Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dokladnie Destiny mega gra. Ja juz zebralem swoj klan posrod ludzi grajacych w ta zacna gierke i zaraz idziemy wszystkich tłuc w multi

Children_playing_video_games.jpg

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wez sie Mazzeo nie kompromituj tym hejtem na Destiny. Nie umiesz grac to se daj spokoj. Lepiej na Wiedzmina 7/10 czekac niby lol, albo grac w GTA5 ktore nie zmienilo sie gameplayowo od 2001... albo jak Labtec w same indie grac.

Nie zmieniło się gameplayowo? A co mogliby wprowadzić do sandboksa w ogromnym mieście? Latające spodki? Są. Kosmitów? Są. W sumie to cholera sam nie wiem. 

Destiny tez się nie zmieniło gameplayowo od czasów pierwszego Halo. 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Wiedźmin za 206zl w PSN

:banderas:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

łatwy cokolwiek tam napisałeś(pewnie jakiś pojazd) powiem Ci tylko tyle przestań sapać jak pedofil w smyku, zrób coś ze swoim życiem i odpisuj co sobie tam chcesz od dawna masz ignora, wesołych świąt januszu. :cool::lapka:

Żelazna zasada CW, nie trzeba grać w gierki, aby je oceniać.

Że niby w co nie grałem?

ps pisze to gość który pograł na swoim PS4 20h :kaz:

A skąd mam wiedzieć w co nie grałeś, post nawet nie był skierowany w twoim kierunku. I jakie 20h... ? Ps4 mam od premiery... Po prosto za dużo prosto.

Sprzedam Białe PS4 zakupione w Styczniu tego roku w Euro RTV, kod 4D. Konsola zadbana, prawie jak nowa, grałem może 20 godzin na niej od zakupu. Niestety, dla mnie PS4 jest zbyt głośne i po prostu czekam na slima. W zestawie pełne okablowanie, biały pad + czerwony pad, oba pady z "lepszymi" gumami.

Aktualnie siedzę w Warszawie, a paragon leży w mieszkaniu w Łodzi, więc mogę na początek dla zainteresowanych wrzucić zdjęcie, że jest, a później wysyłam pocztą.

Póki co, tylko odbiór osobisty w Warszawie.

Cena 1500 zł

Jakie ? srakie, srakie 20h :reggie:

No właśnie srakie, za dużo prosto, mało własnego myślenia. Przecież to moja czwarta konsola jest... I akurat na niej mało grałem...
Opublikowano

Wiedźmin za 206zl w PSN

Wiedźmin za 209zł w steelbooku z darmową wysyłką na cdp.pl :banderas:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Rozumiem raz kupić to (pipi) ale 4x ? i to ja mam mało własnego myślenia  :cool:  :lapka:

Opublikowano

Powaznie bedziecie grali w Wieska 3 bez ogarniecia poprzednich czesci? :dynia:

Opublikowano

Dokladnie Destiny mega gra. Ja juz zebralem swoj klan posrod ludzi grajacych w ta zacna gierke i zaraz idziemy wszystkich tłuc w multi

Ja wiem ze ty bys wolal grac z takimi ludzmi jak ten ponizej, ale widac dobiera ci graczy po skillu i poziomie jakie prezentujesz...  :reggie:

1044538_416599368454344_1395604499_n.jpg

Wez sie Mazzeo nie kompromituj tym hejtem na Destiny. Nie umiesz grac to se daj spokoj. Lepiej na Wiedzmina 7/10 czekac niby lol, albo grac w GTA5 ktore nie zmienilo sie gameplayowo od 2001... albo jak Labtec w same indie grac.

Nie zmieniło się gameplayowo? A co mogliby wprowadzić do sandboksa w ogromnym mieście? Latające spodki? Są. Kosmitów? Są. W sumie to cholera sam nie wiem. 

Destiny tez się nie zmieniło gameplayowo od czasów pierwszego Halo. 

Widzisz jak ty malo wiesz. I jeszcze bzdury piszesz.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Rozumiem raz kupić to (pipi) ale 4x ? i to ja mam mało własnego myślenia :cool::lapka:

Weź nie pisz, bo kopiesz tylko własny grób. A o gwarancji słyszał?
Opublikowano

Czym trzeba się kierować, by wymaksować po trzy postaci na dwóch konsolach w najnudniejszym FPSie ostatnich lat? :/

Opublikowano

Ja wiem ze ty bys wolal grac z takimi ludzmi jak ten ponizej, ale widac dobiera ci graczy po skillu i poziomie jakie prezentujesz...  :reggie:

Wolalbym grac z tym gosciem w warcaby niz z kimkolwiek w srake zwana Destiny.

Opublikowano

Wiedźmin za 206zl w PSN

A na kompie 119zl :banderas:

+ 6k na nowego kąpa :kaz:

Opublikowano

Rozumiem raz kupić to (pipi) ale 4x ? i to ja mam mało własnego myślenia :cool::lapka:

Ale to trzy razy padł ten bubel i miałeś czwartą i poszła do żyda, bo za głośna? 

Sony :kaz:

Opublikowano

Wiedźmin za 206zl w PSN

A na kompie 119zl :banderas:

+ 6k na nowego kąpa :kaz:

600 milionów :kaz:

Ciemnogród, powaznie.

Opublikowano

Ale to trzy razy padł ten bubel i miałeś czwartą i poszła do żyda, bo za głośna? 

I to ja się pogrążam xD OK

przepraszam za niewiedzę, przepraszam, że nie zajrzałem w pierw do Twojego pamiętniczka :kaz:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

I to ja się pogrążam xD OK
Przecież wy w ogóle tematu nie znacie, ale co tam, ponabijać się z siebie potraficie. Otóż, żadna ps4 mi nie padła, powody były inne. Dalej chcecie coś wiedzieć, bo mnie w sumie nawet bawi ta sytuacja z waszej prostej niewiedzy i głupoty.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Czym trzeba się kierować, by wymaksować po trzy postaci na dwóch konsolach w najnudniejszym FPSie ostatnich lat? :/

Juz wolalbym wymaksowac 6 postaci, niz przejsc 6 razy Knacka.

I patrzac na statystyki najwiekszych hejterow, to srednio spedzaja z tym tytulem 100h. Calkiem niezle jak na najnudniejszy FPS ostatnich lat...

Edytowane przez easye

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Destiny za to next gen experience c'nie zeratul

ten niespotykany multiplayer i co-op na uwaga uwaga 3 OSOBY!!!!11

a nie sorry są jeszcze 2 misje na 6 osób :kaz:

totalny next gen :banderas:

Opublikowano

O co niby chodzi z tą gwarancją? 3 razy w ciągu roku się skończyła? :P

Opublikowano

ale sie szykuje kopalnia beki na premiere gta V w dziale PC xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
widzę już te posty" mam taki procesor i taka karte, pójdzie na low w 25 klatkach?!?!? PROSZE POWIEDZCIE ZE TAK! "

Opublikowano

Juz wolalbym wymaksowac 6 postaci, niz przejsc 6 razy Knacka.

I patrzac na statystyki najwiekszych hejterow, to srednio spedzaja z tym tytulem 100h. Calkiem niezle jak na najnudniejszy FPS ostatnich lat...

No Knack x6 zabrał mi jakieś 20 godzin z życia, ciężko to porównać  :kiss:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Ano, szykuje sie kopalnia beki z blacharzy.

Kopalnia beki z PS4 i Xone trwa od ich premiery, wiec zostanie juz tylko nintendo :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.