Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Kurcze, mnie sie Destiny bardzo podoba. Moze mam znacznie niższe wymagania, bo czasem i Watch_Dogs mnie zauroczy...

Opublikowano

Szalu nie ma ale ujdzie w tloku.

Opublikowano

Hahahaha, nieprawdopodobne to jest :o

Spojrzmy na jego inne filmiki:

Xbox One Doesn't Have DRM, So Get Over It Already!

PS4 Owners Jealous Of Xbox One's Monthly Updates

Do PlayStation Fans Still Think Bungie And Halo Suck? :)

It's Okay To Like The Xbox One

Sony Fans Hate Anti-consumerism, But Only When Microsoft Does It

Why I Bought An Xbox One Instead Of A PS4

Xbox One Is The Ultimate Underground Hardcore Gaming Console    <--- :rofl:

Microsoft Shows Sony How It's Done     <--- :mocking:

Macio, czy to aby nie przypadkiem twoj kanal ?

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie zwróciłem uwagi na inne jego filmiki, ktos to wrzucił do newsa na zagranicznej stronce i wrzuciłem tutaj jako ciekawostkę - tyle.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie zwróciłem uwagi na inne jego filmiki, ktos to wrzucił do newsa na zagranicznej stronce i wrzuciłem tutaj jako ciekawostkę - tyle.

Zwykly fanboj ktorego zrodlo tych rewelacji to:

Tyle.

Opublikowano

Koles nie ma filmiku I LOVE PLAYSTATION 4 AND SONY albo MICROSOFT IS A FUCKING HORE wiec nie jest wiarygodny :/

Opublikowano

Koles nie ma filmiku I LOVE PLAYSTATION 4 AND SONY albo MICROSOFT IS A FUCKING HORE wiec nie jest wiarygodny :confused:

Nie no dla Xbotow jest wiarygodny, wystarczy napisac ze PS4 ssie i posiadacze sa zazdrosni o XO oraz ze Xbone jest lepszy i to jest cala wiarygodnosc jaka wasz gatunek potrzebuje :teehee:.

Zreszta sama nazwa jego kanalu: "Crappy Reviews" / "Crap Gamer" wskazuje na to ze jest to baron Xboxa :D

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Koles nie ma filmiku I LOVE PLAYSTATION 4 AND SONY albo MICROSOFT IS A FUCKING HORE wiec nie jest wiarygodny :confused:

Nie no dla Xbotow jest wiarygodny, wystarczy napisac ze PS4 ssie i posiadacze sa zazdrosni o XO oraz ze Xbone jest lepszy i to jest cala wiarygodnosc jaka wasz gatunek potrzebuje :teehee:.

Nie pieprz, tylko wracaj czekać na DriveCluba, może po roku wreszcie zagrasz.

Opublikowano

I vice versa.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Macio, skąd to zdenerwowanie?

Opublikowano

Nie wiem jak mozna mowic ze Destiny jest piekne - przeciez ta gra jest w chvj pastgenowa.

No bo tak jest, gra graficznie szału nie robi, ale nadrabia wszystko światem jakie bungie stworzyło.
Opublikowano

@hav3n

No jeszcze nie widzialem zeby jakis klapek wklejaj tu debilne filmiki typa ktory sie nazywa "Crap" i pewnie ma oltarz Xboxa w domu, wiec nie do konca z ta Vice Versa.

@Macio

Zapieklo ? :sweat:

nie jaram sie drajwklabem, wyjdzie to sobie zagram, bardziej czekam na Horizon 2, ale nie mow nikomu

Opublikowano

Z Destiny póki co jest jeden problem że wszystko wyglada tak samo, księżyc jest podobny do old russia tylko inne kolory, kazda misja kończy sie w jaskini, na księżycu za to jest świątynia xD wiec mam pewne obawy co do innych planet i ogólnej rozgrywki.

Ja skasowałam swojego pre-ordera

Dobrze że wybrałem najlepszego z możliwych next genów i nie muszę sie oszukiwać jaka ta gra jest cudna, rewelacyjna,a w multi najlepsza na swiecie

Tylko Xbox Tylko Halo

halo_logo.jpeg

W tym czasie ogram sobie Metro Redux, pózniej exy xboxowe i evolve

Opublikowano

Macio, skąd to zdenerwowanie?

W tej kwestii niedoścignionym wzorem jest Kidnappa, którego regularnie piecze ;)

@Bansai - idiotyczne filmiki czy nie, chodzi bardziej o samo podejście ludzi i twórczość niektórych.

Opublikowano

Od latania wczoraj po ksiezycu naszla mnie dzika ochota na Halo 4, naprawde. Ja tam podtrzymuje swoje zdanie i Destiny bedzie mocarna gra oraz swietnym zabijaczem czasu z kozackimi miejscowkami, jednak zdalem sobie sprawe ze nie bedzie z tego taki moloch na jakiego liczylem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@Kubson

Bierzez Evolve?

Opublikowano

Uniwersum rozplanowano na cały 10-letni cykl wydawniczy. Po pierwszym Halo też nie każdy mógł się spodziewać, że wyjdzie z tego taka marka. Już Halo 2 pozamiatało kompletne. Tak samo będzie z Destiny.

Opublikowano

@Kubson

Bierzez Evolve?

Zapowiada sie elegancko, zobaczymy jakie wrażenia zrobi na mnie beta ale raczej tak.

Opublikowano

@Kubson

Bierzez Evolve?

Zapowiada sie elegancko, zobaczymy jakie wrażenia zrobi na mnie beta ale raczej tak.

No to spoko, bedzie z kim grac.

Tylko Xbox!

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Uniwersum rozplanowano na cały 10-letni cykl wydawniczy. Po pierwszym Halo też nie każdy mógł się spodziewać, że wyjdzie z tego taka marka. Już Halo 2 pozamiatało kompletne. Tak samo będzie z Destiny.

W sensie, że pierwsze Halo było nudne tak, jak Destiny?

Opublikowano

Nie wiem jak mozna mowic ze Destiny jest piekne - przeciez ta gra jest w chvj pastgenowa.

No bo tak jest, gra graficznie szału nie robi, ale nadrabia wszystko światem jakie bungie stworzyło.

czym nadrabia? Sterylnym środowiskiem z respiącymi się w tych samych miejscach wrogami?  Chodząc po tych pustych mapach czuje się jakbym chupa chupsa lizał przez folijkę. Póki co świat Destiny jest mocno ubogi i mocno ograniczony.

Opublikowano

@Ludwes

Nie, było kozackie i stanowiło pokaz tego jak w przyszłości powinny prezentować się fpsy na konsolkach. A to był dopiero początek - Halo 2 zarządziło. Analogicznie będzie z Destiny. Dopiero trwa beta, potem ludzie kupią fulla i zacznie się tworzyć wielka społeczność. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

@Kubson

Bierzez Evolve?

No to spoko, bedzie z kim grac.

Tylko Xbox!

Jedna osoba kupuje gre na XO, reakcja botka ?

"UFF, BEDZIE Z KIM GRAC, TYLKO XBOX !"

;)

Wracajac jeszcze do Destiny, beda tylko 4 planety i na kazdej tylko 1 strefa analogiczna wielkoscia do Old Russia :/

Bungie’s David Dague aka Deej stated in a live stream (around 1:49) that each planet — Mars, Earth, Moon, and Venus —  only has one “destination”

:(

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.