie widać.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Też grałem na PS3 asax i było świetnie. Chcesz się napierrdalać? :problem:

Opublikowano

Kuźwa PES na psx potrafił mieć dropy do chyba 10 klatek i się napier.dalało się bo było dobre, a teraz RDR goty na ps3 ma trochę mniej trawki i zgubi od czasu do czasu parę klatek to już niegrywalne olaboga. Wszędzie ukryta opcja blacharska licząca piksele panie borze pomusz.

Opublikowano

Było świetnie bo kunszt Rockstar w kwestii kreacji świata, bohaterów itd. ukrył przed twoimi oczami niedorozwoja technologicznego jakim było PS3 

(pipi) jak można było grać w wersję bez trawy w grze  której akcja odbywa się na Dzikim Zachodzie :dynia: 

BTW pamiętasz suteq jak kilka lat temu na xboxonline spieraliśmy się, o jakość oprawy w RDR? Mówiłem wtedy, że oprawa nie zachwyca teraz po tych 6 latach (?) mogę to odszczekać ;D 

Opublikowano

W RDR była trawa tylko bardziej skoszona. Ta z GTA V widzę u was jeszcze równiej, a jakoś to wam nie przeszkadzało. :kaz:

@alex

ty serio nie widzisz różnicy między 60 a 30 i jak w zauważalny sposób wpływa to na flow gry? no ok. 

Opublikowano

Microsoft musi ratować sytuację, nie pierwszy i nie ostatni raz. 

Jak tak ma wyglądać ratunek to branża [*]

Co do końcówki 2015 to

persona_5_protagonist__fan_art__by_maild

:yahoo:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.