Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

:facepalmz:

Protip - na pewno jakiś będzie.

Nowy RDR, granie synem bohatera z poprzedniej części. Ło matko. Preorderowałbym :exact:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Red Dead Redemption i Red Dead Revolver to dwie rózne serie.

Nope to dwie rożne odsłony jednej serii jaką jest Red Dead

Opublikowano

ja liczę na  Mario na iOS  :wio: bo nie kupie konsoli za 1000zl zeby pograc w gry ze snesa

Opublikowano

Red Dead Redemption i Red Dead Revolver to dwie rózne serie.

Nope to dwie rożne odsłony jednej serii jaką jest Red Dead

no to nie będzie się nazywać RDR 3 anyway, SZACH MAT LEWACKA KURTYZANO

ja bym przyjął prequel przygód Marstona jak jeszcze robił borutę w old gangu

Opublikowano

resident evil na androida

metal gear solid na ios

mario na lumie

tak to widze, japonia wraca

Opublikowano

Niekoniecznie, bo Nintendo nic nie wspominało o nowym Mario w tym roku. Co jest bardzo dziwne, zważając, że w tym roku mamy 30 lecie marki... Mam nadzieję, że będzie pełnoprawny mario w 3D a nie tylko kolejne pokazy Mario Makera :/ 

A RDR 3 brałbym, oooj brałbym 

Opublikowano

ja liczę na  Mario na iOS  :wio: bo nie kupie konsoli za 1000zl zeby pograc w gry ze snesa

ps4 kupiłeś by pograć w gierki z androida

Opublikowano

Nowy RDR, granie synem bohatera z poprzedniej części. Ło matko. Preorderowałbym :exact:

wszystko tylko nie ten kmiot, jezusie jaka to była żałość z tego syna  :niedobrze:

Opublikowano

Ja bym zobaczyl jakis gameplay z Mass Effecta nowego albo Mirrors Edge ale pewnie co najwyzej nowe CGI wrzuca.

Opublikowano

Obecnie z targami najgorsze jest to, że każdy "real life gameplay video" można wsadzić między bajki bo nie ma chyba teraz studia poza Nintendo, które by nie kłamało w zwiastunach

Opublikowano

ME mogliby pokazać. Oby tylko nie spjer.dolili tego jak zakończenia trójki przed rozszerzeniem.

Opublikowano

Mirror's Edge ma wyjść w pierwszym kwartale 2016 (razem z PvZ: Garden Warfare 2) więc gameplay już powinni pokazać.

Mass Effect też na bank będzie w jakiejś formie.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Od zawsze bawi mnie wieszczenie złych wyników sprzedażowych w korelacji z exami, szczególnie w USA (i tak jestem pewien, że MS wygra końcówkę roku w NA i może UK ). Battlefront sprzeda więcej konsol niż Uncharted i GoW razem, tak jak nic nie doganiało sprzedaży CoD i x360 (nawet Halo). Zresztą z dużych gier od MS to tylko Halo się liczy. Forza nie ma kompletnie żadnego wpływu na sprzedaż (bo to seria ledwo sprzedająca się powyżej 2-3 mln). Tomb Ridera jestem bardzo ciekaw, bo do tej pory sprzedaż marki rozkładała się 69% dla Ps3 i 31% dla x360, dodatkowo jak większość gier Eidos, większa część sprzedaży pochodzi z Europy (gdzie X1 niestety nie istnieje, osobiście przeczuwam spory fail dla S-E).

Nie mniej jak dobrze pójdzie to pod koniec roku na rynku będzie już ponad 50 mln konsol (34-36 mln Ps4,14-16 mln x1) i częstotliwość wydawania gier pewnie delikatnie wzrośnie u wszystkich wydawców.

Opublikowano

resident evil na androida

metal gear solid na ios

mario na lumie

tak to widze, japonia wraca

żabo przecież grasz w angry birds na telefonie akurat w twój target

Opublikowano

Nom z Mirrors Edge zas ucichlo, obawiam sie ze glownie Battlefront bedzie od Dice. Z Mass Effecta bym chcial zobaczyc chociaz kim bedzie bohater i jak sie ma sytuacja w uniwersum.

Opublikowano

Obecnie z targami najgorsze jest to, że każdy "real life gameplay video" można wsadzić między bajki bo nie ma chyba teraz studia poza Nintendo, które by nie kłamało w zwiastunach

Zelda na tym pierwszym zwiastunie co pokazali rok temu wyglada wg mnie podejrzanie

Opublikowano

Kolejny downgoard z the division jeszzcze  :yao:  aaaaale to będzie gniot

Opublikowano

Zelda na tym pierwszym zwiastunie co pokazali rok temu wyglada wg mnie podejrzanie

Na kolejnym gameplayu który pokazali  na vga wyglądała tak samo, także tego :reggie: dupka boli ze wii u ma gry ktore artstylem niszcza wszystko co masz na swojej ps4 ? 

Opublikowano

Divinity: Original Sin wyjdzie na konsole. Blachy znowu tracą exa.

Dobrze, im więcej osób w to pogra tym lepiej, ale raczej nie sądzę, żeby taka gierka zawojowała na rynku konsolowym

Opublikowano

Shieeeeet :obama: 

Ano, downgorad w 720p będzie

Opublikowano

Jeszcze został im symulator kąpieli ze starym i symulator kromki chleba, bo symulator kozy dostanie ich koalicjant w prawilnym 900p.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Dobrze, im więcej osób w to pogra tym lepiej, ale raczej nie sądzę, żeby taka gierka zawojowała na rynku konsolowym

Przyjdzie taki mendrek powie meh klikadełko i odpali Dragon Age II, przyjdzie yeti powie to nie jest nawet grafika i odpali The Order, przyjdzie Fanek okaże się, że trzeba coś czytać i odpali gierki od ubi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.