Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kłamiesz. Przecież tylko "wkładasz płytę i grasz"

Takie coś było dwie generacje temu. Piękne czasy, które już nie wrócą :(
piec generacji temu.

Ds, 3ds, wii, wiiu wkladasz gre i jazda

No i na Nintendo masz gry, a nie resztki od stołu pańskiego (PC-towego).

Zainstalowałem ten cały update i tu takie coś:

HOD5QU4l.jpg

Boże, jaki ten sprzęt jest gówniany. Teraz każe mi pobrać update przy pomocy PC, wrzucić na pendrive, włożyć pendrive do konsoli. I tak progress - na PS3 byłby już brick i konsola do kosza na śmieci.

Z PC nigdy nie miałem takiego problemu.

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Takiej ofensywy rycerzyków blaszek chyba tu jeszcze nie było. Dużo mają czasów na pisanie bo popsute giereczki z early access szybko się przechodzi lub porzuca. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

zazdroszczę klapersom odświeżonego abe'a :(. ale na szczęście nie na długo :).

Szlachta jutro gra, biedota i plebs czeka nie wiadomo do kiedy. Jutro będę o was pamiętał przy ogrywaniu tego klasyku na moim 55 calowy hx850.

Opublikowano

ping - a po prostu zatwierdź/ lub anuluj, może sama sie uruchomi prawidłowo i pobierz aktualizacje z poziomu konsoli

Opublikowano

ping - a po prostu zatwierdź/ lub anuluj, może sama sie uruchomi prawidłowo i pobierz aktualizacje z poziomu konsoli

Nie no, po resecie wstała, ale przynajmniej mam powód do hejtowania! ;)

Opublikowano

Coś lichy ten pański stòł, skoro obce mu są dania takie jak Tlou, Rdr, Infamous, LBP, Journey, Killzone czy Uncharted. Gta V na ten stòł wpadło po roku, gdy się już najedzono gdzie indziej. Watch dogs na stöł dotarło z odkrojonym mięsem, a AC IV w słabo przyrządzonej na szybko postaci. Ech, bieda-stòł, z czym do ludzi panie...

Opublikowano

Szlachta jutro gra, biedota i plebs czeka nie wiadomo do kiedy. Jutro będę o was pamiętał przy ogrywaniu tego klasyku na moim 55 calowy hx850.

Dobrze ze przypomniales na czym bedziesz gral, mysle ze wszyscy zdazyli juz zapomniec :teehee:

Opublikowano

ogram na pc jak dokupię więcej ramu

Opublikowano

Już było mówione wiele razy że nieszanowanie marki plejstejszyn powoduje takie sytuacje Ping więc możesz być zły tylko na siebie a nie na nadkonsole.

Opublikowano

Mendrek, ograłeś Ty to Journey już?

Opublikowano

Nie no, po resecie wstała, ale przynajmniej mam powód do hejtowania! ;)

po co swoją konsole hejtujesz? :D

ja miałem coś takiego 2 dni temu, ale przypadkiem wziąłem inicjowanie kliknąłem i anulowałem

nic sie nie stało, nie wymazało dysku nic, po resecie normalnie wstała :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Coś lichy ten pański stòł, skoro obce mu są dania takie jak Tlou, Rdr, Infamous, LBP, Journey, Killzone czy Uncharted. Gta V na ten stòł wpadło po roku, gdy się już najedzono gdzie indziej. Watch dogs na stöł dotarło z odkrojonym mięsem, a AC IV w słabo przyrządzonej na szybko postaci. Ech, bieda-stòł, z czym do ludzi panie...

TLoU - bez rewelacji.

RDR - brokeback mountain: GTA edition.

Infamous - każda część wiała tą samą nudą, jedynka była ok, ale jak na czasy w których wyszła. Potem odświeżanie tych samych patentów w kółko...

LBP - media molecule powinno zbankrutować, taką chałę wciskają ludziom.

Journey - pseudoartystyczna gierka, idziesz przez pustynie ludkiem. Pewnie znalazłoby się ze sto lepszych indyków.

Killzone - to ten FPS, w którym żeby się obrócić trzeba 2 sekund? LOL, na PC zajmuje mi to ułamek sekundy na mojej laserowej, gamingowej myszce.

Uncharted - no, całkiem niezła gra, chociaż unearthed jest znacznie lepsze, a robiło je kilka osób.

Civ 5 miażdży wszystkie powyższe razem wzięte.

@Fanek

'moją' konsolą jest PC. Reszta sprzętu kurzy się - kupiłem by lepiej poznać wroga.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Dobrze ze przypomniales na czym bedziesz gral, mysle ze wszyscy zdazyli juz zapomniec :teehee:

Ma się rozumieć.

Może i będzie jakaś fota, aby ból dupy był jeszcze większy, oczywiście standardowo z lampką wina.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

TLoU - bez rewelacji.

Infamous - każda część wiała tą samą nudą, jedynka była ok, ale jak na czasy w których wyszła. Potem odświeżanie tych samych patentów w kółko...

Journey - pseudoartystyczna gierka, idziesz przez pustynie ludkiem. Pewnie znalazłoby się ze sto lepszych indyków.

Killzone - to ten FPS, w którym żeby się obrócić trzeba 2 sekund? LOL, na PC zajmuje mi to ułamek sekundy na mojej laserowej, gamingowej myszce.

Uncharted - no, całkiem niezła gra, chociaż unearthed jest znacznie lepsze, a robiło je kilka osób.

Civ 5 miażdży wszystkie powyższe razem wzięte.

XD ale takie spore xD nawet większe niż to że mendrek wymienia gry w które nie grał.

Opublikowano

Ludwes: Nie, bo za słabe mam audio, by w pełni cieszyć się tym artystycznym i emocjonalnym doznaniem... :P

Opublikowano

TLoU - bez rewelacji.

Chyba cie suty pieka.

Opublikowano

Grałem w każdą z tych gier i żadna z nich nie wywarła na mnie tak mocnego wrażenia jak na przykład To The Moon - gra robiona przez kilka osób.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Grałem w każdą z tych gier i żadna z nich nie wywarła na mnie tak mocnego wrażenia jak na przykład To The Moon - gra robiona przez kilka osób.

Fajne jako ciekawostka , ale ja chce grać, nie oglądać historię przez 2h.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Yep, To the moon fajne, ale gra robiona w rpg makerze nie może się równać TLoU, który fabularnie jest równie dobry jak nie lepszy, a graficznie nawet nie ma co porównywać.

Jakby ta gra wyszła tak z 15lat temu to pewnie by było 10/10, tak to przyjemna gra w przerwie od dużych produkcji.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

TLoU fabularnie leży pod jednym względem - pierwsze 30 minut gry i jeżeli masz odrobinę oleju w głowie, dokładnie wiesz jak się cała historia skończy.

Niestety jeśli chodzi o scenariusze do gier wideo, to większość blockbusterów jest klepana na takim samym poziomie, jak kinowe hity klasy B. O fajnych historiach z mega twistami możemy sobie pomarzyć

Opublikowano

Mi tam sie pierwsza 30tka podobala, z gory wiedzialem jak to sie skonczy jednak wg mnie bylo bardzo klimtycznie na poczatku, bycie w epicentrum tego pyerdolnika zaraz po tym jak

sie to wszystko zaczelo zamiast krotkiego prologu w ktorym ktos mi tylko mowi ze minelo tyle i tyle od rozpoczecia epidemii i graj sobie.

Opublikowano

Tak, to było zacne, a potem zaczęło się noszenie drabiny...

Opublikowano

Końcówka rdr> jakieś tu de kał

Opublikowano

Końcówka rdr> jakieś tu de kał

Najlesze zakonczenie gereracji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.