Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Widzę 11 gier - 6 do ogrania na PS4, 6 na Wii U i 5 na bonerze. W jaki sposób klapy i boty są tu szczególnie przegrani?

Opublikowano

Widzę 11 gier - 1 do ogrania na PS4, 5 mocarnych na Wii U i 0 na bonerze, a reszta na PC w 4k  :master:

Fixed

Edytowane przez Starh

Opublikowano

gdzie te drzewo?

Opublikowano

Kurva, zapomniałem umieścić Fanka w drzewie genealogicznym klapów. Tak mi wstyd. :(

Opublikowano

Pograłem sobie nieco w GTA V na moim master race na maksymalnych ustawieniach. Różnica nie jest aż tak wyraźna jak przy przeskoku PS Trzy -> PS4. No, gdy wszytko stoi w miejscu, bowiem to ultrapłynne 60ks robi niesamowite wrażenie - podobnie jak w przypadku Unity - wysokie detale, czy maksymalne, 1080 (wiem, na konsoli jest nieco niższa, ale i tak mimo to jest jedną z najlepiej prezentujących się obecnie gier), czy 4k....meh, ale to trzydzieści, a sześćdziesiąt....

Rzecz jasna dalej uważam, iż The Order to najpiękniejsza gra, pomimo trzydziestu klatek, ale by DoA z PSX był lepiej animowany niż MK X.... Co za generejszon, a nawet Tekken na Szaraka działał w 60klatkach.

Opublikowano

jeszcze tego tu brakowalo  :obama:

Opublikowano

Kurva, zapomniałem umieścić Fanka w drzewie genealogicznym klapów. Tak mi wstyd. :(

Fanczesko Lwie Serce

Na konfie MS musza w koncu pokazac gameplay ze Scalebound, czuje ze Platinum znowu zaora :banderas:

Sony z kolei niech pokaze wreszcie gameplay z tej gry nad ktora GG pracuje od dluzszego czasu.

Opublikowano

Fanczesko Lwie Serce

comment_Spb4Pz4D0gzdpy82TiNW4X0zzxUmjR3e

Opublikowano

ejjj ale nie kuzynujcie mi tu z mendrkiem bo sie pogniewam

Sam ciężko pracujesz na taką opinię. :reggie:

Ale to i tak nic, expert to jego brat, podejrzewam, że nawet bliźniak. :obama:

Chociaż Mendrek to taki generał więc drzewo genealogiczne wyglądałoby mniej-więcej tak

Mendrek Beton I jako głowa rodziny + YETI prawy kciuk z racji utraty honoru

Exact I Wygnany       Ficklap II      Fanczesko Lwie Serce

Guantanamera jako nadworny szpieg i donosiciel

irasy, jurasy, lemonki i reszta chołoty

Cienko stąpasz przyjacielu

Opublikowano

Patch premierowy 1.01 zajmuje niespełna 500 MB i wygląda na to, że deweloperowi udało się zgodnie z obietnicami naprawić sporo błędów. Po 6 godzinach gry z zainstalowanym patchem animacja ani razu wyraźnie nie chrupnęła (graliśmy na PS4). Poprawiono zwłaszcza dość uciążliwe spadki animacji podczas obracania kamerą.

To co najbardziej cieszy to skrócone o ponad połowę loadingi po śmierci postaci. W pierwotnej wersji po śmierci czekało sią czasami nawet 50 sekund, aby wrócić do gry. Teraz trwa to około 15-20 sekund, choć mowa póki co o Białym Sadzie, pierwszej mapie.

jest dobrze

http://m.ppe.pl/news-35857-wiedzmin_3__dziki_gon___czy_patch_poprawil_niedociagniecia__sprawdzamy.html

Opublikowano

Grozisz mi, przyjacielu?

:kaz:

Opublikowano

Cienko stąpasz przyjacielu

Full control my friend

Opublikowano

VR w wykonaniu Sony to taka przyszłość jak ps move i 3d xD

A i jeszcze żyroskop w padzie xD bo wibracje juz nikogo haha

Opublikowano

Kubson nie zapominaj o lampie alladyna i touchpadzie zeby pograc sobie w Playroom :kaz:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Przeciez samo sony powiedzialo, ze beda na tym tylko po(pipi)ki.

PS4 nie ma mocy do prawdziwego VR.

Opublikowano

Sony chyba jedyne co dobrego wynalazło do konsol to napęd BD. 

Opublikowano

Przeciez samo sony powiedzialo, ze beda na tym tylko po(pipi)ki.

PS4 nie ma mocy do prawdziwego VR.

karen-bitch-slap-o.gif

Bluźnierca! 1080p, 60 k/s i wszystko w twoim umyśle- Playstation 4.

Opublikowano

The Last Guardian Might Just Get Shown at This Year’s E3

http://www.thegamescabin.com/the-last-guardian-might-just-get-shown-at-this-years-e3/

trololo

:facepalmz:

Fanek, ja szanuję PlayStation od dziecka, gram na konsolach Sony od ponad 15 lat i wiesz co, wstyd mi dziś za takich jak Ty. Przez Ciebie traci na tym porządny elektorat marki - gracze, którzy naprawdę znają siłę marki i potrafią uszanować poglądy innych. 

I naprawdę wierzysz, że TLG jeszcze powstaje? Projekt oficjalne pokazano gdzieś w 2010. Od tamtej pory minęło ponad 5 lat. Fumito Ueda odszedł od Sony już kilka lat temu. Samo Team Ico dziś funkcjonuje jako Japan Studio. Weź Ty się ogarnij i zmień ten avatar boś niegodny Naughty Dog.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

http://www.thegamescabin.com/the-last-guardian-might-just-get-shown-at-this-years-e3/

trololo

Weź Ty się ogarnij i zmień ten avatar boś niegodny Naughty Dog.

Niestety niewiernego już nie nawrócimy.

btw

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=164279896&postcount=4503

So yeah, the X1 version is unlocked, and (at least for me) it leads to very very ugly frame pacing problems, and in the end it looks way less smooth than on PS4.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dzisiaj właśnie pillarsy zakupiłem. Słyszałem że ta gra jest dobra ale nie myślałem że aż tak. A jaka ona jest śliczna. Ordery się schować mogą

Opublikowano

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1047622- 10 najlepiej ocenianych gier tej generacji

1. Super Mario 3D World - 93

2. Bloodborne - 92

2. The Witcher 3 - 92

2. Super Smash Bros. for Wii U - 92

2. Rayman Legends - 92

6. Bayonetta 2 - 91

7. Dragon Age: Inquisition - 89

8. Mario Kart 8 - 88

8. Fifa 14 - 88

10. Middle Earth: Shadow of Mordor - 87

10. Pikmin 3 - 87

5 gier na 10 to exy na Wii U, cały JEDEN ex Sony i słownie ZERO M$.....

Boty i klapy nadal będą się zabijać o nic, a prawda jest bolesna  :frog:

haha-cats-17390928-390-312.jpg

A na PC licząc od startu generacji

Cities: Skylines - 85%

Divinity - 87%

Pilars of Eternity - 90%

The Stanley Parable - 90%

Gone Home - 87%

Starcraft 2 Heart of the Swarm 86% 

The Talos Prin(nene)le - 86%

Plus masa innych giereczek, multplatformy w 4K także ten sorry, ale na ps4 jest jedna fajna giereczka :reggie:

Opublikowano

trololo

:facepalmz:

Fanek, ja szanuję PlayStation od dziecka, gram na konsolach Sony od ponad 15 lat i wiesz co, wstyd mi dziś za takich jak Ty. Przez Ciebie traci na tym porządny elektorat marki - gracze, którzy naprawdę znają siłę marki i potrafią uszanować poglądy innych. 

I naprawdę wierzysz, że TLG jeszcze powstaje? Projekt oficjalne pokazano gdzieś w 2010. Od tamtej pory minęło ponad 5 lat. Fumito Ueda odszedł od Sony już kilka lat temu. Samo Team Ico dziś funkcjonuje jako Japan Studio. Weź Ty się ogarnij i zmień ten avatar boś niegodny Naughty Dog.

lol....

a myślisz, że po co dopisałem "trololo"

znalazłem to przeglądając prase to po prostu wrzuciłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.