Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Klapy czekaja na reklamy w apce muzycznej, a ja wlasnie odpalilem Neverwinter Night Online na Xbonie :banderas: Prawilnie z Xbox Music w snapie XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Popatrzcie na to zakłamanie - Maciuś na gorąco po zapowiedzi Spotify na PlayStation:

Rany, Spotify dla PS4... Można grać w czasie gry... :facepalmz:

A tak bardzo chcialem tego Spotify w Snapie, dla mnie taka aplikacja to niemal deal breaker. Całą swoją kolekcję muzyczną mam w Spotify, słuchałbym muzyki na bieżąco.

Maciuś po dwóch miesiącach planowania kontrofensywy w CW:

Nie wiem czy klapy zdają sobie sprawę, że Spotify dla Master Race dostępne jest od 2008 roku, a Microsoft od dawna ma w swojej ofercie Xbox Music - Sony jak zwykle ostatnie ze wszystkim :kaz:

Mógł jeszcze napisać, że Xbox Music subskrybuje od początku istnienia i ma tam całą kolekcję muzyki :dafuq:

Opublikowano

Hahaha, byłem PEWIEN że to napiszesz, dałbym sobie rękę uciąć. Chciałeś być mądry, nie wyszło :reggie:

Bo pomijasz tutaj jedną istotną rzecz - nie napisałem, że Spotify to słabe/złe rozwiązanie, tylko, że Sony wprowadza taką usługę jako ostatnie w kolejce (Nintendo nie wliczam). 

Dostałeś już to PS4 od Mamy, czy ogrywasz Bloodborne na YT, a zdjęcia robi kolega z gimbazy?

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Dostałeś już to PS4 od Mamy, czy ogrywasz Bloodborne na YT, a zdjęcia robi kolega z gimbazy?

Domyśl się skoro boi się pokazać PSN ID. :dafuq:

Opublikowano

Muzyka starannie wyselekcjonowana przez developera wam nie odpowiada? Wybredne luje.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

To co,zamykamy CW?

DelectableImperturbableHamadryas.gif

Opublikowano

Kolega widze nawet nie zrozumial,ze to przerobka. Ale w sumie czego sie spodziewac po :klapek:

Edit:

:master:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

No zaq pc beton, potwierdzone info.

Opublikowano

Tak jak można było sie spodziewać, marka Xbox została sprzedana Samsungowi.

Nie jestem zaskoczony.

Opublikowano

byłem u kumpla pograć w BB, dla tej gry chyba w końcu warto zmienić obóz, czekam na jakąś dobrą ofertę i :banderas:

Opublikowano

ja dzis zamowilem xone, jutro odbieram osobiscie wiec weekend z magnetowidem sie szykuje, kto mnie doda do friendlisty?

Opublikowano

byłem u kumpla pograć w BB, dla tej gry chyba w końcu warto zmienić obóz, czekam na jakąś dobrą ofertę i :banderas:

przez chwilę uwierzyłem nawet :dog:

Opublikowano

Ciekawe co wyklei dzisiaj Fanek, moze mozg dla klapkow

Opublikowano

ja dzis zamowilem xone, jutro odbieram osobiscie wiec weekend z magnetowidem sie szykuje, kto mnie doda do friendlisty?

Zamówiłeś edycję Fankową czy sirius biznes?
Opublikowano

Oficjalnie 18 kwietnia przechodzę do obozu Zielonych braci, stając się posiadaczem Xbox 360 :banderas: 

Opublikowano

Zapomniałem, że dziś 1 kwietnia. :facepalmz:

Wystarczy mi już CW na dziś.

Opublikowano

ja dzis zamowilem xone,

po ch.uj

Opublikowano

ogralem fh2 na wszelkie mozliwe sposoby, wszystkie xboxowe exy jakie mnie interesowaly

na ps4 mialem jedynie w planach drivecluba, teraz doszło BB a przecież wiesiek bedzie w 1080p, sorry ale 180p to jest dla mnie przepaść i deal breaker

a za tuż za rogiem Uncharted 4 :banderas:

Opublikowano

a masz tv 900p?

Opublikowano

tv mam full hd ale po multi killzone shadow fall wiem, ze te 900p jest niezauwazalne i picem na wode, w sumie interesuje mnie tylko sunset i horizon2 wiec te dwie gry ida na pierwszy ogien, jak mi sie konsola znudzi to sprzedam choc nie ukrywam, ze chetnie ja przetrzymam przynajmniej do czasu ogrania tomb raider i quantum break, mam nadzieje, ze na e3 microsoft dowali z grubej rury, licze na nowego concera, pierwsze konkretne info o scalebound i jakies niespodzianki

aaa szkoda, ze z cuphead szykuje sie taki kupsztal

Opublikowano

Ficuś prima :D?

Bo jak nie to gramy :)

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Ficus? Zawsze szanowalem.

Opublikowano

chcialem kupic x360 ale na one trafila sie okazja wiec ogarne tego szrota i zweryfikuje te paskudstwa botow jakie tutaj pisza czy faktycznie konsola takie goty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.