Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ten Rime to mega niewiadoma jest. Trailery kapitalne ale prawie nic o tej grze nie wiadomo. A Last guardiana napewno nie bedzie. Oni to pewnie klepia od poczatku totalnie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na stronie głównej Fallouta się pojawiło

sHX9HPc.jpg

Chyba jednak current-gen only. :banderas:

czyli jak tylko current gen to znowu pozostaje nam sie modlic ktora konsola dostanie mniej falujacy framerate xD

Opublikowano

persona5 i nowy jrpg od level5 na wylacznosc

moze pokaza gt7 i rpg od GG

rime, no men sky

uncharted4

triliony indorow

last guardian (behehehe)

na wieksze niespodzianki nie licze, a tegoroczne exy, ktore tez tam pewnie beda czyli until down czy tearaway to brecht

Będzie jedna z gorszych konferencji z takim zestawem gier :P

Opublikowano

Na stronie głównej Fallouta się pojawiło

sHX9HPc.jpg

Chyba jednak current-gen only. :banderas:

pierwsza z przodu jest wersja na xbona, czyli kolejne goty w najlepszej wersji na konsole mesjaszy

Opublikowano

kto co lubi - ja lubie japonszczyzne wiec p5 czy jrpg od level5 to mocne punkty ale tez twierdze, ze microsoft bedzie miec lepsza konfe czy nawet moze bethesda

aaa jeszcze wypadaloby cos pokazac z deali z capcom czyli deep down i sf5

Opublikowano

oszalales? wystrzelac sie z najlepszych exow przed koncowka roku?

Opublikowano

Ten Rime to mega niewiadoma jest. Trailery kapitalne ale prawie nic o tej grze nie wiadomo. A Last guardiana napewno nie bedzie. Oni to pewnie klepia od poczatku totalnie.

TLG całkowity reset zaliczyło ponad dwa lata temu i w tym roku na 99% coś pokażą.

Opublikowano

Multiplatformy przecież całkowicie zjedzą ten line-up PS4 w tym roku. 

No nic, jeszcze godzina i 10 minut i wreszcie będzie coś z tego Fallouta ;) 

Opublikowano

TLG całkowity reset zaliczyło ponad dwa lata temu i w tym roku na 99% coś pokażą.

:dynia: to sie nigdy nie skończy, oni ciągle mają nadzieje

Opublikowano

jedna multiplatforma co wyszla 2tyg zjadla juz wszystko co wyszlo i wyjdzie w tym roku - takie moje zdanie, ewentualnie jeszcze mazzeo bedzie miec raj pod koniec roku z halo5 i tyle, nic dziela redow w tym roku wg mnie nie pobije, jeszcze w dniu premiery W3 bylem pewny, ze MGS5 przeskoczy ale im dalej w las w W3 tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze nawet kojima moze kleknac przed polakami

Opublikowano

rime zrobione przez firme, która wypusciła tego gó.wnianego indyka deadlight - czego tutaj oczekiwać?

Opublikowano

Ale wciąż lepiej te multiplatformy ogrywać na najpotężniejszej konsoli na rynku, a nie wygłupiać się z budżetowym pecetem zamkniętym w obudowie od magnetowidu...

Opublikowano

Ale wciąż lepiej te multiplatformy ogrywać na najpotężniejszej konsoli na rynku, a nie wygłupiać się z budżetowym pecetem zamkniętym w obudowie od magnetowidu...

Ja tam wolę te multiplatformy ogrywać na jeszcze potężniejszym PC ;)

Opublikowano

jeszcze bluber po e3 na nowo przez chwile bedzie kochac ps4 bo maja pokazac duze rozszerzenie do bloodborne

Opublikowano

kurde może faktycznie macie racje i ludzkie oko nie widzi roznicy powyżej 20fps, bede sie musial przekonac u kumpla

Opublikowano

Też ciągle wierzę. SotC to wybitna gra, lepsze czekanie na nią niż na konferencję Microsoftu z takimi masakratorami jak TR, QB czy Halo 5.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Ja tam wolę te multiplatformy ogrywać na jeszcze potężniejszym PC ;)

Dla mnie PC to wciąż narzędzie do pracy - nie potrafię na tym grać, nawet jak podepnę do niego porządny kontroler (tutaj wciąż ten od X360/XBone miażdży wszystko co powstało), a sprzęt zostanie podciągnięty pod telewizor.

Opublikowano

Quantum Break nie spodziewałbym się na E3, zostawią to pewno na Gamescom, bo gra i tak wyjdzie w przyszłym roku. 

Opublikowano

Powinni też coś w temacie gyrosów pokazać :obama:

Opublikowano

No pokażą, pokażą. Remaster pierwszej części.

Opublikowano

Z multiplayerem, które mieli i wypluwa wszystkie multi na plejstejszyn. :banderas:

Trend świetnie pokazuje, że konsole plejstejszyn są do gier single, a xbox do multiplayer. 

Chyba czas aby kupić SO i wydać obiektywną opinię, na którą Ficek czeka. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Tak jak wy macie nadzieję, ze kiedyś dostaniecie next genowo wyglądające grę na to guwno rozmazane, gdzie każda multiplatforma ma niemal o połowę mniej pikseli.
Opublikowano

Ps4 dla baronow, ktorzy cenia dobra fabule w grach, xbox dla januszy co nabijaja 500h w halo i cod. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.