Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiesz nobody temat fps'ow i ich pozytywny wplyw na branze to trudne pole

Its a trap

Specjalnie mnie wpuszczasz na pole minowe

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja tam zauważyłem, że poziom dyskusji spada za każdym razem, jak się tu pojawisz.

To dlatego, że jak się pojawiam, to zaraz otacza mnie sfora botów i zaczyna wyzywać. Zagadka rozwiązana!

No, już widzę jakbym się jarał Halo jakby było exem na pleja. Włączyłbym, ziewnąłbym, wyłączył i wrócił do Time Splitters 2 ;)

Opublikowano

po raz setny o dizajnie w halo mówi fan chińskich bajek. Zaorać.

yebie mnie jego design. pytam o wpływ, ale jeśli dla kogoś pierwszą konsolę była 360-tka po romansie z blachą może nie zrozumieć czym była V i VI generacja przed zalewem BFów i CODów z autoregeneracją.

Opublikowano

@Mendrku

Jakby Halo było exem na Pleja to wiadomo, żebyś nie włączył - jak większości exów na PS3, którymi się jarasz.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

To znaczy którymi, Nemesisie? Potrafisz wymienić tą większość exów, którymi się jaram i nie włączam? Albo choć dwa.

Opublikowano

God of War III, for example. Jarałeś się gierą, pisałeś jaka to nie jest super a okazało się że jak ktoś się Ciebie zapytał czy grałeś to z dumą odparłeś, że nie xDDD

Opublikowano

Tak? To dziwne, bo GoW 3 mam ograne i przeszedłem. Pudło.

Opublikowano

No teraz masz ale ja dobrze pamiętam taką sytuację. Więc punkt dla mnie. Gdyby mi się chciało to znalazłbym tą dyskusję ale mam to w du.pie.

Opublikowano

Ło gow3 ograny 5 lat po premierze, rzeczywiście wyczyn.

Opublikowano

Hm, być może jarałem się zapowiedzią i materiałami, jak każdy normalny gracz. Ot, hype mi się udzielił. Ostatecznie jednak ograłem, więc nie możesz mi zarzucać że nie ogrywam gier którymi się jaram. Na GoW 3 nota bene nie zawiodłem się ani grama...

Opublikowano

Ogrywasz....2 lata po premierze albo jak są w plusie. :dafuq:

Jak ktoś się jara jakąś grą to ogrywa na premierę i resztę gierek odstawia na bok. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A co to były jakieś wyścigi, kto szybciej i wcześniej ogra? Kurcze, ale ja się chyba i tak zapomniałem zapisać.

Suteq, kro nie ma backloga niech pierwszy rzuci kamieniem (i idzie stąd). Ofkoz nie masz racji, bo bywały i tytuły które z racji zainteresowania lądowały u mnie szybciej albo i w okolicach ptemiery, tak jak Heavy Rain, Battlefieldy, RDR czy TLOU ;)

Opublikowano

<rzuca kamieniem>

:dafuq:

Opublikowano

<rzuca kamieniem>

:dafuq:

Serio, wszystko już z torrentów zajumałeś?
Opublikowano

Tak jak Ty swoje chińskie bajki. 

Wystarczy ogrywać tylko dobre gierki, a nie wszystko z plusa jak Ty. :dafuq:

Właśnie przeczytałem, że w BB jest bug uniemożliwiający skończenie gry. #jakośćSony

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nalezy nadmienic ze okolice premiery w poscie Mendrka to spory eufemizm

Dosc przypomniec sytuacje z TLOU kupione kawalek czasu po premierz i opchniete zaraz po ukonczeniu, aby nie stracic wiecej niz 20zl

W tym kontekscie smiesnie brzmi slowa Mendrka "a co to, jakies wyscigi? "

Opublikowano

A co to były jakieś wyścigi, kto szybciej i wcześniej ogra? Kurcze, ale ja się chyba i tak zapomniałem zapisać.

Suteq, kro nie ma backloga niech pierwszy rzuci kamieniem (i idzie stąd). Ofkoz nie masz racji, bo bywały i tytuły które z racji zainteresowania lądowały u mnie szybciej albo i w okolicach ptemiery, tak jak Heavy Rain, Battlefieldy, RDR czy TLOU ;)

Mednrek wiele gier traci z czasem. Głównie wyścigi czy właśnie shootery. 

Opublikowano

Dla mnie gry nie tracą z czasem, wystarczy się nastawić. Pomiijam ponadczasowe szpile jak Theme Hospital, Front Mission 3, czy Quake 2 w które mogę grać zawsze i tylevsamo frajdy mi dostarczą.

Nie kolekcjonuję gier, mam inne kurzołapy na półkach.

W ogóle co tobza patologia?! W obozie botów mają kolegę co odkrył PSX-a w 99, i jest legit, ale jak ktoś ograł TLOU miech czy tam dwa po premierze, to już amba!

Opublikowano

Tak jak Ty swoje chińskie bajki. 

Wystarczy ogrywać tylko dobre gierki, a nie wszystko z plusa jak Ty. :dafuq:

Właśnie przeczytałem, że w BB jest bug uniemożliwiający skończenie gry. #jakośćSony

W Halo też był taki bug 

KTOŚ TAM WSTAWIŁ KRASNALE

Opublikowano

Masz na myśli może Ori?

http://gamezilla.komputerswiat.pl/recenzje/2015/03/recenzja-ori-and-the-blind-forest

Muszę się wam do czegoś przyznać. Jest to moja pierwsza recenzja, przy której nie dotarłem do końca gry. Nie z mojej winy. Generalnie Ori and the Blind Forest zepsuło się na moich oczach i 6 godzin rozgrywki bezpowrotnie przepadło. Po krótkiej naradzie u wujka Google odkryłem, że Ori posiada kilka błędów, które kompletnie rozwalają grę i wymuszają na graczu rozpoczęcie zabawy od nowa. Ja byłem pionierem mojego glitcha, bo do niedawna nie było o nim w ogóle żadnej wzmianki w internecie, ale widzę, że trafia się graczom coraz częściej. Mała uwaga dla wszystkich grających - gdy wejdziecie do lokacji o nazwie Forlorn Ruins nie opuszczajcie jej pod żadnym pozorem, bo po powrocie nie będzie przedmiotu, bez którego nie można kontynuować zabawy. W dniu pisania tej recenzji nie istnieje jeszcze patch poprawiający ten błąd.

#jakośćMS

Opublikowano

Nie grałeś? Nie oceniaj. 

:kaz:

Opublikowano

Nie grałeś? Nie oceniaj.

Jak się sam zaorał :obama:

Opublikowano

Nie wiem czy było:

No proszę. Jeżeli macie Half-Life 2 na Steamie, to zróbcie sobie 7 GB dodatkowego miejsca na dysku – jutro będziecie mogli pobrać darmową aktualizację, która odświeży jedenastoletnią już grę.

Half-Life 2 odświeżone zostało przez grupę modderów, ale całość nadzorowało Valve. "Remaster" wydany zostanie jako darmowa aktualizacja. Dostępna będzie jutro. Aha – update nie tylko uczyni grę ładniejszą, ale i wytępi trochę bugów. Miło!

Z takich bliższych konsolomaniakom rzeczy:

Już wiem dlaczego SONY wpadło na pomysł odpalania gierki, kiedy ta jest w trakcie pobierania. BB dościągał (tak, że mogę grać online) mi się dzisiaj nad ranem, więc od momentu zakupu minęło ponad 30h. Jest to czas po którym przeciętny klap wystawia gierkę na PT.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.