Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dokladnie - jezeli marketing Sony ssie, to co mozna napisac o MS, ktorego konsola po udanej 360tce obecnie na rynku w porownaniu PS prawie nie istnieje...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

easye doczepil do Halo 2, ale już nie bierze pod uwage faktu, że H3 i H4 śmigaja w 1080p/60fps. Troll trollem ale litości. 

Troche słabo to wygląda
14767314363_e021ca73db_b.jpg

tUQwohj.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Za 9.99$ dadzą DLC z możliwością włączenia mgły, albo obniżenia jakości tekstur i odpalenia sobie lepszych cieni.

Edytowane przez ping

Opublikowano

easye doczepil do Halo 2, ale już nie bierze pod uwage faktu, że H3 i H4 śmigaja w 1080p/60fps.

Bo 3 i 4 nie jest remasterowana - ot dodadza tylko 1080 i 60 klatek - o ile jak pisze Maciomaniak tak bedzie. Poza tym jaranko 2 tytulami, przy ktorych spedziles milion godzin i nadal mozesz grac na 360tce. That Ins!

Edytowane przez easye

Opublikowano

dokladnie - jezeli marketing Sony ssie, to co mozna napisac o MS, ktorego konsola po udanej 360tce obecnie na rynku w porownaniu PS prawie nie istnieje...

Jeszcze bym dodał, że nie umiem zrozumieć, dlaczego M$ nie potrafi uczyć się od SONY nawet takich podstaw.

Przecież mogli zapowiedzieć, że na premierę rzucą 2 exy za free (np. Forza Horizon 2 i SO) dodać jeszcze kilka exów bez dat, bez ogólnego zarysu czym to ma być i od razu preordery poszybowałyby w górę. SONY od lat tak robi i radzi sobie całkiem nieźle, a M$ żyje z dnia na dzień.

Opublikowano

Rodzice Maciomaniaka, apeluje do was w imieniu forumowiczów. Odłączcie swojemu dziecku internet. Kupcie mu rower, rolki, piłkę i wyrzućcie go za drzwi niech się pobawi na podwórku.

Jeszcze bym dodał, że nie umiem zrozumieć, dlaczego M$ nie potrafi uczyć się od SONY nawet takich podstaw.

Przecież mogli zapowiedzieć, że na premierę rzucą 2 exy za free (np. Forza Horizon 2 i SO) dodać jeszcze kilka exów bez dat, bez ogólnego zarysu czym to ma być i od razu preordery poszybowałyby w górę. SONY od lat tak robi i radzi sobie całkiem nieźle, a M$ żyje z dnia na dzień.

Phantom Dust czy Scalebound mówisz że już daty premiery mają ? Ciekawe.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

easye doczepil do Halo 2, ale już nie bierze pod uwage faktu, że H3 i H4 śmigaja w 1080p/60fps.

Bo 3 i 4 nie jest remasterowana - ot dodadza tylko 1080 i 60 klatek - o ile jak pisze Maciomaniak tak bedzie. Poza tym jaranko 2 tytulami, przy ktorych spedziles milion godzin i nadal mozesz grac na 360tce. That Ins!

Dodanie 1080/60fps to jest wlaśnie remaster ... to po pierwsze. Po drugie z tego co widzę TLoU jest dokładnie to samo tylko dodali lepsze modele postaci. Po trzecie jaranko 4 (liczyć też nie potrafi?) najlepszymi multi na konsolach jest chyba zrozumiałe, nie ? No ale rozumiem, ze sługus EA moze tego nie ogarniać.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

60 spada do 55 - Sony i ich marketing. 30 spada do 27 - jakie spadki?

Maciuś dostarcza :lol:

@Moldar - no przecież wiem. Maciuś pytał jakie spadki.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Phantom Dust czy Scalebound mówisz że już daty premiery mają ? Ciekawe.

Drobne kroczki w dobrym kierunku.

Opublikowano

Kiedy brakuje argumentu, forumowicze czepiają się literówek... :(

Maciomaniak i argumenty :D

Opublikowano

Dodanie 1080/60fps to jest wlaśnie remaster ... to po pierwsze. Po drugie z tego co widzę TLoU jest dokładnie to samo tylko dodali lepsze modele postaci. Po trzecie jaranko 4 (liczyć też nie potrafi?) najlepszymi multi na konsolach jest chyba zrozumiałe, nie ? No ale rozumiem, ze sługus EA moze tego nie ogarniać.

O - widze kolejny, ktory nie grywa w pilke, ostatnim tytulem byla FIFA 09 i ma najwiecej do powiedzenia o serii. W (pipi)e mam remaster TLOU, podobnie jak inne gry, przy ktorych spedzilem miliard godzin i nadal moge grac na poprzedniej generacji. Nie kupilem Nextgena by grac w HALO 3,4 , czy HALO 1 po raz 3ci. Pozdrawiam!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak, wiemy, że kupiłeś next-gena by grać w fife i battlefielda. Mistrz.

Opublikowano

60 spada do 55 - Sony i ich marketing. 30 spada do 27 - jakie spadki?

Maciuś dostarcza :lol:

@Moldar - no przecież wiem. Maciuś pytał jakie spadki.

No mnie właśnie chodziło o to, co Maciomaniak wrzucał.
Opublikowano

Tyle beczuni z samego rana.

#Onlyonplaystation

dokładnie, nie ma to jak zapach beczuni z sonybociarni o poranku, trailer H:MCC miażdży  :ninja:  kidnappie znowu spadały pomarańcze z regału z wrażenia.

Destiny ma zajebisty design świata, jak ktoś sądzi że gra nie odniesie sukcesu to żyje w świecie nintendo, takie watch dogs poszło w 5mln a Destiny to znacznie większy kaliber.

Opublikowano

To ze cos sie sprzedaje, nie znaczy ze jest dobre.

Opublikowano

Tyle beczuni z samego rana.

#Onlyonplaystation

dokładnie, nie ma to jak zapach beczuni z sonybociarni o poranku, trailer H:MCC miażdży  :ninja:  kidnappie znowu spadały pomarańcze z regału z wrażenia.

Destiny ma zajebisty design świata, jak ktoś sądzi że gra nie odniesie sukcesu to żyje w świecie nintendo, takie watch dogs poszło w 5mln a Destiny to znacznie większy kaliber.

Mowisz o tym trailerku CGI zmontowanym przez studencika pierwszego roku informatyki? Nic specjalnego, zresztą jestem hetero i nie jara mnie gejlo.

Opublikowano

Jaranie sie CGI powinno być karane, a przynajmiej wyśmiewane.

Opublikowano

Powiedz mi po cyzm ma mnie boleć dupa? Po jakiś trailerze Hejlo? Całe życie miałem wy(pipi)ane na tę serię i nie inaczej jest teraz. Wy to wszędzie musicie widzieć bul dupska, a sami chyba macie go najwięcej

Opublikowano

Niewiarygodne, jak bardzo boli cię dupsko. Będzie piekło jeszcze bardziej w 2015 roku, to będzie piękny widok :)

Opublikowano

Zapytam jeszcze raz, bo widać nie rozumiesz. Po czym ma mnie boleć dupa?

Niewiarygodne, jak bardzo boli cię dupsko. Będzie piekło jeszcze bardziej w 2015 roku, to będzie piękny widok :)

:D Powiedział koleżka, który nie potrafił zrobić porzadnej listy exów po obu stronach nie wpisując kilku gier po stronie PS4, a jak został zjechany przez całe forum wyskoczył z tekstem, że trollował :D

Powiedz nam jeszcze jakie to "ecord that" jest lepsze od funkcji share :)

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.