Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:facepalmz:

Protip - na pewno jakiś będzie.

Nowy RDR, granie synem bohatera z poprzedniej części. Ło matko. Preorderowałbym :exact:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Red Dead Redemption i Red Dead Revolver to dwie rózne serie.

Nope to dwie rożne odsłony jednej serii jaką jest Red Dead

Opublikowano

ja liczę na  Mario na iOS  :wio: bo nie kupie konsoli za 1000zl zeby pograc w gry ze snesa

Opublikowano

Red Dead Redemption i Red Dead Revolver to dwie rózne serie.

Nope to dwie rożne odsłony jednej serii jaką jest Red Dead

no to nie będzie się nazywać RDR 3 anyway, SZACH MAT LEWACKA KURTYZANO

ja bym przyjął prequel przygód Marstona jak jeszcze robił borutę w old gangu

Opublikowano

resident evil na androida

metal gear solid na ios

mario na lumie

tak to widze, japonia wraca

Opublikowano

Niekoniecznie, bo Nintendo nic nie wspominało o nowym Mario w tym roku. Co jest bardzo dziwne, zważając, że w tym roku mamy 30 lecie marki... Mam nadzieję, że będzie pełnoprawny mario w 3D a nie tylko kolejne pokazy Mario Makera :/ 

A RDR 3 brałbym, oooj brałbym 

Opublikowano

ja liczę na  Mario na iOS  :wio: bo nie kupie konsoli za 1000zl zeby pograc w gry ze snesa

ps4 kupiłeś by pograć w gierki z androida

Opublikowano

Nowy RDR, granie synem bohatera z poprzedniej części. Ło matko. Preorderowałbym :exact:

wszystko tylko nie ten kmiot, jezusie jaka to była żałość z tego syna  :niedobrze:

Opublikowano

Ja bym zobaczyl jakis gameplay z Mass Effecta nowego albo Mirrors Edge ale pewnie co najwyzej nowe CGI wrzuca.

Opublikowano

Obecnie z targami najgorsze jest to, że każdy "real life gameplay video" można wsadzić między bajki bo nie ma chyba teraz studia poza Nintendo, które by nie kłamało w zwiastunach

Opublikowano

ME mogliby pokazać. Oby tylko nie spjer.dolili tego jak zakończenia trójki przed rozszerzeniem.

Opublikowano

Mirror's Edge ma wyjść w pierwszym kwartale 2016 (razem z PvZ: Garden Warfare 2) więc gameplay już powinni pokazać.

Mass Effect też na bank będzie w jakiejś formie.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Od zawsze bawi mnie wieszczenie złych wyników sprzedażowych w korelacji z exami, szczególnie w USA (i tak jestem pewien, że MS wygra końcówkę roku w NA i może UK ). Battlefront sprzeda więcej konsol niż Uncharted i GoW razem, tak jak nic nie doganiało sprzedaży CoD i x360 (nawet Halo). Zresztą z dużych gier od MS to tylko Halo się liczy. Forza nie ma kompletnie żadnego wpływu na sprzedaż (bo to seria ledwo sprzedająca się powyżej 2-3 mln). Tomb Ridera jestem bardzo ciekaw, bo do tej pory sprzedaż marki rozkładała się 69% dla Ps3 i 31% dla x360, dodatkowo jak większość gier Eidos, większa część sprzedaży pochodzi z Europy (gdzie X1 niestety nie istnieje, osobiście przeczuwam spory fail dla S-E).

Nie mniej jak dobrze pójdzie to pod koniec roku na rynku będzie już ponad 50 mln konsol (34-36 mln Ps4,14-16 mln x1) i częstotliwość wydawania gier pewnie delikatnie wzrośnie u wszystkich wydawców.

Opublikowano

resident evil na androida

metal gear solid na ios

mario na lumie

tak to widze, japonia wraca

żabo przecież grasz w angry birds na telefonie akurat w twój target

Opublikowano

Nom z Mirrors Edge zas ucichlo, obawiam sie ze glownie Battlefront bedzie od Dice. Z Mass Effecta bym chcial zobaczyc chociaz kim bedzie bohater i jak sie ma sytuacja w uniwersum.

Opublikowano

Obecnie z targami najgorsze jest to, że każdy "real life gameplay video" można wsadzić między bajki bo nie ma chyba teraz studia poza Nintendo, które by nie kłamało w zwiastunach

Zelda na tym pierwszym zwiastunie co pokazali rok temu wyglada wg mnie podejrzanie

Opublikowano

Kolejny downgoard z the division jeszzcze  :yao:  aaaaale to będzie gniot

Opublikowano

Zelda na tym pierwszym zwiastunie co pokazali rok temu wyglada wg mnie podejrzanie

Na kolejnym gameplayu który pokazali  na vga wyglądała tak samo, także tego :reggie: dupka boli ze wii u ma gry ktore artstylem niszcza wszystko co masz na swojej ps4 ? 

Opublikowano

Divinity: Original Sin wyjdzie na konsole. Blachy znowu tracą exa.

Dobrze, im więcej osób w to pogra tym lepiej, ale raczej nie sądzę, żeby taka gierka zawojowała na rynku konsolowym

Opublikowano

Shieeeeet :obama: 

Ano, downgorad w 720p będzie

Opublikowano

Jeszcze został im symulator kąpieli ze starym i symulator kromki chleba, bo symulator kozy dostanie ich koalicjant w prawilnym 900p.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dobrze, im więcej osób w to pogra tym lepiej, ale raczej nie sądzę, żeby taka gierka zawojowała na rynku konsolowym

Przyjdzie taki mendrek powie meh klikadełko i odpali Dragon Age II, przyjdzie yeti powie to nie jest nawet grafika i odpali The Order, przyjdzie Fanek okaże się, że trzeba coś czytać i odpali gierki od ubi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.