Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Mateusz dam ci tego wiesmina przy następnej okazji

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Muszę się otwarcie przyznać że gry opierające swoje największe zalety głównie na szokerach fabularnych znacznie u mnie podupadły względem tych dających w pierwszej kolejności czysto gameplayowy fun, co za tym idzie z prywatnego top 5 wyleciały wspomniane Metale. Takie Torment, SH2, czy To The Moon to imo fabularnie GOTG (dosłownie), ale oceniając sam ich gameplay nie miałbym odwagi dać im więcej niż 5-7+/10, a co dopiero ocenić całość na poziomie "9".

Btw skończyłbyś w końcu to BB to zobaczyłbyś jaki stylowy materiał na jego temat wysmażył ten geek.  :problem:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Ok, ok. A Ty już grałeś? Jeśli tak, to podoba Ci się?

Muszę się otwarcie przyznać że gry opierające swoje największe zalety głównie na szokerach fabularnych znacznie u mnie podupadły względem tych dających w pierwszej kolejności czysto gameplayowy fun, co za tym idzie z prywatnego top 5 wyleciały wspomniane Metale. Takie Torment, SH2, czy To The Moon to imo fabularnie GOTG (dosłownie), ale oceniając sam ich gameplay nie miałbym odwagi dać im więcej niż 5-7+/10, a co dopiero ocenić całość na poziomie "9".

Btw skończyłbyś w końcu to BB to zobaczyłbyś jaki stylowy materiał na jego temat wysmażył ten geek.  :problem:

Torment, SH2 i To The Moon. Piękne trio. A Bloodborne nie kończę, bo po tym jak zobaczyłem ile Bloodborne czerpie z RE4, stwierdziłem, że muszę wpierw czwartego residenta ograć. Zostało mi już chyba niewiele w BB, a już je skończę to cholera, będę miał niezłą wyliczankę ukończonych gier w tym roku, bo: OllieOllie, Transistor, Metroid: Zero Mission, Resident Evil: 4 i Bloodborne. Poza OllieOllie same arcydziełka.

Opublikowano

Zero Mission jest dobre, ale zagraj kiedyś w Prime. Tam cutscenke masz przy bossie tylko. Resztę musisz wyszarpywać z logów.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Dobra pierwsza połowa roku jeśli chodzi o gry, combo 3ds + ps4 i nie wyrabiam ze wszystkimi tytułami.

Opublikowano

Ok, ok. A Ty już grałeś? Jeśli tak, to podoba Ci się?

Torment, SH2 i To The Moon. Piękne trio. A Bloodborne nie kończę, bo po tym jak zobaczyłem ile Bloodborne czerpie z RE4, stwierdziłem, że muszę wpierw czwartego residenta ograć. Zostało mi już chyba niewiele w BB, a już je skończę to cholera, będę miał niezłą wyliczankę ukończonych gier w tym roku, bo: OllieOllie, Transistor, Metroid: Zero Mission, Resident Evil: 4 i Bloodborne. Poza OllieOllie same arcydziełka.

Miło poczytać wpisy osób, które aż z takim namaszczeniem podchodzą do gierek.

tumblr_nna95roUcJ1rtwmj2o1_540.gif

Opublikowano

Pytanie czysto informacyjne bez złośliwości. Czy dwaj głowni baroni xboxa Mazzo i Don kupili i grsją w Wieśka bo ani w dedykowanym temacie ani gdzie indziej nie widzę za bardzo postów na temat tej pięknej gry?

Nie, czemu miałbym kupować?

Bo nie jesteś śmierdzącym hipsterem-koneserem a to świetna gra...

Opublikowano

Mazzeo hipsterem :potter: :dynia:

Opublikowano

Pytanie czysto informacyjne bez złośliwości. Czy dwaj głowni baroni xboxa Mazzo i Don kupili i grsją w Wieśka bo ani w dedykowanym temacie ani gdzie indziej nie widzę za bardzo postów na temat tej pięknej gry?

serio myślałeś ze mazzeo kupi tak rozbudowana gre z taka iloscia tekstu? On gra tylko w pifpafy i fife. Jak ori przechodzil w meczarniach to prawie raka dostał.
Opublikowano

No piszę przecież że nie jest, a co do hipsterstwa to już nie raz się spotkałem z tekstami hejtujacymi Wieśka no bo jak to wszyscy grają, wszyscy się jarajà to mi nie wypada bo jestem alternatywny!

Opublikowano

mazzeo wiedzmina nie kupi przeciez bo nie ma karabinow

Opublikowano

Chciałbym serdecznie z tego miejsca podziękować za wybranie mnie na najbardziej zatwardziałego i oddanego sprawie, fana marki Playstation (czyt. "najlepsza").  Każdy głos był cenny, dlatego każdemu kto go oddał na mnie, jestem niezwykle wdzięczny. Cieszę się, że moje starania zostały docenione. Gratuluję także tym, którzy byli blisko. Pozdrawiam moich rywali, bota roku i blacharza roku. Choć szkoda że wspieracie gorsze marki i platformy.

Nawet zmieniłem sobie avatara, na taki który oddaje doniosłość chwili. Nazwałem go "serce (z) klapa".

Teraz możecie wracać do spustów nad grą-Małyszem  ;)

Opublikowano

mazzeo wiedzmina nie kupi przeciez bo nie ma karabinow

Sa kusze

i krasnale :kaz:

Opublikowano

Boty, juz dwa. Mazełon i ten randomalter ktorzy nie znaja sie na gierkach. :banderas: gratuluje wam bociki takich bezgustow.

Opublikowano

Chciałbym serdecznie z tego miejsca podziękować za wybranie mnie na najbardziej zatwardziałego i oddanego sprawie, fana marki Playstation (czyt. "najlepsza").  Każdy głos był cenny, dlatego każdemu kto go oddał na mnie, jestem niezwykle wdzięczny. Cieszę się, że moje starania zostały docenione. Gratuluję także tym, którzy byli blisko. Pozdrawiam moich rywali, bota roku i blacharza roku. Choć szkoda że wspieracie gorsze marki i platformy.

Nawet zmieniłem sobie avatara, na taki który oddaje doniosłość chwili. Nazwałem go "serce (z) klapa".

Teraz możecie wracać do spustów nad grą-Małyszem  ;)

Rowniez dziekuje i serdecznie pozdrawiam wszystkich, ktorzy oddali na mnie glos, mimo ze rycerzem blachy jestem od niedawna.

Oczywiscie w kategoriach blacharz, klap i bot ludzie glosowali z sympatii, czego nie mozna powiedziec o bezbeku.

Uwazam, ze exact w pelni na ten tytul zasluzyl, a "dedykowane sterowniki" tylko to potwierdzaja - ten czlowiek nie ma pojecia o niczym i teraz jak juz dowiedzial sie, ze granie na PC w 2015 jest prostsze niz granie na konsoli (to nie sa puste slowa) pewnie juz sledzi growe zestawy na PC labie.

Pozdrawiam klapa i bota roku!

Apeluje do wszystkich graczy - skladajcie zestawy i rozkoszujcie sie ultra/60/1080!

Chetnie pomozemy w odpowiednim dziale :)

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

To ja poproszę GTX 980

Opublikowano

cholerny downgorad

11031063_1169307843095508_55198472536403

Opublikowano

ale to rpg w krainie fantasy. Może mieć i 100/100 na metacriticu, nie interesuje mnie.

Opublikowano

ale to rpg w krainie fantasy. Może mieć i 100/100 na metacriticu, nie interesuje mnie.

Można strzelać z kuszy i rzucać granaty, więc atakuj.

Opublikowano

Wracam do CW na stale po dlugiej przerwie.

Opublikowano

Z tego miejsca dziekuje administracji.

Opublikowano
serio myślałeś ze mazzeo kupi tak rozbudowana gre z taka iloscia tekstu? On gra tylko w pifpafy i fife. Jak ori przechodzil w meczarniach to prawie raka dostał.

kim ty jestes w ogole randomie xD

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.