Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Figaro najwiecej postow nabija w temacie o WiiU i Bloodborn - pierwsza kupi pewnie w 2017 a drugie ogra w 2020.

No ale still...

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Figaro najwiecej postow nabija w temacie o WiiU i Bloodborn - pierwsza kupi pewnie w 2017 a drugie ogra w 2020.

No ale still...

Niee, Wii U kupuję w tym roku/na początku następnego. Co do BB, to faktycznie, gdzieś w 2016.

Opublikowano

A ta przepiekna Zelda ma wyjsc na 100% w 2015?

Opublikowano

A ta przepiekna Zelda ma wyjsc na 100% w 2015?

Nigdy nic nie wiadomo. Ale jesień 2015 to bardzo duży pewniak.

Opublikowano

Uncharted na PS4, Halo na Xbona i Zelda na WiiU. To bedzie piekna jesien  :yes:

Opublikowano

Jak opoznia The Order to bedzie jeszcze jedna gra na jesien XD

Opublikowano

Tylko tluki moga wrzucac jako argument... oceny z metacritc. No ale czego spodziewac sie po ludziach, ktorzy podniecaja sie i maja w avatarze wash dogs.

Zaraz, czegoś tu nie rozumiem... 
Przypomniało mi się jak podczas jednej ze starszych dyskusji n.t. wyższości oferty exów ps3 wymieniłem kilkanaście z nich wraz z ich śr. ocen MC (ale również posiłkując się recenzjami Kosa z Polygamii, oraz starej ekipy zgredów, czy w końcu rankingu GOTY Top 10 użytkowników PPE forum). Trudno chyba o bardziej obiektywny wyznacznik jakości, kiedy idzie o wskazanie szerszej oraz lepszej oferty dla więkzości graczy. W zamian za to usłyszałem, cytuję:
Ale co mnie obchodzą opinie większości? Dla mnie na ps3 mogły by istnieć tylko 2 tytuły; TLOU i Wipeot.

Ok, sensowne podejście, zobaczmy jednak na ile konsekwentne.  :teehee:

Kilka tyg. później kidnappa napisał post na tym samym poziomie podczas licytacji na lineup dwóch sprzętów na rok 2012:
http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/?p=3092421
kidnappa:
Sony nic ciekawego na PS3 nie pokazało w 2012 ale dla mnieI też i 360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. 

W odp. raven napisał post, które najlepiej pokazuje tego rodzaju żenujące podejście, a który ja sam wielokrotnie stosowałem w dyskusjach m.in. z Tobą samym:
http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/?p=3092506
raven:
(pipi) ten upośledzon argument "360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. "

DLA MNIE PS3 NIE MA W OGÓLE GIER OD 2006 DO 2014 BO NIENAWIDZĘ PS3

No i popatrz kto był jedną z tych 9-ciu osób, które słusznie przyznało mu za to plusa, jak nie Ty sam.  :sorcerer:  
Ok295Ns.jpg

Podsumowując:
Bycie tłukiem > Bycie chorągiewką

Ps A żeby i Irasowi nie było zbyt fajnie:

ED1jhuf.jpg
xD
Opublikowano

easye jak zwykle popłynął - obie konsole są kilka miesięcy na rynku, Xone jeszcze nie ma gdzieś w kilkudziesięciu krajach, a PS4 nie ma nawet 2x więcej od Xone.

Ale sprzedaje się 3/4x lepiej od Xone :P

Jeśli wierzysz, iż premiera na takich rynkach, jak rumuński, kongijski, czy kambodżański przechyli szalę na stronę x-bone;a to gratuluję.

Edytowane przez Camillus

Opublikowano

Wchodzę do CW a tu teksty o tym jaka to jesień 2015 będzie piękna xD Ale tu smutno.

Opublikowano

Szykuje sie wpi*rdol.

jpg.jpg

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A kto pisze, że przechyli - fakt jest taki, że w kraju w którym jest PS4, a nie ma Xone, to Xone traci najwięcej. 

Szykuje sie wpi*rdol.

jpg.jpg

Mam pytanie - czy jeśli korzystają z tego nowego SDK, to taka gra nie może korzystać ze snapa? Bo trochę to dla mnie niezrozumiałe.

Opublikowano

Pomijam juz fakt, ze moze podlaczyc tego "rewelacyjnego pada" pod PS3 :)

Figaro-seriuosly? DS3 jest padem przynajmniej 2 razy gorszym niz ten od 4ki. Poza lepszymi bateriami wszystko ma (pipi)owsze, galki, trigery, nawet w dloniach lezy slabo.

Mi DS 4 leżał gorzej, ale to może przyzwyczajenia. Wydaje się zbyt kruchy i niestabilny, co zniechęca do grania.

A miałeś panie Sixaxisa w dłoni ? Przezroczyste guvno trzeszczace na kazdym kroku, mocniej ścisnąc pada a ten już trzeszczy oraz wygina na wszystkie strony. 5cio letnie dziecko by to w łapach zgniotlo.

Opublikowano

Wlasnie tez nie wiem jak to działa. Ale odnoszę wrazenie, ze Snap działa, ale np. nie bedzie działać Skype.

Opublikowano

A kto pisze, że przechyli - fakt jest taki, że w kraju w którym jest PS4, a nie ma Xone, to Xone traci najwięcej. 

Szykuje sie wpi*rdol.

jpg.jpg

Mam pytanie - czy jeśli korzystają z tego nowego SDK, to taka gra nie może korzystać ze snapa? Bo trochę to dla mnie niezrozumiałe.

Z tego co sie orientuje to nowe SDK uwolnilo moc ktora byla rezerwowana dla uzycia Kinecta w grach.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Tylko tluki moga wrzucac jako argument... oceny z metacritc. No ale czego spodziewac sie po ludziach, ktorzy podniecaja sie i maja w avatarze wash dogs.

Zaraz, czegoś tu nie rozumiem... 
Przypomniało mi się jak podczas jednej ze starszych dyskusji n.t. wyższości oferty exów ps3 wymieniłem kilkanaście z nich wraz z ich śr. ocen MC (ale również posiłkując się recenzjami Kosa z Polygamii, oraz starej ekipy zgredów, czy w końcu rankingu GOTY Top 10 użytkowników PPE forum). Trudno chyba o bardziej obiektywny wyznacznik jakości, kiedy idzie o wskazanie szerszej oraz lepszej oferty dla więkzości graczy. W zamian za to usłyszałem, cytuję:
Ale co mnie obchodzą opinie większości? Dla mnie na ps3 mogły by istnieć tylko 2 tytuły; TLOU i Wipeot.

Ok, sensowne podejście, zobaczmy jednak na ile konsekwentne.  :teehee:

Kilka tyg. później kidnappa napisał post na tym samym poziomie podczas licytacji na lineup dwóch sprzętów na rok 2012:
http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/?p=3092421
kidnappa:
Sony nic ciekawego na PS3 nie pokazało w 2012 ale dla mnieI też i 360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. 

W odp. raven napisał post, które najlepiej pokazuje tego rodzaju żenujące podejście, a który ja sam wielokrotnie stosowałem w dyskusjach m.in. z Tobą samym:
http://www.psxextreme.info/topic/105819-console-wars-720p/?p=3092506
raven:
(pipi) ten upośledzon argument "360tka nic fajnego nie miała gdyż nienawidzę Halo oraz samochodówek. "

DLA MNIE PS3 NIE MA W OGÓLE GIER OD 2006 DO 2014 BO NIENAWIDZĘ PS3

No i popatrz kto był jedną z tych 9-ciu osób, które słusznie przyznało mu za to plusa, jak nie Ty sam.  :sorcerer:  
Ok295Ns.jpg

Podsumowując:
Bycie tłukiem > Bycie chorągiewką

Ps A żeby i Irasowi nie było zbyt fajnie:

ED1jhuf.jpg
xD

Windows XP    XD

Opublikowano

Windows XP    XD

sziiiit

Opublikowano

Też mam Windowsa XP, bo moja blacha, którą dostałem w 2006 roku nie uciągnie nic więcej, a przecież nowej nie będę kupować, bo po chvj #tylkokonsole

Opublikowano

Ej destiny chodzi na ps4 w 1080p?

Na moje oko daje 900p i 28fps

Opublikowano

Równie dobrze mógłbyś grać na PS2 z Twoim okiem :P

Opublikowano

jak widać niektórzy nadal żyją w erze PS3.

Jak 80% tu piszących, którzy nie widzą powodu do zakupu next gena przed 2015...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.