Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

boi sie ze sie wyda ze to iras lub juras, koles nie ujawnia psn, nawet nie pisze w co tam gra, dziwnym trafem na gejonly wczoraj temat nabijania sie z maciomaniaka zaczal juras, ktory zrobil print screena z naszego cw, ich Lem nigdy tam sie o naszym forumku nie wypowiadal

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W takim razie banik za multikonto. :lapka:

Opublikowano

to trzeba być chorym, prawie jak figaro chcący passy do neogafa

Opublikowano

Widze, ze najtezsze umysly z gejonly pracowaly nad wykreowaniem wizerunku Klapa doskonalego, laczacego cechy irasiada i jurasa. Gigantyczny projekt bez precedensu w historii forumingu majacy zetrzec w proch xboxowe robactwo, celnoscia ripost, sila retoryki i poczuciem humoru

Niestety, skonczylo sie na pokladzie beki, ktora jest wprost proporcjonalna do sumy beki generowanej przez 2 poprzednich miszczow, ktorzy zostali zniszczeni psychicznie

Opublikowano

boi sie ze sie wyda ze to iras lub juras, koles nie ujawnia psn, nawet nie pisze w co tam gra, dziwnym trafem na gejonly wczoraj temat nabijania sie z maciomaniaka zaczal juras, ktory zrobil print screena z naszego cw, ich Lem nigdy tam sie o naszym forumku nie wypowiadal

Ależ oni mają przykre życie.

Zastanawia mnie, co ja ich tak właściwie obchodzę, ale widocznie muszą mieć wielki ból dupska, skoro screeny moich postów trafiają na forum i jeszcze jak widzę - konkretnie się mną interesują.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Figaro dziala na innym forum czy prywatnie teraz rozsyla info?

Opublikowano

Pewnie od Irasa i Jurasa. 

Opublikowano

Zastanawia mnie, co ja ich tak właściwie obchodzę, ale widocznie muszą mieć wielki ból dupska, skoro screeny moich postów trafiają na forum i jeszcze jak widzę - konkretnie się mną interesują.

Weź przeczytaj swojego posta który został zacytowany i potem zadaj sobie to pytanie jeszcze raz...

Opublikowano

Weź przeczytaj swojego posta który został zacytowany i potem zadaj sobie to pytanie jeszcze raz...

Moldar, no doskonale to rozumiem, ale ten post został jeszcze odpowiednio przerobiony ;) 

Wiem, że uderzam w Gameonly, ale skoro tak mną każdy tam "gardzi" to co ich to interesuje.

Nvm, czekam na TLG na E3 w takim razie.

Opublikowano

Do tego pisał coś w temacie o Bloodbornie a z tego co widziałem to Juras na nikogoforum ciągle podnieca się BB. Także ten ja bym postawił ultimatum lemonce, ale pokazuje psn id na którym jest zagrany Bloodborne albo niech moderacja da mu banika na CW. 

Opublikowano

TLG, ale byłaby masakracja zielonych karaluchow. Nowe narodziny mesjasza generacji :banderas:

ND zamiecie nową prezentacją U4, GG pojawi się ze swoim rpg tworzonym przez ludzi, którzy wcześniej maczali palce przy Falloucie i Wiesku. Capcom rozpali głowy fanów bijatyky nowym pokazem SFV, może też pojawi się konkurent dla Miyazakiego czyli Deep Down, a jeżeli mowa o Miyazaki, czas na zapowiedź dlc do GOTY 2015. Insomniac wraca do Królestwa Niebieskiego z nowym Ratchetem, dzięki czemu zarobią na godne życie, a nie jak przy SO na papier do dupy i zapasy kawy na kwartał. Jest jeszcze magiczne Rime, No Mans Sky czy nowa gra twórcy Beyond i Reymana czyli Wild. Już nie wspominam o takich cyfrowych perlach jak Amplitude czy Alienation. Nie wykluczone, ze na scenie pojawi się największy francuski twórca gier, wizjonera Dejw Cage ze swoim nowym IP (oby to była Kara), który wyznaczy nowe standardy graficzne. Jest jeszcze Media Molecule, Santa Monica, Cambridge, Sucker Punch, Bend, ale gry tych twórców pewnie na PS Experience, czyli podczas zlotu baronów z całego świata w mieście wódy, koksu i dzifek. Zapomniałem o morfeusz, który będzie tym dla gier, co elektryczność dla ludzkości.

Szykuje się piękna przyszłość dla Nadkonsoli, powolne kroczki do dominacji jak za czasów PSX, bo dominację jak za czasów PS2 to już mamy.

THIS IS LIVING

:kaz::banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Marzenia jak przy każdym e3, a skończy się tak samo jak zawsze.

Opublikowano

Już wiadomo co oznaczało zdjęcie Wieska3 w wersji na xzloma, ładnie leżącego sobie tam, gdzie jego miejsce, czyli w koszu.

if you have both systems, the playstation version is the version absolutely to get

Boty kolejny raz na kolanach z pełnymi ustami, ale sami Redzi mówili, ze lepiej grać na ustawieniach low niż na guwnie rozmazanym.

Nie tak dawno w tym swoim narkotykowym ciągu bociarnia coś majaczyla o lepszej wersji. xDDD

Co następne? Batman i MGS :kaz:

Opublikowano

GZ ledwo chodziło w 720p to sama piątka może uciągnie to 360p  :kaz:

Opublikowano

Widze ze sojusz botow i klapkow trwal tylko jeden dzien, to i tak dluzej niz myslalem :notbad:

Opublikowano

Na PS4 framerate w Wieśku jest daleki od ideału, ale na bonerze ta gra przypomina smutne czasy Dragon Age: Origins na PS3. Naprawdę mi przykro, suteq :dynia: Ciekawe czy 1.01 to tzw. day 1 patch, czy Redzi mają coś jeszcze w zanadrzu.

Marzenia jak przy każdym e3, a skończy się tak samo jak zawsze.

Czyli jak? Na ostatnim E3 zapowiedzieli mesjasza, który wyszedł zaledwie dziewięć miesięcy później. Żaden klapek nie pogniewałby się na powtórkę z rozrywki.

Opublikowano

Widze ze sojusz botow i klapkow trwal tylko jeden dzien, to i tak dluzej niz myslalem :notbad:

Jaki sojusz? Ja ani Mendrek niczego nie podpisywalismy. To boty mają za koalicjanta blacharzy, bo w końcu sami się wywodzą z tego środowiska.

Królestwo Niebieskie maszeruje po zwycięstwo, bo niby z kim ma walczyć? Z niedobitkami na czele których stoi Mazzeo, czy z tymi drugimi od petycji i symulatora kąpieli ze starym?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Przeciez to oczywiste było ze wersja na XOne będzie najgorsza, ale to i tak świadomy wybór, wystarczy popatrzeć na sutka, wie ze to najgorsza konsola z past genowymi grami a w jej najlepszego exa grały boty jak był za free na weekendzie, ale on ma taka chęć posiadać ten sprzęt i tyle, szacunek.

Opublikowano

Boty, miejcie wyrozumialosc dla klapow, dostali z rocznym opoznieniem gre, ktora wyglada jak Forza 5(tylko ma 30fps zamiast 60 :dynia:) i musieli potem czekac jeszcze kolejne 2 miechy, zeby dostac deszcz i graja tylko w deszczu, bo inaczej to nawet nie grafika.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Sony takie kurwa dobre. Nie mogę odpalić gier cyfrowych i z plusa bo wygasły do nich licencje a przywracanie nic nie daje.

Zaraz wydupcę ten kawał plastiku przez okno  :facepalmz:

Koper ale serio idź się rąbnij porządnie głową o ścianę, marny bocie.

Opublikowano

Hehe na steam i gog takich problemów nie mam. No ale fakt konsole to wyższa kultura grania

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Sony takie kurwa dobre. Nie mogę odpalić gier cyfrowych i z plusa bo wygasły do nich licencje a przywracanie nic nie daje.

Zaraz wydupcę ten kawał plastiku przez okno :facepalmz:

Masorz, nie chce nic mówić, ale ostatnio coś gadales ze przechodzisz do obozu Dejwa. Sprawiedliwość w świecie plejstejszon działa szybko.

;P

Marki nie szanujesz, licencji na gierki oczekujesz?

Hehe na steam i gog takich problemów nie mam. No ale fakt konsole to wyższa kultura grania

Premiera W3 coraz bliżej, a wraz z nią tony beki z pc lab. :banderas:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Kolejne porownanie Wiedzmina, PC vs PS4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.