Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no i na koniec MEGATONA:

divinity: original sin, 36,99, bez DRMu - zabójcza cena jak na GOTY.

jak widać w większość najlepszych gierek roku można zagrać za przyzwoite pieniądze i nie trzeba nawet składać się na sloty!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

na PSX i PS2, jak jeden brat, wszyscy Polacy kupowali tylko oryginalne gry, ponieważ dopiero okrutny M$ wraz z Xboxem wprowadził piractwo w konsolowy świat.

XD

Opublikowano

south park: the stick of truth, 39,99, niestety STEM DRM - niezła cena jak na GOTY

Rogue Legacy za 11,50 euro (bez DRM + Steam), niezła cena jak na zeszłoroczne GOTY, a na dodatek często bywa w promocji.

Co najlepsze, nie musisz płacić kolejny raz pełnej ceny jeśli zmienisz sobie kartę graficzną (tak jak to muszą zrobić konsolomaniaki w przypadku "mesjasza" TLOU).

Opublikowano

niestety mario kart 8 nie ma jeszcze do wyrwania na STEMIE. no, ale Wii U jest stosunkowo tanie, niedawno było do wyrwania w pchlim targu z pokaźną biblioteką gier za niespełna dwa tysiące złotych.

Opublikowano

Wszystkie osoby które znam i mają xboxa są piratami w przeciwieństwie do baronów plejstejszyn no ale robactwo musi oszczędzać na baterie do pada xDD

Opublikowano

Wszystkie osoby które znam i mają xboxa są piratami w przeciwieństwie do baronów plejstejszyn no ale robactwo musi oszczędzać na baterie do pada xDD

No zapalki z tego co pamietam byly po 10gr. A gumy kulki po 3gr. BARONI TAK WYCHOWANI XDDDDDDDDDD

Opublikowano

No patrz, a ja kompletnie odwrotnie. Każdy konsolowiec którego znam, miał przerobione i piracone PS2 na wszelkie sposoby ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

nie zapominajmy o halo: master chief collection. każdy z czterech GOTY po 15 dolarów. po co tu sloty? w bonusie early acces piątego na święta. klapom powinno się spodobać bo lubią i będą jeszcze bardziej lubić taki model dystrybucji.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Żeby było po $7.5 :P

Opublikowano

No patrz, a ja kompletnie odwrotnie. Każdy konsolowiec którego znam, miał przerobione i piracone PS2 na wszelkie sposoby ;)

Przeciez twoi znajomi mieli Xboxa i dawali ci grac w PGR.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Xboty też mają momenty, zwłaszcza robactwo które żebra o triale na 48. Bez kitu, nie chciałoby mi się robić z siebie dziada, prosić na forach o głupi kod i czekać nie wiadomo ile. Można przecież wejść na ALLEGRO i kupić kodzik za zeta - ląduje na skrzynce w ciągu kilku minut. No ale to jest chyba ten sam typ ludzi co pod biedronką stoją i szukają koszyków z włożoną monetą.

Opublikowano

dziwnie się czyta posty teki o tym, że piractwo jest złe. 

dziwnie. 

Opublikowano

A kupowanie gier w gejmach,gamestopach a następnie sprzedaż/wymiana na inne gierki to tez cebula?

czosnek

Opublikowano

4A Games wyjaśnia, dlaczego posiadacze serii Metro muszą płacić za Metro Redux

Część posiadaczy strzelanek Metro: Last Light oraz Metro 2033 uważa, że powinno otrzymać darmową aktualizację gier lub możliwość pobrania odświeżonego Metro Redux bez dodatkowych opłat.

Tymczasem producent tytułów - 4A Games - oferuje „jedynie” 50-procentową zniżkę na Steamie dla posiadaczy produkcji, w przypadku zamówienia Redux przed premierą. Twórcy zdecydowali się wyjaśnić swoją decyzję.

„Metro 2033 Redux na pewno oferuje dużo większe usprawnienia w porównaniu do oryginału niż Metro: Last Light Redux i nie próbujemy udawać, że tak nie jest” - czytamy w komunikacie na forum Steama (dzięki, Gamespot).

„Uważamy że 50 procent zniżki jest więcej niż sprawiedliwe, biorąc pod uwagę włożoną pracę. To kompletne odświeżenie pierwowzoru na najnowszym silniku, z lepszą grafiką, płynnością i rozgrywką.”

„Przyznajemy otwarcie, że Metro: Last Light Redux nie prezentuje takiego samego poziomu zmian. Dlaczego więc 50% zniżki, a nie darmowy patch?”

„Ta druga opcja jest niemożliwa do zrealizowania z technicznego punktu widzenia. Z powodu modyfikacji w silniku i zrezygnowania ze wsparcia dla systemów 32-bitowych, prosta aktualizacja nie wchodzi w grę.

”Studio 4A Games dodaje, że oba tytuły pojawią się jako osobne pozycje w bibliotece Steama, a cena jest sprawiedliwa także ze względu na obecność dodatków DLC w zestawie.

Metro Redux ukaże się 29 sierpnia na PC, PlayStation 4 i Xbox One. Obie produkcje rozgrywają się w postapokaliptycznej Moskwie, w tunelach metra i na powierzchni.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-08-11-4a-games-wyjasnia-dlaczego-posiadacze-serii-metro-musza-placic-za-metro-redux

Blacharze też muszą płacić drugi raz za możliwość ustawienia na high grafiki w Metro? :lol:

Sleeping Dogs: Definitive Edition także na PC.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

czekam aż ktoś napisze, że wtedy to inne czasy były xD
Opublikowano
Sleeping Dogs: Definitive Edition także na PC.

No, gdzieś tak od premiery.

Opublikowano

Co najlepsze, nie musisz płacić kolejny raz pełnej ceny jeśli zmienisz sobie kartę graficzną (tak jak to muszą zrobić konsolomaniaki w przypadku "mesjasza" TLOU).

Zgłaszam kandydaturę do 8th Console Wars Awards w kategorii Best Joke.

Opublikowano

dziwnie się czyta posty teki o tym, że piractwo jest złe. 

dziwnie. 

nie rozumiem.

Opublikowano

5LDHASv.jpg

Devi Bloodborne rozwaza wprowadzenie trybu Photomode do ich gry, szybko, toczcie beke ze jeszcze tego nie planowali i moze dorzuca na premiere, albo jeszcze lepiej, w patchu !!!

B E K A.

PS. Czy tylko moj wewnetrzny rasista przeczytal Fapio Arabi ? :teehee:

Opublikowano

ms dodaje do swoich gier coop'a a sony do kazdej photomode - co kto lubi, grac albo walic selfie

Opublikowano

to w wiktoriańskim londynie mieli komórki?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Photomode w kazdje grze Sony.

w 2014r.

w 2014r.

Next gen w ch*j XD 8 GB ramu nie idzie na marne XD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A boty dalej screeny będą robić telefonem.

Opublikowano

ms dodaje do swoich gier coop'a a sony do kazdej photomode - co kto lubi, grac albo walic selfie

No, mysle ze w BB na pewno nie bedzie co-opa, tak jak w kazdym innym Soulsie :sweat:.

[cw off]Do czego dodaja co-opa ? Bo ostatnio z newsami jestem troche do tylu

Photomode w kazdje grze Sony.

To xboty niedawno gadaly "miec > nie miec" wiec ten... no... wiesz, ja mam racje, Ty jej nie masz, mysle ze taki kompromis jest dobry dla nas obu.

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.