Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że tu kolega się na oświeconego partnera do dyskusji kreuje. Beka wnusiu

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

woo, ale napinka, "pokaz id, dojade cie gnoju mojom liczbom platyn ktore napier.dolilem bedac nolife'em".

:sorcerer:

Opublikowano

idź pograć w stalkera

Opublikowano

Taka gra jak Stalker na konsolach jeszcze nie wyszla !

Opublikowano

Premiera już w pazdzierniku, ale bedzie grane :banderas:

The game will be released on Xbox One, Xbox 360, Playstation 4 and Playstation 3
Five Autobots are confirmed to be playable - Optimus Prime, Bumblebee, Wheeljack, Sideswipe, and Grimlock
The original voice cast will be reprising their roles, including Peter Cullen, Frank Welker and Dan Gilvezan
The game will feature five difficulty levels to provide an appropriate challenge to all fans
The plot involves Megatron harnessing Plasma Energy in an attempt to cyberform the Earth
The game is being developed by notable studio Platinum Games. It is reported that they will be bringing their signature fast action to the game, for instant robot to vehicle attacks, slam downs, counterattacks, and infinite combos

It is also reported that Transformers Devastation is coming on October 6th, 2015 - so not too long to go before we get to experience this game!

Opublikowano

Jeszcze na ps2 mogli wydać jak robią na wszystko.

Opublikowano

na Vite raczej :kaz:

Opublikowano

A master race gdzie?

Opublikowano

A master race gdzie?

już piszą petycje 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Będzie kupa coś czuje. 

Opublikowano

Could you think of any features, available in other Action/Adventures games that you would like to see in Assassin’s Creed?

Wpisałem "Gameplay"

:daddy:

How many games do you buy per year

:obama:

Opublikowano

Jedyne co na serio w tej ankiecie napisalem to ze chce asasyna w feudalnej Japonii.

Opublikowano

ja tak samo, templarzy samuraje, a my jako ninja

Edytowane przez Shen

Opublikowano

ja to pier.dole rzygac mi sie chce jak widze te samą gre tylko zreskinowaną

Opublikowano

< w oczekiwaniu na experta i "beki" ze bluber ma ograne assasyny >

Opublikowano

bo to beka jest, ze bluber tak hejtuje serie, ktora kazda glowna numerkowa czesc ma ograna i to solidnie xD

Opublikowano

Wychodzi na to, że Bartoszek jest bulimikiem, a zamiast pchać paluchy do gardła wymioty wywołuje grając w AC.

http://obulimii.pl/jak-leczyc-bulimie/

Edytowane przez Lem

Opublikowano

akurat jak sie dobrze szuka znajdziek to jednokrotne przejscie ordera w 5h = platyna

Opublikowano

ja to pier.dole rzygac mi sie chce jak widze te samą gre tylko zreskinowaną

:dynia:

Ponad 4000 stron CW w jednym zdaniu XD

Opublikowano

akurat jak sie dobrze szuka znajdziek to jednokrotne przejscie ordera w 5h = platyna

No to co? xD

To znaczy, że trzeba grać w ch.ujową grę dla platyny, bo jest krótka? 

Opublikowano

taaa doinpretuj sobie jeszcze ze ficus poleca 

Opublikowano

Widze Sony ladnie sobie wytrenowalo swoich podopiecznych :obama: Jak gra jest ch*jowa ale krotka to mozna zagrac i szybko sprzedac na allegro zeby nie tracic 20 zl ale platyna wbita xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.