Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zanim to acces bylo to NFS latal kolo stowki.

ok 

http://www.empik.com/fifa-15-electronic-arts,p1098739223,multimedia-p

ok

http://www.empik.com/fifa-15-electronic-arts,p1098739250,multimedia-p

Taka sama cena. Równanie oferty empiku do EA Access, czyli nomen omen innego kanału dystrybucji jest mało obiektywne.

Ping ja pisałem odnośnie sprzedaży gier w polskich sklepach na poszczególne konsole. Nie od dziś wiadomo, że posiadacz Xboxa jest człowiekiem mądrym i kupuje z głową. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nocna premiera Wiedzmina w jednym z Warszawskich sklepow:

2 tys. sztuk PC

500 PS4

6 na Xbox Ona.

xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

2 tys. sztuk PC

500 PS4

6 na Xbox Ona.

xD

Ciekawe czy ktoś kupi te 6 sztuk :P

Opublikowano

2 tys. sztuk PC

500 PS4

6 na Xbox Ona.

xD

I pomyśl sobie co myślą pecetowcy patrząc, że dla nich jest 4x więcej kopii niż na konsolach. :reggie:

Opublikowano

A juz za chwile za momencik bedzie 1001 użytkowników Xboxa, bo przecież sutek kupuje.

To przychodzi mi do głowy jedna myśl.

Czy moze ktos sprawdzić ranking GS dla regionu Polska w najlepszego dostępnego exa na Xboxa One, ch.uj z tym ze był darmowy przez weekend, jestem ciekaw ile osob w Polsce w niego grało.

Opublikowano

Tylko XBOX!

Opublikowano

expect, niskie ukłoniki, że tak starasz się wpakować sutqa w to zielone szambo, należy mu się :kaz:

1000 sztuk xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Xone bardziej hipsterski od WiiU

Opublikowano

Sutek

Co ty byś zrobił beze mnie.

http://m.euro.com.pl/konsole-xbox-one/xbox-one-500gb-wiedzmin-3.bhtml#fromNormal

Po wpisaniu kodu rabatowego RAB150517INT

Wyjdzie 1449zl

Oczywiście ta oferta na Allegro była lepsza ale przespałeś.

No kur.wa ta oferta jeszcze dzisiaj była z nowymi 50 sztukami. Wchodzę kurde o 14 z chęcią zamówienia i już niedostępne było. :/

A taka oferta co dałeś to i jest na ultimie. 

Także nie dostaniesz plusika. :kaz:

@yeti

Nie wiem czy na Wiiu jest chociaż 100 kopii danej gry na polskę. :obama:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Serio jest 1000 sztuk Wiedźmina 3 na całą Polskę? :o

Nie, jeden sklep ma taki nakład i klapki uznały, że to jest nakład na wszystkie sklepy na cały kraj.

Nie mogę pojąć dlaczego jaracie się grą opartą na książce, jeśli nawet kilku słów nie potraficie przeczytać ze zrozumieniem ;///.

Opublikowano

expect, niskie ukłoniki, że tak starasz się wpakować sutqa w to zielone szambo, należy mu się :kaz:

1000 sztuk xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Xone bardziej hipsterski od WiiU

Robie co moge, mysle ze to dobry towar na chorągiewkę jest.
Opublikowano

Swoja droga, takie liczby w 40milionowym europejskim kraju :yao:

Ogolnie rzecz biorac.

Ciemnogrod.

Opublikowano

Nie, jeden sklep ma taki nakład i klapki uznały, że to jest nakład na wszystkie sklepy na cały kraj.

Nie mogę pojąć dlaczego jaracie się grą opartą na książce, jeśli nawet kilku słów nie potraficie przeczytać ze zrozumieniem ;///.

Jesli jakis sklep w Warszawie ściąga 2k PC, 500 szt PS4 i 6szt XOne to mamy podstawy myślec ze tak, w Polsce zejdzie 1000 W3 w wersji inwalidzkiej.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Przecież Bansai już potwierdził, że to nakład na cały kraj. 

Opublikowano

A myslicie, ze czemu w styczniu so, mcc, fh2 i inne swieze gry na Xa m$ wyprzedawal za 100-130 pln?

Bo sie zayebiscie sprzedawaly?

Generanie nie zdziwilbym sie jakby nic juz nie tlumaczyli albo nawet powoli wycofywali sie z polski i innych tego typu rynkow.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

A myslicie, ze czemu w styczniu so, mcc, fh2 i inne swieze gry na Xa m$ wyprzedawal za 100-130 pln?

Generanie nie zdziwilbym sie jakby nic juz nie tlumaczyli albo nawet powoli wycofywali sie z polski i innych tego typu rynkow.

Prędzej sprzedadzą tę markę albo ją uśmiercą.

Opublikowano

Wycofaja w sensie ze nie bedzie marketingu sterowanego przez M$, nie beda trzymali reki na pulsie, nic tlumaczyli, po prostu oleja to i dadza wolna reke dystrybutorowi, PCF czy innemu.

Opublikowano

Gdyby mieli się wycofać to jaki byłby sens wchodzenia w ogóle na ten rynek? 

Opublikowano

Cyberpunk wyjdzie już tylko na PC i PS4, bo xbona nie będzie już na rynku tylko na pustyni 3m pod piachem obok atari.

:kaz:

Opublikowano

Gdyby mieli się wycofać to jaki byłby sens wchodzenia w ogóle na ten rynek? 

No na pewno nie porazka.

A to co jest teraz, to jest gorzej niz porazka.

Totalna dominacja sony, xbox one jako konsola dla swirow-hipsterow.

Opublikowano

Prędzej sprzedadzą tę markę albo ją uśmiercą.

Markę XBOX? Mądry ty jesteś? :D

Opublikowano

To prawda ze Rise of Tomb Raider to tylko timed exclusive i pojawi sie na PS4 i PC w przyszlosci?

Opublikowano

Bansai potwierdził, że ma ziomka w tym sklepie i też mówi o nakładzie 1000 sztuk. Wciąż mówimy o jednym sklepie.

Ogólnie mam wyje,bane na tą gierkę i na sprzedaż na xbone'a w Polsce, no ale co jeden sklep może wiedzieć o nakładzie gierki na cały kraj

Opublikowano

Bansai potwierdził, że ma ziomka w tym sklepie i też mówi o nakładzie 1000 sztuk. Wciąż mówimy o jednym sklepie.

Ogólnie mam wyje,bane na tą gierkę i na sprzedaż na xbone'a w Polsce, no ale co jeden sklep może wiedzieć o nakładzie gierki na cały kraj

:yao:

Dystrybutor pisze w mailu: 

Wiedzmin 3

Xbox One - naklad ograniczony, 1000 sztuk.

Decyduje kolejnosc zamowien.

Opublikowano

Raven dalej swoje  :facepalmz:

Chris, przecież szefostwo M$ otwarcie mówiło o pozbyciu się segmentu gier wideo i usług z nimi związanych. 

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.