Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie no skoro nie widzisz różnicy to okay. Ludzie którzy ostatni raz grali w wersję stacjonarną na ps2, od 7 lat czekają na pełnoprawny sequel. I jakoś obyli się w tym czasie bez rimejków. No ale przecież zamiast pełnokrwistego jrpg wyszła gra muzyczna i bijatyka dostępna również na 360-tkę.  :rotfl: Halo Wars wliczane do serii z dwóch ostatnich generacji to oczywiste prowo. Ty zdajesz się zestawiać obie sytuacje na poważnie.  

edit:

@sssx

kupuje w pierwszej połowie kwietnia. 

Edytowane przez nobodylikeyou

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mendrek - dobra rada - nie wypowiadaj się na temat gier, których rozmachu nie rozumiesz. Robisz z siebie wielkiego sternika armii fanbojów Sony a tak naprawdę psujesz wizerunek prawdziwych graczy, którzy niezależnie od posiadanych platform w pełni szanują takie legendarne marki jak właśnie Halo. Nie mam tutaj na myśli fanbojstwa, które sam hejtujesz a po które non stop sięgasz - jesteś strasznym hipokrytą i wstyd mi za Ciebie w imieniu wiernych fanów Sony. Wiernych fanów a nie klapków, którzy jak zwykle próbują przekroczyć granice a kończy się zimnym kubłem kontrargumentów na łeb.

:obama: alez bomba prawdy

Zgadzam sie, Mendrek niczym Kaczynski powinien miec zakaz wypowiadania sie dla dobra Playstation

Edytowane przez asax

Opublikowano

Zelda Wii U Delayed to At Least 2016, Will Not Be at E3

to co tam Wii U idzie w ślady gównaobsranego 4 ?

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No patrz, ale ja tylko wkleiłem jednego screena z gry Halo, a nawet napisałem "racja". I od razu Nemesis zarzucił mi brak szacunku do tej gry, a bot asax coś tam przyklasnął. Zero złego słowa o grze, tylko screen ;)

Co się więc stało? Ano jak zwykle, prawda w oczy zakoliła, a jak wiadomo nerwy wzrokowe u botów są sprzężone z tymi między pośladkami. I proszę, już prywata. Bam! :shotgun:

Opublikowano

No patrz, ale ja tylko wkleiłem jednego screena z gry Halo, a nawet napisałem "racja". I od razu Nemesis zarzucił mi brak szacunku do rej gry, a bot asax coś tam przyklasnął. Zero złego słowa o grze, tylko screen!

Co się więc stało? Ano jak zwykle, prawda w oczy zakoliła, a jak wiadomo nerwy wzrokowe u botów są sprzężone z tymi między pośladkami. I proszę, już prywata. Bam! :shotgun:

Botów? Od kiedy Nemesis jest botem? Twoich argumentów nie da się czytać.

Opublikowano

Idz napisz lepiej referat o gierce w ktora nigdy nie grales :kaz:

Gardze toba, rozumiesz

Edytowane przez asax

Opublikowano

Mendrek i jego opinia jest niczym Flood z Halo.

3033978-3.jpg

W dodatku w tej najbardziej wkurwiającej formie.

Ile byś człowieku w to nie ładował, to i tak zawsze przypałętają się kolejne.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Gardze toba, rozumiesz

Serio? Przepraszam, że złego screena wkleiłem i uraziłem tym dobre imię powagi w Halo. Może ten się nada? ;)

Gruntin.jpg

Opublikowano

Wiesz Mendrek, ze trollowac tez trzeba umiec?

A z reszta mniejsza z tym. Ogladaj sobie dalej screenshoty z Halo powtarzajac pod nosem "hehehe co za glupia gra skierowana dla typowego hamburgera, strzela sie do krasnali i ratuje swiat xD Dobrze, ze wybralem Sony i moge sobie pograc w dojrzalego Battlefielda"

Edytowane przez asax

Opublikowano

Asax, wiem. Ty raczej nie.

Ale jaki tam trolling od razu, przecież nie da się trollować wklejając screen z rozgrywki tak powaźnej gry, jaka jest Halo stające w szranki z Personą.

Opublikowano

Już Ci napisałem, żebyś nie wypowiadał się nt. gier, których nie przeszedłeś. 

Dżizas i Ty jako moderator  w roli trolla? Jakbym został adminem - poleciałbyś z miejsca za takie zachowanie.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Epic plot twist:

Mendrek jednak nie jest tak glupi i zaslepiony, On po prostu trollowal

Mozna sie rozejsc i zamknac CW

Opublikowano

Weź Mondry idź już lepiej napisz jakiś felieton, a nie starasz się tu komuś coś udowodnić. Tym razem proponuję serię Gears of War, tam są poważniejsze tematy niż strzelanie do krasnali puszką po konserwie.

Opublikowano

BTW jak bardzo trzeba pocisnac modowi aby dostac warna?

Opublikowano

Mondremu wystarczy napisać, że Sony jest chuyowe.

Opublikowano

To czy Mendrek trolluje czy nie, pozostanie największą tajemnicą CW ;)

Choć w przypadku xbąka to akurat można pisać prawdę i jednocześnie trollować, chcąc czy nie.

Opublikowano

BTW jak bardzo trzeba pocisnac modowi aby dostac warna?

Możesz napisać że jest grubiutki.

Opublikowano

A może głupiutki?

Opublikowano

Hoho, ależ wysokie poziomy wypowiedzi lecą, normalnie wyżyny bockiej kultury i wychowania!

Zauważyliście, że im więcej botów w temacie naraz, tym spada poziom ich dyskusji? Tak jakby sterowała nimi AI, i przy większej ilości botów nie wyrabiała. Pewnie ją ten sam zespół projektował, co Xboxa One ;)

Opublikowano

Hoho, ależ wysokie poziomy wypowiedzi lecą, normalnie wyżyny bockiej kultury i wychowania!

Zauważyliście, że im więcej botów w temacie naraz, tym spada poziom ich dyskusji? Tak jakby sterowała nimi AI, i przy większej ilości botów nie wyrabiała. Pewnie ją ten sam zespół projektował, co Xboxa One ;)

Ty to jednak masz swój świat.

Opublikowano

Wiesz Mendrek, ze trollowac tez trzeba umiec?

A z reszta mniejsza z tym. Ogladaj sobie dalej screenshoty z Halo powtarzajac pod nosem "hehehe co za glupia gra skierowana dla typowego hamburgera, strzela sie do krasnali i ratuje swiat xD Dobrze, ze wybralem Sony i moge sobie pograc w dojrzalego Battlefielda"

Asax ale tak kompletnie CW OFF. Czy ta seria zrobiła coś dla tej branży konsolowej pozytywnego - dla tych którym się nie spodobała - ale jej wpływ był wyraźnie pozytywny na inne marki, czy trendy? Bo już nie raz merytorycznie wskazywano tutaj że jej sukces otworzył drogę jedynie gorszym markom multiplatformowych fpsów na konsole i... no jak dotąd nic poza tym.

Tak kurtuazyjnie dodając, to bardzo chciałbym aby Halo było exem Sony.

Nie, nie dlatego że zacząłbym się nim jarać, ale by móc zobaczyć jak robi to Mendrek.  :pawel:  

Opublikowano

Ja tam zauważyłem, że poziom dyskusji spada za każdym razem, jak się tu pojawisz. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.