Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Grzesiu jak zwykle celnie trafia w samo sedno. Demaskując loże i roszczenia.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ppe.pl :dynia:

news z problemami z frameratem na XO przewija się na wielu stronach, jak ci się nie podoba PPE to wejdź sobie na jakąś zagraniczną.

Opublikowano

Fifa 15 w EA Access

screenshot2015-05-08as1soy.png

Opublikowano

Zadzwoniłem do supportu i ucięliśmy sobie pogawędkę. Spokojnie powiedziałem że kupiłem grę w której opisie nie ma informacji że trzeba się skradać, jest napisane tylko o strzelaniu. Dodałem że jestem tym faktem zawiedziony, gdybym wiedział że tak jest to bym gry nie kupił, jest mi z tym źle i co support na to. Pracownik wsparcia sprawdził opisy w sklepie MS oraz na stronie oficjalnej i stwierdził że nie ma tam nic o skradaniu, oraz że opisy się różną. Czyli można uznać że zachodzi niezgodność towaru z opisem. Poprosił bym skontaktował się z wydawcą i potwierdził prawidłowość obu opisów, co też uczyniłem. 

Następnego dnia odpisał mi niejaki Andrew, stwierdził że (cytuję) I will try my hardest to help you today ( ;D ), po czym napisał że oba opisy są OK. Zadzwoniłem znów na infolinię Xboxa i poszło szybko. Gra została usunięta z mojego konta a kasa ma wrócić na kartę którą płaciłem. Pewnie zobaczyli że mam tylko cheevo za prolog i grałem w to krótko. Dla mnie rewelacja.

Przy okazji jeśli ktoś z polskiego wsparcia Xboxa to czyta - dziękuję bardzo

Przeklejone z innego forum na temat Wolfensteina:TOB. 

Już to widzę jak Sony by oddało. :pawel:

Pięknie MS prezentuje się i to w Polsce gdzie Sony ma wyj*bane. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ppe.pl :dynia:

Kolejny znajomy chce wymienic Loniaka na PS4, po tym, jak ustawil PC w deszczu na 30 aut noca i mial podobno sec freezy... Napisal mi dzisiaj, ze to nie byly dropy animacja, ta gra stawala w miejscu...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Halo 5 wam pokaże jak to łoniak niedomaga  :reggie:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Zadzwoniłem do supportu i ucięliśmy sobie pogawędkę. Spokojnie powiedziałem że kupiłem grę w której opisie nie ma informacji że trzeba się skradać, jest napisane tylko o strzelaniu. Dodałem że jestem tym faktem zawiedziony, gdybym wiedział że tak jest to bym gry nie kupił, jest mi z tym źle i co support na to. Pracownik wsparcia sprawdził opisy w sklepie MS oraz na stronie oficjalnej i stwierdził że nie ma tam nic o skradaniu, oraz że opisy się różną. Czyli można uznać że zachodzi niezgodność towaru z opisem. Poprosił bym skontaktował się z wydawcą i potwierdził prawidłowość obu opisów, co też uczyniłem. 

Następnego dnia odpisał mi niejaki Andrew, stwierdził że (cytuję) I will try my hardest to help you today ( ;D ), po czym napisał że oba opisy są OK. Zadzwoniłem znów na infolinię Xboxa i poszło szybko. Gra została usunięta z mojego konta a kasa ma wrócić na kartę którą płaciłem. Pewnie zobaczyli że mam tylko cheevo za prolog i grałem w to krótko. Dla mnie rewelacja.

Przy okazji jeśli ktoś z polskiego wsparcia Xboxa to czyta - dziękuję bardzo

Przeklejone z innego forum na temat Wolfensteina:TOB. 

Już to widzę jak Sony by oddało. :pawel:

Pięknie MS prezentuje się i to w Polsce gdzie Sony ma wyj*bane. 

Jaki ku.rwa ulung xD nienapisali, że nie tylko pif paf to do kosza lelellelele

Opublikowano

No nie wiem, ten screen z gry Google Earth jakis taki dziwny, zolta linia ma widoczne zabki, biala linia w ogole przerwana, obecna jest tez jakas cenzura, no najgorsza wersja moim zdaniem.

Opublikowano

boże ficek jesteś najgorszy klap

Opublikowano

bo google earth to ex na pc

Opublikowano

ficuś chce nam coś przekazać? czy ktoś może tłumaczyć?

Opublikowano

Myślę, że należy spytać Fanka. Oddaję głos do studia. 

Opublikowano

Czy jest na sali jakiś zdrowy klap, który rozszyfruje ficusiową enigme?

Opublikowano

ficuś chce nam coś przekazać? czy ktoś może tłumaczyć?

ze graficznie gt6>google earth>forza5

Opublikowano

Halo 5 wam pokaże jak to łoniak niedomaga  :reggie:

Czy Soul już jest ostatnim botem na forum? Chyba nikt więcej ostatnio wiary w moc łoniaka nie okazywał.

Opublikowano

Spokojnie, pojawi sie DX 12, wyjdzie aktualizacja xbox one i konsola odjedzie na pełnym gazie w 1080p i 60 klatkach :dynia:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Forza 5 to szybki port z X360 to przecież kazdy wie, nawet Daddy.

Chcesz grać w gry kompletne, kup X360 z Forza Horizon i Forza 4

Opublikowano

A może ktoś nie lubi gdy pada? Może ktoś nie lubi trawy? Czemu zakładacie, że każdemu na tym zależy?

Opublikowano

W F4 świetna muzyka w menu, reszta nuda.

Opublikowano

podejrzewam ze na ps4 tez z tym krucho

fanek sam się zaorał   :daddy:

Opublikowano

Spokojnie, pojawi sie DX 12, wyjdzie aktualizacja xbox one i konsola odjedzie na pełnym gazie w 1080p i 60 klatkach :dynia:

Ja w te chmury, uwolnienie mocy przez kinecta i DX12 nigdy nie wierzyłem, jak coś to kiedyś da to OK fajnie, jakiś wielkich pokładów nadzieje z tym związanych nie mam.  Za to wierzę, że ta konsola jeszcze pokaże na co ją stać tyle, przypomnę, że PS3 też potrzebowała czasu i to sporo czasu.

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.