Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście, że serio. Wszystko w tym temacie należy traktować śmiertelnie poważnie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja np. sobie nie wyobrażam żadnego fana fpsów i Bioshocka, który przez rok nie ograł Infinite (nawet jeżeli zawiodło oczekiwania), nie wyobrażam sobie fana skradanek, który na premierę nie ograł Dishonored, przygodówko-strzelanek, który olał na premierę Tomb Raidera czy Uncharted, no i fana marki SONY, który w Day 1 nie kupuje exów od nich...

Jest cała masa ludzi któr ograła te gry dzięki Plusowi. Już w samym necie jes ( albo przynajmniej było wcześniej ) pochwał że ile gier dzięki Plusowi ograłem itp,

Opublikowano

Naprawdę?

Wiesz o czym jest i do czego się w ogóle odnosił mój post?

Edytowane przez Gość

Opublikowano

codename kolejny który po zakupie xbona sprzedaje właśnie swoje ps4... kolejny uratowany

Opublikowano

przecież on ciągle sprzedaje PS4 i jeszcze na tym zarabia

Opublikowano

Pyszny ból doopy z coraz lepszymi epitetami, nie martwcie się , i tacy jak wy są potrzebni. Producenci w zmowie  z producentami grafik i nie tylko, sobie ulżą na waszych uległych odbycikach i nie wychodzą z dziur bruździć do normalnego, lepszego świata. Wy im wystarczacie. Canaris chyba dzisiaj już przyjął podwójną dawę xD

Powiedział czlowiek który daje sie rypać na płatnym online i "remasterowanych" wersjach gier sprzed roku. 

Nie kupuje remasterów jeśli wcześniej grałem. Ten "płatny online" rocznie daje mi tyle gier , że głowa mała. 

Co nie zmienia faktu że online masz płatny a te gierki to jakies gówniane szpile na 15 minut a na PC masz darmowy online i w (pipi) darmowych szpili o wiele bardziej skomplikowanych i ciekawych ( nie liczac oczywiscie o wiele lepszych gier płatnych ). 

Mowisz, że RDR to guwniana szpila na 15 minut? Powodzenia w graniu w to na swoim PC. No chyba, ze odnosisz się do PS4, ale tam też sa perełki jak Outlast czy Strider a z czasem tak samo jak z PS3 zaczniemy dostawać duże gierki AAA.

edyta. Śmiejecie się z konsolowców robiących składki się na gry. jak w takim razie nazwać to? przypominam, Simsy 2 ze wszystkimi dodatkami sa teraz za darmo.

6d1fdd5a846c846c1fe3a4bd98f0270e_origina

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

@Up

Na PC jest od ch.uja symulatorow wiec jeden mniej (w tym przypadku symulator kowboja) nie robi roznicy.

Opublikowano

Pyszny ból doopy z coraz lepszymi epitetami, nie martwcie się , i tacy jak wy są potrzebni. Producenci w zmowie  z producentami grafik i nie tylko, sobie ulżą na waszych uległych odbycikach i nie wychodzą z dziur bruździć do normalnego, lepszego świata. Wy im wystarczacie. Canaris chyba dzisiaj już przyjął podwójną dawę xD

Powiedział czlowiek który daje sie rypać na płatnym online i "remasterowanych" wersjach gier sprzed roku. 

Nie kupuje remasterów jeśli wcześniej grałem. Ten "płatny online" rocznie daje mi tyle gier , że głowa mała. 

Co nie zmienia faktu że online masz płatny a te gierki to jakies gówniane szpile na 15 minut a na PC masz darmowy online i w (pipi) darmowych szpili o wiele bardziej skomplikowanych i ciekawych ( nie liczac oczywiscie o wiele lepszych gier płatnych ). 

Mowisz, że RDR to guwniana szpila na 15 minut? Powodzenia w graniu w to na swoim PC. No chyba, ze odnosisz się do PS4, ale tam też sa perełki jak Outlast czy Strider a z czasem tak samo jak z PS3 zaczniemy dostawać duże gierki AAA.

edyta. Śmiejecie się z konsolowców robiących składki się na gry. jak w takim razie nazwać to? przypominam, Simsy 2 ze wszystkimi dodatkami sa teraz za darmo.

Źle trafiłes z tym RDR bo akurat to jedna z TRZECH gier dla których nie wyrzuciłem/sprzedałem/zakopałem w szafie swojego Xbox360. Ale to tylko pokazuje jakim failem są teraz konsole skoro w całej generacji sa 3 gry które na tyle mnie zajarały zebym chciał zagrac a nie było konwersji. 

Opublikowano

A nie pomyslales, że to twój problem?

Opublikowano

Źle trafiłes z tym RDR bo akurat to jedna z TRZECH gier dla których nie wyrzuciłem/sprzedałem/zakopałem w szafie swojego Xbox360. Ale to tylko pokazuje jakim failem są teraz konsole skoro w całej generacji sa 3 gry które na tyle mnie zajarały zebym chciał zagrac a nie było konwersji. 

Konsole failem bo Canarisowi z forum psx podobają sie tylko trzy gry.

Opublikowano

Takiego natłoku blaszanych tu jeszcze nie było. Jak mogliście pozwolić taką ebolę tak tutaj rozprzestrzenić ? Chociaż wszystko się zgadza, to zawsze były gaduły-pierdoły, mało grania, duuuużo pisania po forumkach. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

A nie pomyslales, że to twój problem?

Dokładnie. Zresztą idąc tokiem myślenia Canarisa, mógł bym napisać, że PC to guwno bo jedynym exem jaki mnie zainteresował w ciągu ostatnich 10 lat to StarCraft II.

Opublikowano

Mało grania, duuuużo pisania po forumkach.

Przypominam, że siedzimy w 8 odsłonie tematu, w którym ludzie jednak głownie się kłócą o wyższość jednej konsoli nas drugą.

Opublikowano

A ja przypominam, że siedzimy na forum konsolowego miesięcznika w temacie CONSOLE wars. Takie stężenie blacharstwa nawet w takim miejscu musi o czymś świadczyć.

Opublikowano

a ja przypominam, że w tym roku wychodzi GOTY Smash Bros. a w przyszłym GOTG Zelda <3  #tylkoNintendo

Opublikowano

A ja przypominam, że siedzimy na forum konsolowego miesięcznika w temacie CONSOLE wars. Takie stężenie blacharstwa nawet w takim miejscu musi o czymś świadczyć.

A ja przypominam ze nie nikt Cie tu nie chce wiec spadaj na swoje gejonly do Juraska.
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Beta Deep Down znowu zalicza poślizg

Teraz dowiadujemy się, że beta ponownie zostaje opóźniona i tak jak poprzednio, twórca zrekompensować próbuje nam to nowym zrzutem ekranu.

Bt7e2PYCUAEfr9M.jpg

Mimo wszystko zdaniem Sugiury proces produkcyjny idzie zgodnie z planem

Spekuluje się, że tytuł na rynek trafi w lutym 2015, choć niektóre plotki mówią nawet o jesieni przyszłego roku.

beka toczy się nawet na screenie od twórców xD

Opublikowano

XD ... bk.

post-30203-Jaime-Lannister-NICE-gif-Imgu

Na pocieszenie opoznienia bety screen, wszystko idzie zgodnie z planem, tylko opozniamy. Okej (͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Kudosy dla tworcow za dobra imersje z beka.

Opublikowano

A ja przypominam ze nie nikt Cie tu nie chce wiec spadaj na swoje gejonly do Juraska.

A ja Ci przypominam, że (pipi)ie mnie Twoje zdanie :*

a beka dobra z beki 

Hej! 3.1k post! :D

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Rayos już ma zwidy na punkcie hejtów na swoją osobę

Opublikowano
  • Autor

Pekniecia na psychice sie pojawiaja. Dobra robota forumku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.