Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Serio Zeratul co takiego fajnego jest w Destiny zeby maxowac wszystkie postacie na dwoch konsolach? Powiedz mi.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Podoba mu się i tyle.

Opublikowano

Serio Zeratul co takiego fajnego jest w Destiny zeby maxowac wszystkie postacie na dwoch konsolach? Powiedz mi.

Wymaksowanie postaci, to zadne wyzwanie... chyba tylko YETiemu sie nie udalo wbic 26lvl.

Powód jest jeden... Community. Leszczyki zawsze się wykruszą (hi Mazzeo) po jakimś czasie, ale Destiny ma to co miało swego czasu Halo 3 i Gears of War. Potężną grupę ludzi, niezależnie od platformy która siedzi i gra, gra i gra.

Opublikowano

czy ty przypadkiem nie klepiesz ciagle tych samych mobów w final fantasy xiv?
Opublikowano

:daddy:

Opublikowano

Co to ma do rzeczy? I nie, mobów jest zdecydowanie wiecej niz przeciwnikow w Destiny.

Edytowane przez Velius

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Boty cos tam sie gryza a tymczasem co na Playstation? Stream Masorza, emocje w meczu Ficus vs Bartiz oraz duzo krwawego na(pipi)iania w co-opie Bloodborne :fsg:

10845761_892076590854181_652451541232748

Opublikowano

@Bansai

A czemu gadacie ze studni? 

Opublikowano

Juz, juz... nie stresuj sie. Graj sobie w ta giereczke 2/10... nikt sie nie bedzie smial. Obiecuje.

Koncze ta przepychanke, ale nadal nie potrafie ogarnac dlaczego w ta sama gre na dwoch roznych konsolach i to do maxa. Tego bylem najbardziej ciekawy.

Opublikowano

Ale nie tylko Zeratul gra na dwoch konsolach, sam znam pare takich osob. Odpalaja, jak chca odpoczac, postrzelac, pogadac z kolegami z pracy, czego tu nie rozumiec? Gra rzadzi kooperacja, spolecznosc, multi, ciagla chcec zdobycia lepszej broni/setu. Gameplay jest swietny i nawet najwieksi hejterzy, pokroju Zdunka spedzili z nia ponad 100h grajac na najgorszej konsoli ever, gdzie komunikacja i spolecznosc nie istnieja. Troche sie dupach poprzewracalo, skoro ludzie w temacie narzekaja ze ich gra znudzila po 120-200h, zwlaszcza w dobie gier na jeden wieczor...

Jedni grinduja, pomagaja nowym, stawiaja sobie wyzwania, soluja 6osobowe raidy, daza do wymaksowania wszystkiego, graja by zdobyc wymarzona bron, a pozniej czekaja na kolejny dodatek.

Rownie dobrze kazdy moglby napisac po co grac w Diablo? Fabula slaba, przejdziesz raz i co? Ciagle to samo, te same misje, te same miejscowki, Ci sami przeciwnicy, a jednak ludzie spedzaja z gra 500h by zdobyc dany set. Taki rodzaj gry - tyle.

Edytowane przez easye

Opublikowano

To Moldar w końcu nas oświeci dlaczego ze względu na gwarancję musiał od końca 2013 r. kupić cztery razy PS4? 

Nigdy nie kupiłem 4 razy PS4, byłem posiadaczem 4 konsol, po przygodach z serwisami.

Sytuacja wygląda tak.

PS4 jakościowo to gó***

Pad jakościowo to gó***  ( ale jeżeli chodzi o komfort grania, to najlepszy pad ever )

PRAM to gó***

Saturn to gó*** ( ale w końcu hajs oddali )

Ale Xbox One całościowo to gó***, więc trzymam się dalej nadkonsoli.

Opublikowano

small_1587439760.jpg

Zeratul, założyłeś już ten pistolet w BB czy jeszcze tego nie rozgryzłeś?

5untqe.png

SlR80dD.png

DAT GDDR5

kilka mulitplatform (trochę więcej) jest lepszych na szrocie ps4, kilka na nadkonsoli XO, tylko sonyboty żyją w alternatywnej rzeczywistości jak ps home.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

kilka mulitplatform (trochę więcej) jest lepszych na szrocie ps4, kilka na nadkonsoli XO, tylko sonyboty żyją w alternatywnej rzeczywistości jak ps home.

eurogamer przeanalizowal 40 multiplatform w 2014:

• 13 games where we have parity or very minor differences
  • 6 titles where each has its advantages/disadvantages - no overall winner
  • 6 titles where a 900p to 1080p (or equivalent) PS4 resolution boost is the only real differentiating factor
  • 14 titles where the PS4 advantage is noticeable and isn't just limited to resolution (performance or visual effects enhancements too)
  • 1 title with a clear Xbox One advantage

14 wyraznie lepszych na ps4, JEDNA wyraznie lepsza na xone, w jakiej rzeczywistosci urojonej zyja boty powinni przebadac mulder i scully w nowym archiwum x

Opublikowano

eurogamer przeanalizowal 40 multiplatform w 2014:

• 13 games where we have parity or very minor differences
  • 6 titles where each has its advantages/disadvantages - no overall winner
  • 6 titles where a 900p to 1080p (or equivalent) PS4 resolution boost is the only real differentiating factor
  • 14 titles where the PS4 advantage is noticeable and isn't just limited to resolution (performance or visual effects enhancements too)
  • 1 title with a clear Xbox One advantage

14 wyraznie lepszych na ps4, JEDNA wyraznie lepsza na xone, w jakiej rzeczywistosci urojonej zyja boty powinni przebadac mulder i scully w nowym archiwum x

hajs $ony z exów których nie ma poszedł na opłacone artykuły   :problem:

Opublikowano

Dzisiaj wyszedł kolejny patch do GTA V. Wróciły wyłączone poprzednio efekty, a płynność na PS4 pozostała. Boner dalej bez trawy i z filmowym [24] framerate'em. Czyżby Sony przekupiło również Rockstar? :obama:

Opublikowano

small_1587439760.jpg

5untqe.png

SlR80dD.png

DAT GDDR5

Kilka na nadkonsoli XO?

Opublikowano

On był chyba w Barze co nie?

Opublikowano

small_1587439760.jpg

5untqe.png

DAT GDDR5

PS Home to ty szanuj, wylaczyli mi go 2 dni temu i teraz nie mam gdzie trollowac :(

Opublikowano

Ale nie tylko Zeratul gra na dwoch konsolach, sam znam pare takich osob. Odpalaja, jak chca odpoczac, postrzelac, pogadac z kolegami z pracy, czego tu nie rozumiec? Gra rzadzi kooperacja, spolecznosc, multi, ciagla chcec zdobycia lepszej broni/setu. Gameplay jest swietny i nawet najwieksi hejterzy, pokroju Zdunka spedzili z nia ponad 100h grajac na najgorszej konsoli ever, gdzie komunikacja i spolecznosc nie istnieja. Troche sie dupach poprzewracalo, skoro ludzie w temacie narzekaja ze ich gra znudzila po 120-200h, zwlaszcza w dobie gier na jeden wieczor...

Jedni grinduja, pomagaja nowym, stawiaja sobie wyzwania, soluja 6osobowe raidy, daza do wymaksowania wszystkiego, graja by zdobyc wymarzona bron, a pozniej czekaja na kolejny dodatek.

Rownie dobrze kazdy moglby napisac po co grac w Diablo? Fabula slaba, przejdziesz raz i co? Ciagle to samo, te same misje, te same miejscowki, Ci sami przeciwnicy, a jednak ludzie spedzaja z gra 500h by zdobyc dany set. Taki rodzaj gry - tyle.

:yao:

Opublikowano

Naprawili w destiny kretynski loot w końcu i dodali jakieś itemy czy dalej mizerna kopia borderlandow w tej kwestii?

Opublikowano

uhh przed chwilą wyłączyłem konsole, chyba od 18 siedziałem z przerwą na kolacje

Bloodborneee!  ależ ta gra jest dobra, po prostu:

tumblr_mun3v4HdfP1s5tztao1_r2_500.gif

Opublikowano

Naprawili w destiny kretynski loot w końcu i dodali jakieś itemy czy dalej mizerna kopia borderlandow w tej kwestii?

tak, tak... mizerna kopia... borderlands.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.