Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a na koniec pare meczykow w najlepszym fps'ie CoD AW :banderas:

:dynia:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

niezły tryhard

to sprawdz moj profil w sygnaturze

no widze, ale nie wierze, że można być aż tak głupim

Opublikowano

a na koniec pare meczykow w najlepszym fps'ie CoD AW :banderas:

:dynia:

No tak, Hardline tez jest niezly. Za pare dni biere. Beta byla za(pipi)ista

Opublikowano

co tu sie odpierdala, ledwo kilka dni mnie nie było

już sie biore za porządek i rozdaje warany

załóżcie sie o zmiane sygnatury na miesiąc :)

Zresztą tylko twoja sygnatura robi za powierzchnię reklamową Sony, dostajesz za to jakieś pieniądze? pytam poważnie, odpowiedz :)

no przecież za friko bym nie wklejał

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Bez kitu, jak by wydali gta 5 na pc na bluerayu, to z jednej strony by był niezły dupościsk, ale z drugiej strony nic by tak nie napędziło kupna napędów ;)

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Bez kitu, jak by wydali gta 5 na pc na bluerayu, to z jednej strony by był niezły dupościsk, ale z drugiej strony nic by tak nie napędziło kupna napędów ;)

Chciales chyba napisac nagrywarek bluray :kaz:

Opublikowano

Ja jestem ciekaw kiedy i jaka gra pierwsza przekroczy barierę 100 giga pojemności.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że to będzie najbardziej dopakowana wersja.

Ale dopiero w 2015 dla blachy :reggie: 

Opublikowano

Ciekawe ile będzie trwać instalacja GTA z tych 7 płyt :Coolface:

Myślę, że większość sobie wklepie kod na Social Club i stamtąd zassa grę szybciej niż by zainstalowała z płyt. 

Ja jestem ciekaw kiedy i jaka gra pierwsza przekroczy barierę 100 giga pojemności.

Star Citizen ma na koniec zajmować 100gb. 

Daję miesiąc i online zaleje plaga trainerowców. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zanim ten Star Citizen w ogóle wyjdzie to Roberts zdąży zarobić kolejne 50 baniek.

Opublikowano

Z przyjemnością wezmę GTA V na 7 płytach DVD. Obczajcie te grafiki na płytach, no (pipi) wspaniałe. Chciałem brać z ruskiego STEMA ale jednak wydanie fizyczne jest goty.

Opublikowano

Chciales chyba napisac nagrywarek bluray :kaz:

Pamiętam jak kupiłem na giełdzie NFS Most Wanted za 20zł na DVD. Wracam do domu, wrzucam płytę do napędu, a tam 4x ISO wersji CD do zamontowania w napędzie wirtualnym :dynia:

Opublikowano

Zależy. Jeżeli wyciągnę 50 fpsów na najwyższych to 1080p, jeżeli bedą dropy do 32-35 fpsów to pier,dolne downsampling do 3200x1800 i zablokuję na 30 fpsach.

Pogram 3 godziny i wrócę do 240p, bo lepszej platformy do grania w gry w 2015 roku ni ma.

Opublikowano

No na 7 pytach, to nie w 240p, prawda?

240p tylko na konsolach nintendo zbokow

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Powinni Cię wziąć do Digital Foundry.

Opublikowano

Z przyjemnością wezmę GTA V na 7 płytach DVD. Obczajcie te grafiki na płytach, no (pipi) wspaniałe. Chciałem brać z ruskiego STEMA ale jednak wydanie fizyczne jest goty.

teraz to mam k,urwa dylemat

Z jednej strony pudełko na półce i 7 płyt :banderas:

Z drugiej strony gra nie na STEM to nie gra.

Opublikowano

W tym roku Yano Hunter 4, port z Wii (w sam raz dla fanów Vity), Project STEM i kilka chińskich bajek. Minimum 350h GEMPLEJU

Boże tyle wygrać :obama:

Kruku i tak zaje,biemy z zatoki :kaz:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A to nie możesz kupić pudełkowej i cd-keya dodać do biblioteki steam?

Opublikowano

Jeszcze nawiązując do tematu "Sony kiedyś a dziś". Faktem jest, że Sony samo w sobie w czasach PSX-a marnym sojusznikiem graczy było. Gry były drogie, piractwo rozwitło (w sumie i tak by chyba rozkwitło, była to scheda po prl-u). Ale jeśli ktoś uważa, że dzisiejsza pozycja Playstation w Polsce to "się samo zrobiło się", to osiągnął właśnie szczyt betoniarstwa i ignoranctwa. Prawdą jest, że od czasów Playstation 3 Sony w Polskę sporo zainwestowało (jak i w parę innych lokalnych rynków). Liczne eventy, pokazy prasowe, konkursy, najmowanie profesjonalnych agencji (np. do social media), otworzenie centrum pomocy, lokalizacje 2.0, reklamy i promocje. Efekt? Playstation pomimo braku możliwości piracenia, nadal utrzymało rynek i to pomimo możliwości piracenia u konkurencji. Majstersztyk i mission impossible w jednym. By polskiego Janusza-pirata przerobić na polskiego Janusza-klienta? 15 lat temu ktoś by pomyślał, że to science-fiction. I to takie na mocnym haju. Innymi słowy - Sony zamiast obrażać się jak Nintendo, wzięło ową bazę graczy która wychowała się na piratach, i zadbało o nią tak że dziś nadal pozycja Playstation jest dominująca.

Najbardziej chyba w tym wszystkim wychodzi, że sfrajerzyło w Polsce Nintendo. Mając bazę wychowaną na Mario i spółce, zrobili w Polsce wszystko na odwal, porzucając swe dzieci i nawet oddanych fanów. A szkoda, bo na sentymencie sprzed lat da się w Polsce daleko ujechać. Zwłaszcza, że Nintendo wciąż ma się czym pochwalić...

Opublikowano

A to nie możesz kupić pudełkowej i cd-keya dodać do biblioteki steam?

Rockstar chyba nie daje klucza na steam tylko do tego ich Social Cluba. 

Opublikowano

Code name steam to ta gra ze srednia jak drivecrap? :obama: slaby port i kolejna czesc tasiemca od capcom. Wszystkie konsole na kolanach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.