Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dokladnie Destiny mega gra. Ja juz zebralem swoj klan posrod ludzi grajacych w ta zacna gierke i zaraz idziemy wszystkich tłuc w multi

Children_playing_video_games.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wez sie Mazzeo nie kompromituj tym hejtem na Destiny. Nie umiesz grac to se daj spokoj. Lepiej na Wiedzmina 7/10 czekac niby lol, albo grac w GTA5 ktore nie zmienilo sie gameplayowo od 2001... albo jak Labtec w same indie grac.

Nie zmieniło się gameplayowo? A co mogliby wprowadzić do sandboksa w ogromnym mieście? Latające spodki? Są. Kosmitów? Są. W sumie to cholera sam nie wiem. 

Destiny tez się nie zmieniło gameplayowo od czasów pierwszego Halo. 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Wiedźmin za 206zl w PSN

:banderas:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

łatwy cokolwiek tam napisałeś(pewnie jakiś pojazd) powiem Ci tylko tyle przestań sapać jak pedofil w smyku, zrób coś ze swoim życiem i odpisuj co sobie tam chcesz od dawna masz ignora, wesołych świąt januszu. :cool::lapka:

Żelazna zasada CW, nie trzeba grać w gierki, aby je oceniać.

Że niby w co nie grałem?

ps pisze to gość który pograł na swoim PS4 20h :kaz:

A skąd mam wiedzieć w co nie grałeś, post nawet nie był skierowany w twoim kierunku. I jakie 20h... ? Ps4 mam od premiery... Po prosto za dużo prosto.

Sprzedam Białe PS4 zakupione w Styczniu tego roku w Euro RTV, kod 4D. Konsola zadbana, prawie jak nowa, grałem może 20 godzin na niej od zakupu. Niestety, dla mnie PS4 jest zbyt głośne i po prostu czekam na slima. W zestawie pełne okablowanie, biały pad + czerwony pad, oba pady z "lepszymi" gumami.

Aktualnie siedzę w Warszawie, a paragon leży w mieszkaniu w Łodzi, więc mogę na początek dla zainteresowanych wrzucić zdjęcie, że jest, a później wysyłam pocztą.

Póki co, tylko odbiór osobisty w Warszawie.

Cena 1500 zł

Jakie ? srakie, srakie 20h :reggie:

No właśnie srakie, za dużo prosto, mało własnego myślenia. Przecież to moja czwarta konsola jest... I akurat na niej mało grałem...
Opublikowano

Wiedźmin za 206zl w PSN

Wiedźmin za 209zł w steelbooku z darmową wysyłką na cdp.pl :banderas:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Rozumiem raz kupić to (pipi) ale 4x ? i to ja mam mało własnego myślenia  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Powaznie bedziecie grali w Wieska 3 bez ogarniecia poprzednich czesci? :dynia:

Opublikowano

Dokladnie Destiny mega gra. Ja juz zebralem swoj klan posrod ludzi grajacych w ta zacna gierke i zaraz idziemy wszystkich tłuc w multi

Ja wiem ze ty bys wolal grac z takimi ludzmi jak ten ponizej, ale widac dobiera ci graczy po skillu i poziomie jakie prezentujesz...  :reggie:

1044538_416599368454344_1395604499_n.jpg

Wez sie Mazzeo nie kompromituj tym hejtem na Destiny. Nie umiesz grac to se daj spokoj. Lepiej na Wiedzmina 7/10 czekac niby lol, albo grac w GTA5 ktore nie zmienilo sie gameplayowo od 2001... albo jak Labtec w same indie grac.

Nie zmieniło się gameplayowo? A co mogliby wprowadzić do sandboksa w ogromnym mieście? Latające spodki? Są. Kosmitów? Są. W sumie to cholera sam nie wiem. 

Destiny tez się nie zmieniło gameplayowo od czasów pierwszego Halo. 

Widzisz jak ty malo wiesz. I jeszcze bzdury piszesz.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Rozumiem raz kupić to (pipi) ale 4x ? i to ja mam mało własnego myślenia :cool::lapka:

Weź nie pisz, bo kopiesz tylko własny grób. A o gwarancji słyszał?
Opublikowano

Czym trzeba się kierować, by wymaksować po trzy postaci na dwóch konsolach w najnudniejszym FPSie ostatnich lat? :/

Opublikowano

Ja wiem ze ty bys wolal grac z takimi ludzmi jak ten ponizej, ale widac dobiera ci graczy po skillu i poziomie jakie prezentujesz...  :reggie:

Wolalbym grac z tym gosciem w warcaby niz z kimkolwiek w srake zwana Destiny.

Opublikowano

Wiedźmin za 206zl w PSN

A na kompie 119zl :banderas:

+ 6k na nowego kąpa :kaz:

Opublikowano

Rozumiem raz kupić to (pipi) ale 4x ? i to ja mam mało własnego myślenia :cool::lapka:

Ale to trzy razy padł ten bubel i miałeś czwartą i poszła do żyda, bo za głośna? 

Sony :kaz:

Opublikowano

Wiedźmin za 206zl w PSN

A na kompie 119zl :banderas:

+ 6k na nowego kąpa :kaz:

600 milionów :kaz:

Ciemnogród, powaznie.

Opublikowano

Ale to trzy razy padł ten bubel i miałeś czwartą i poszła do żyda, bo za głośna? 

I to ja się pogrążam xD OK

przepraszam za niewiedzę, przepraszam, że nie zajrzałem w pierw do Twojego pamiętniczka :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

I to ja się pogrążam xD OK
Przecież wy w ogóle tematu nie znacie, ale co tam, ponabijać się z siebie potraficie. Otóż, żadna ps4 mi nie padła, powody były inne. Dalej chcecie coś wiedzieć, bo mnie w sumie nawet bawi ta sytuacja z waszej prostej niewiedzy i głupoty.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Czym trzeba się kierować, by wymaksować po trzy postaci na dwóch konsolach w najnudniejszym FPSie ostatnich lat? :/

Juz wolalbym wymaksowac 6 postaci, niz przejsc 6 razy Knacka.

I patrzac na statystyki najwiekszych hejterow, to srednio spedzaja z tym tytulem 100h. Calkiem niezle jak na najnudniejszy FPS ostatnich lat...

Edytowane przez easye

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Destiny za to next gen experience c'nie zeratul

ten niespotykany multiplayer i co-op na uwaga uwaga 3 OSOBY!!!!11

a nie sorry są jeszcze 2 misje na 6 osób :kaz:

totalny next gen :banderas:

Opublikowano

O co niby chodzi z tą gwarancją? 3 razy w ciągu roku się skończyła? :P

Opublikowano

ale sie szykuje kopalnia beki na premiere gta V w dziale PC xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
widzę już te posty" mam taki procesor i taka karte, pójdzie na low w 25 klatkach?!?!? PROSZE POWIEDZCIE ZE TAK! "

Opublikowano

Juz wolalbym wymaksowac 6 postaci, niz przejsc 6 razy Knacka.

I patrzac na statystyki najwiekszych hejterow, to srednio spedzaja z tym tytulem 100h. Calkiem niezle jak na najnudniejszy FPS ostatnich lat...

No Knack x6 zabrał mi jakieś 20 godzin z życia, ciężko to porównać  :kiss:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ano, szykuje sie kopalnia beki z blacharzy.

Kopalnia beki z PS4 i Xone trwa od ich premiery, wiec zostanie juz tylko nintendo :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.