Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Killzone 2 był swego czasu bardzo w porządku :) Pamiętam, jak ludzie twierdzili, że w niektórych aspektach przebił trailer z 2005 roku. Dla mnie zawsze super było to poczucie, ze kierujemy ciężkim, uzbrojonym wojakiem. W Shadow Fall zrobili z tego przeciętniaka. Kurde, z chęcią zobaczyłbym takiego Motorstorma nowej generacji...

Lag w sterowaniu = "kierujemy ciężkim, uzbrojonym wojakiem" :D

No tak bo przecież twórcy nie umieli zrobić normalnego sterowania, bo sa kalekami i postanowili wszystkich wkręcać, że to celowy zabieg.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przed patchem K2 miał laga i specyficzne poczucie ciężaru.

Po patchu K2 miał specyficzne poczucie ciężaru, które jest super. W singlu ta gra była słaba i takie H3 wciągało ją noskiem, ale multiplayer był bardzo dobry. Gdyby nie DS3 to pewnie grałbym jak głupi.

Mi tam sie 2jeczka w singlu bardzo podobala, moze nie lepsza od Halo ale moim zdaniem na pewno nie slaba.

Opublikowano

Killzone 2 był swego czasu bardzo w porządku :) Pamiętam, jak ludzie twierdzili, że w niektórych aspektach przebił trailer z 2005 roku. Dla mnie zawsze super było to poczucie, ze kierujemy ciężkim, uzbrojonym wojakiem. W Shadow Fall zrobili z tego przeciętniaka. Kurde, z chęcią zobaczyłbym takiego Motorstorma nowej generacji...

Lag w sterowaniu = "kierujemy ciężkim, uzbrojonym wojakiem" :D

No tak bo przecież twórcy nie umieli zrobić normalnego sterowania, bo sa kalekami i postanowili wszystkich wkręcać, że to celowy zabieg.

Bo tak dokładnie było.

Opublikowano

Powtórzę - wyszedł patch likwidujący input lag.

Opublikowano

swietny warzone :)

K2 to byly czasy :D najlepsze multi ever na ps3 - klany, rywalizacja, mecze o punkty klanowe, fajna rozgrywka, super mapki....ehhhh przed i po k2 nigdy tak mocna nie byla spolecznosc graczy w sieci z tego forumka na tej konsoli

Opublikowano

Mam pytanie - to całe divinity działa na padzie i można grać po ludzku czy jednak rasa panów garbi się na taborecie przed monitorem i gra przy pomocy klawiatury?

Bardzo kiepski żart. Bardzo.

Żart? Przecież blachary regularnie wmawiają innym, że też grają na kanapie przed tv z padem w ręku - słowem po ludzku, a jak przychodzi co do czego, to się okazuje, że po ludzku to może i oni grają, ale tylko w konsolowe multiplatformy. Wystarczy byle ex i wychodzi prawdziwy obraz pecetowca:

Almarl.jpg

Opublikowano

Takie newsy mają jedynie sens w formie video, tudzież przy zestawiania screenów. W przypadku TR pokuszono się o poprawę włosów Lary, tutaj to co najwyżej drobna korekta:

fP5WJO3.png

Ech przydałby się taki remaster RDR (w 1080p/60 naturalnie). 

Zmiana rozdzielczosci na PC:

sacrifice_resolution_regfix_0-limited.pn

I na konsolach:

ps3.gif

MoneyGiveBack.jpg

ps4-review-5-580-90.jpg

Opublikowano

To zmień rozdzielczość w rdr i wyślij nam fote.

Opublikowano

Zapomniałeś w "zmianie rozdzielczości na PC", wrzucić obrazeczek jakiego GTX-a za 2 kafle + nowy zasilacz by to obsłużył oczywiście.

Opublikowano

"Wolność blaszek " :

2863174100_1377087470.jpg

Chociaż widziałem jak pisali na golu, że "lubią problemy bo mogą się pobawić w naprawianie". Pewnie czują się wtedy jak informatyki i hakierzy. lul

PS : Linux , dobre hipsterstwo.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Nie widziałem niebieskiego ekranu już od dobrych kilku lat, i mówię to całkiem poważnie. Nawet nie wiem, czy Win7 i Win8 wciąż takie mają.

Widziałem za to już PS3, które już kilka nie potrafiło się wyłączyć podczas zwykłych operacji jak przeglądanie PS Store czy granie w gierkę i kazało mi sprawdzać dane na dysku po ponownym uruchomieniu, niczym scandisk na starym dobrym Win98 xD.

Nie Linux, a GNU/Linux, chłopcze.

Opublikowano

Nie Linux, a GNU/Linux, chłopcze.

To już wiem dlaczego nie grasz w tą swoją steamową stertę, te gierki po prostu nie działają na tym czymś. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Wine to wino.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Nie widziałem niebieskiego ekranu już od dobrych kilku lat, i mówię to całkiem poważnie. Nawet nie wiem, czy Win7 i Win8 wciąż takie mają.

7mka posiada blue screena jak najbardziej.

Opublikowano

Konsolowiec i PCtowiec razem wchodzą do sklepu z grami, niech to będzie MM, obaj kupują te samą grę w dniu premiery. Niech to będzie WatchDogs.

Obaj wracają do swoich kanciap, mija kilka godzin i konsolowiec dzwoni to pctowca i pyta, 

• hej jak tam? słuchaj mam problem z pokonaniem bossa na 4 levelu, jakim sposobem go ukatrupiłeś?
  • oj nie nie, ja jeszcze nie uruchomiłem gry, bo optymalizuje swój sprzęt 

XD

Podoba mi się w konsolach to że wkładam płytkę do czytnika i gram. A przy PC musiałbym grzebać się w ustawieniach bo mi coś nie pasuje. Jeśli PCtowcy chcą się nazywać rasą panów, to nich im tam będzie. Wasza rozdzielczość i tripple screeny nas konsolowców zabijają 

Edytowane przez ussr

Opublikowano

"Wkładam płytę do czytnika i gram"

Przepraszam bardzo, 2004 rok był 10 lat temu. Teraz powyższe zdanie jest po prostu kłamstwem.

Proszę też o wyjaśnienie co rozumiesz pod pojęciem "optymalizowanie swojego sprzętu", bo za ch,uja nie umiem sobie tego wyobrazić.

Opublikowano

Podoba mi się w konsolach to że wkładam płytkę do czytnika i gram.

milo sie czyta posty posiadacza ps2 czy tam WiiU

Opublikowano

Konsolowiec i PCtowiec razem wchodzą do sklepu z grami, niech to będzie MM, obaj kupują te samą grę w dniu premiery. Niech to będzie WatchDogs.

Obaj wracają do swoich kanciap, mija kilka godzin i konsolowiec dzwoni to pctowca i pyta, 

• hej jak tam? słuchaj mam problem z pokonaniem bossa na 4 levelu, jakim sposobem go ukatrupiłeś?
  • oj nie nie, ja jeszcze nie uruchomiłem gry, bo optymalizuje swój sprzęt 

XD

Podoba mi się w konsolach to że wkładam płytkę do czytnika i gram. A przy PC musiałbym grzebać się w ustawieniach bo mi coś nie pasuje. Jeśli PCtowcy chcą się nazywać rasą panów, to nich im tam będzie. Wasza rozdzielczość i tripple screeny nas konsolowców zabijają 

kolejny zawieszony w czasie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.