Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Klapy czekaja na reklamy w apce muzycznej, a ja wlasnie odpalilem Neverwinter Night Online na Xbonie :banderas: Prawilnie z Xbox Music w snapie XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Popatrzcie na to zakłamanie - Maciuś na gorąco po zapowiedzi Spotify na PlayStation:

Rany, Spotify dla PS4... Można grać w czasie gry... :facepalmz:

A tak bardzo chcialem tego Spotify w Snapie, dla mnie taka aplikacja to niemal deal breaker. Całą swoją kolekcję muzyczną mam w Spotify, słuchałbym muzyki na bieżąco.

Maciuś po dwóch miesiącach planowania kontrofensywy w CW:

Nie wiem czy klapy zdają sobie sprawę, że Spotify dla Master Race dostępne jest od 2008 roku, a Microsoft od dawna ma w swojej ofercie Xbox Music - Sony jak zwykle ostatnie ze wszystkim :kaz:

Mógł jeszcze napisać, że Xbox Music subskrybuje od początku istnienia i ma tam całą kolekcję muzyki :dafuq:

Opublikowano

Hahaha, byłem PEWIEN że to napiszesz, dałbym sobie rękę uciąć. Chciałeś być mądry, nie wyszło :reggie:

Bo pomijasz tutaj jedną istotną rzecz - nie napisałem, że Spotify to słabe/złe rozwiązanie, tylko, że Sony wprowadza taką usługę jako ostatnie w kolejce (Nintendo nie wliczam). 

Dostałeś już to PS4 od Mamy, czy ogrywasz Bloodborne na YT, a zdjęcia robi kolega z gimbazy?

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Dostałeś już to PS4 od Mamy, czy ogrywasz Bloodborne na YT, a zdjęcia robi kolega z gimbazy?

Domyśl się skoro boi się pokazać PSN ID. :dafuq:

Opublikowano

Muzyka starannie wyselekcjonowana przez developera wam nie odpowiada? Wybredne luje.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

To co,zamykamy CW?

DelectableImperturbableHamadryas.gif

Opublikowano

Kolega widze nawet nie zrozumial,ze to przerobka. Ale w sumie czego sie spodziewac po :klapek:

Edit:

:master:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

No zaq pc beton, potwierdzone info.

Opublikowano

Tak jak można było sie spodziewać, marka Xbox została sprzedana Samsungowi.

Nie jestem zaskoczony.

Opublikowano

byłem u kumpla pograć w BB, dla tej gry chyba w końcu warto zmienić obóz, czekam na jakąś dobrą ofertę i :banderas:

Opublikowano

ja dzis zamowilem xone, jutro odbieram osobiscie wiec weekend z magnetowidem sie szykuje, kto mnie doda do friendlisty?

Opublikowano

byłem u kumpla pograć w BB, dla tej gry chyba w końcu warto zmienić obóz, czekam na jakąś dobrą ofertę i :banderas:

przez chwilę uwierzyłem nawet :dog:

Opublikowano

Ciekawe co wyklei dzisiaj Fanek, moze mozg dla klapkow

Opublikowano

ja dzis zamowilem xone, jutro odbieram osobiscie wiec weekend z magnetowidem sie szykuje, kto mnie doda do friendlisty?

Zamówiłeś edycję Fankową czy sirius biznes?
Opublikowano

Oficjalnie 18 kwietnia przechodzę do obozu Zielonych braci, stając się posiadaczem Xbox 360 :banderas: 

Opublikowano

Zapomniałem, że dziś 1 kwietnia. :facepalmz:

Wystarczy mi już CW na dziś.

Opublikowano

ja dzis zamowilem xone,

po ch.uj

Opublikowano

ogralem fh2 na wszelkie mozliwe sposoby, wszystkie xboxowe exy jakie mnie interesowaly

na ps4 mialem jedynie w planach drivecluba, teraz doszło BB a przecież wiesiek bedzie w 1080p, sorry ale 180p to jest dla mnie przepaść i deal breaker

a za tuż za rogiem Uncharted 4 :banderas:

Opublikowano

a masz tv 900p?

Opublikowano

tv mam full hd ale po multi killzone shadow fall wiem, ze te 900p jest niezauwazalne i picem na wode, w sumie interesuje mnie tylko sunset i horizon2 wiec te dwie gry ida na pierwszy ogien, jak mi sie konsola znudzi to sprzedam choc nie ukrywam, ze chetnie ja przetrzymam przynajmniej do czasu ogrania tomb raider i quantum break, mam nadzieje, ze na e3 microsoft dowali z grubej rury, licze na nowego concera, pierwsze konkretne info o scalebound i jakies niespodzianki

aaa szkoda, ze z cuphead szykuje sie taki kupsztal

Opublikowano

Ficuś prima :D?

Bo jak nie to gramy :)

Edytowane przez tomci23

Opublikowano

Ficus? Zawsze szanowalem.

Opublikowano

chcialem kupic x360 ale na one trafila sie okazja wiec ogarne tego szrota i zweryfikuje te paskudstwa botow jakie tutaj pisza czy faktycznie konsola takie goty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.