Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Reklamowanie spotify w grze RPG. :facepalmz:

Ja (pipi)e, odpalam sobie Wieśka na premiere, a w tle leci albański raj :banderas:

Opublikowano

Dobrze ze co poniektórzy moga pograc w wieska w 1440p i 60 fps :sir:

Opublikowano

No myślę, że NASA będzie zadowolona. :kaz:

Opublikowano

na 24"  :shieeet:

Książki przeczytane?

Opublikowano

na 24"  :shieeet:

Na 4 calach, w zegarku.

Opublikowano

książki obejrzane :kaz:

Plejka Ci spłonie za te herezje  :shotgun:

Opublikowano

Dostałem pierwsze ostrzeżenie w życiu. Chciałbym przeprosić w tym miejscu za moją wcześniejszą wypowiedź.

Co do wiedźmina 3 na pc. Będzie wyglądać lepiej w 60 fps i z lepszą grafiką. I tak zobaczy to niewiele osób ale czemu tej garstce tak zazdrościcie efektów dodatkowych? Ja będę grał na 50 calowym tv w 60 fps, na padzie bezprzewodowym od xboxa 360 siedząc na kanapie w słuchawkach playstation bezprzewodowych;).

Opublikowano

"o jednego idiotę mniej na forum "

:facepalmz: To Blaber powinien warna dostawac co 30min.

Zawieszenie Yaczesa mocno z anusa. Dostal bloka za "szerzenie piractwa" w CW, ktore jest typowym zsypem i wiadomo, ze nikt nie traktuje postow tutaj serio, kiedy w dziale wyzej zalozyl temat o graniu u siebie i debatowal przez n stron jakie emu zainstalowac i jakie romy odpalic... Fuck logic.

Opublikowano

z czego nie wolno się śmiać? z wiedźmina, mkay?

Opublikowano

Blantman zawsze spoko!

Opublikowano

Zdjecte bo Redzi kazali, jak wam sie podoba taka postawa to w sumie nie wiem co wam powiedziec.

Opublikowano

Fajne zdjecia lataja po necie juz:

Oby to nie oznaczalo tego samego co z Project Cars :shieeet:

rnlfiMm.jpg

Opublikowano

Zdjecte bo Redzi kazali, jak wam sie podoba taka postawa to w sumie nie wiem co wam powiedziec.

Podejrzewam, że inne redakcje się "poskarżyły" - zapewne były jakieś terminy, a Niemcy je złamali. 

Opublikowano

Podejrzewam, że inne redakcje się "poskarżyły" - zapewne były jakieś terminy, a Niemcy je złamali. 

Przynajmniej juz wiem ze wystarczy mi Geforce 6600 GT na wiedzmina. Co nie Exact?

Opublikowano

Teraz będziecie to 60 fps powtarzać jak mantrę, jakby to był deal breaker w grze rpg? W poprzedniej generacji przynajmniej 1080p mieliście, a teraz w kółko tylko "60 fps! 60 fps!" :yao: Ciekawe czy ci to przynajmniej w 60 fps pójdzie...

Opublikowano

Jak się gra na starym monitorze ze śmiesznie niską rozdzielczością albo crt to być może. Trzeba mieć nieźle porobione, żeby poświęcić jakość i ostrość grafiki dla 60 fps w czymkolwiek poza bijatykami, strzelankami multi, grami sportowymi i wyścigami.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Fajne zdjecia lataja po necie juz:

Oby to nie oznaczalo tego samego co z Project Cars :shieeet:

rnlfiMm.jpg

Pewnie jakiś w(pipi)iony czarnuch :shieeet:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.