Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Myślę, że logika i sens rozmyła się w momencie, gdy zacząłeś porównywać moje granie w grę z 2009 (gram bo nadrabiam przed DA: Inkwizycja) które nabyłem za 20 PLN, z pecetowym graniem w kickstarterowego koszmarka z 2015 za 160 PLN.

No ale logika i sens to nie są Twoje dobre strony, bluberze.

Czy leci z nami pilot?

1.Mendrek gra w rozmazane DA z 2009, które jest technicznie niedorozwinięte w wersji na PS3 (gra bo nadrabia przed DA: I , czyli po drodze jeszcze dodatek do jedynki do ogrania jak będzie chodził po 2-3 zeta i Dragon 2 jak dadzą w plusie, czyli lekko można założyć, że DA: I odpali w okolicach 2023).

2.Nie wie, że edycja gierki, która wydana na konsole kosztowałaby ok.300-350 zł można kupić na PC za 130 zł.

3.Nazywa ją technicznym koszmarkiem (WTF?), a sam gra w (pipi) rozmazane z punktu 1, które w dniu premiery konsolomaniaki nabywały za łaskawe 200 zł w wersji pudełko+płyta.

4. Kilka stron wcześniej próbuje wytłumaczyć, że Pillarsy są technicznie fe i w ogóle, nie takie jak być powinny w 2015, a przypomnijmy w jakie gierki gra nasz ulubieniec w 2015.

5. W jednym poście twierdzi, że gameplay najważniejszy (no w końcu gra w starocie w 2015, więc spoko), by zaraz napisać brednie, że DA1 graficznie bije Pillarsy (tak, mowa o edycji którą ogrywa na PS3... widocznie sporo się zmieniło od czasu kiedy 6 lat temu ją przechodziłem, kiedy za grafę można było dać 6-7/10 + Bio dostało się powszechnie za spłycenie taktyczne tej wersji względem PCtowej) i że PCciarze to frajerzy, bo kupują drogi sprzęt, a grają w brzydkie gierki. Nie wiem, może się mylę, ale jeżeli dorosła osoba wydaje 4000 zł na sprzęt do grania, to sprawdza najpierw w co będzie mogła na tym pograć (zwłaszcza, że na PC nikt nie robi ludziom wody z mózgu na skalę działań SONY z kampanii promocyjnej PS4), a jak nie sprawdza i kupuje, tzn. że może jest baronem i go stać. A jak go nie stać, to kupuje PC w cenie nowej konsoli i gra w starocie sprzed 6 lat, które wyglądają dużo lepiej niż na PS3 a kosztują grosze (ze 2 lata temu kupiłem DA + dodatek bezpośrednio na Origin za dychu), więc za rok-dwa zwróci się różnica. No i dzięki cenom gier na PC zawsze można grać w świeższe tytuły, np. sprzed 3-4 lat! No frajerzy ci PCtowcy, nic nie myślą i taka dają się robić, a Mendrek jak już przejdzie DA to może go komuś sprzedać za 10 zł i już będzie miał połowę kwoty na zakup DA2!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mendrek kupił tego Dragon Age za 20zł w cebuli z kumplem na psn czyli po dyszce wyszło na głowe, ale już nie da się odsprzedać :frog:

Opublikowano

Ins? Zawsze szanowałem.

Opublikowano

Mendrek kupił tego Dragon Age za 20zł w cebuli z kumplem na psn czyli po dyszce wyszło na głowe, ale już nie da się odsprzedać :frog:

Zmieni hasło do konta i sprzeda całość za 25zł. :kaz:

:cebula: zawsze znajdzie sposób. 

Opublikowano

dziś Square Enix ma przedstawić nowy tytuł, nie wiadomo czy bedzie to indyk czy coś dużego

może jednak nie indi, włączyli stream

http://www.twitch.tv/cantkillprogress

Opublikowano

nowy final jako ex na vite

Opublikowano

Mendrek wez zaprzestan pisania postow w CW. Jak do sony dotrze co wypisuje sie "pod obrone marki" na oficjalnym forum gazety, ktora nazywa sie PSX extreme, to butcher po gry do recenzji bedzie jezdzil na grzybowska albo inny stadion 10-lecia, a ty dostaniesz takiego bana, ze nie zalogujesz sie nawet z pentagonu. Ja ci dobrze radze.

Opublikowano

typ na streamie sie obudził, trzeba przyznać, że fajnie to zrobili

Opublikowano

typ na streamie sie obudził, trzeba przyznać, że fajnie to zrobili

Od wczoraj trzyma?
Opublikowano

nowy final jako ex na vite

Final Fantasy EX

Opublikowano

Jak na vite to "Final Fantasy R.I.P."

Opublikowano

W każdym bądź razie możemy być spokojni o doskonałą jakość.

Opublikowano

Myślę, że logika i sens rozmyła się w momencie, gdy zacząłeś porównywać moje granie w grę z 2009 (gram bo nadrabiam przed DA: Inkwizycja) które nabyłem za 20 PLN, z pecetowym graniem w kickstarterowego koszmarka z 2015 za 160 PLN.

No ale logika i sens to nie są Twoje dobre strony, bluberze.

[glorious masakra mendrka]

pajgi? zawsze szanowałem

Opublikowano

Przydałby się nowy Deus Ex.

oj tak, byle nie tak plastikowy i sterylny jak HR 

Opublikowano

Przydałby się nowy Deus Ex.

oj tak, byle nie tak plastikowy i sterylny jak HR 

Wylyź, bo nie wiesz co dobre. 

Opublikowano

ex4ct ty osmieszasz sie celowo czy nieswiadomka ??

Opublikowano

ex4ct ty osmieszasz sie celowo czy nieswiadomka ??

Obserwuje kto bierze temat na serio, by wiedziec kogo trolowac, Ty i Ins mnie nie zaskoczyliscie, liczyłem na jakaś płotkę

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

OK ex4ct OK 

:empathy:

Opublikowano

:reggie:

Opublikowano
:dog:
Opublikowano

Typowy Ex4cT_PL "Janusz trollingu"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.